[ı]birde dikkatimi çektide eşi ve eşinin ailesi bölümünde sürekli takip ettiği bir konu var evli adamla birlikte ola kadına aşırı derecede tepkili.
Konuda açmış yaşlı evli adamların genç kadınlara gitmesi çevremde çok var diye..
Ilginç doğrusu..bu olaylara bu kadar tepki veren bir bayanevli adamın bu derece tacizine! Tepkisizkalmamalıydı.
Yoksa herşey sözde mi? Diyor insan..
Hocaya atılan mesaj "gerçekten çirkinmiyim" oluyorsa burda herkes bir sorun arar şahsen. Konu sahibi ben çok hassasım dış görünüş konusunda diyip demogoji yapıyor ama acaba kendi eşinin aynı şekilde öğrencisinden böyle bir mesaj geldiğini görse "ay canım ya ne hassasmış benim eşime soruyor"mu diycek?
Anlayamıyorum neden evli adamların yanaştığı bir azınlık var. Neden o çoğunluğa yanaşıp taciz değil konuşamıyorlar bile de bazı insanlara bu tür yaklaşıyorlar?yüz mü buluyorlar dersiniz?
E erkek arkadaşın olunmayışını bilicek kadar samimiyet var ise ayrıca da adamın kanında birazcık sapıklık varsa tacizde eder (!)
evli bir adam bana dudakların ince birazda kilolusun dese inanın bende terbiye kalmaz ağzıma geleni söylerim gereken yerlere şikayette ederim
ne düşünürüm biliyormusun? (genelin düşüncesi budur)
dudaklarımı ve vucudumu hayal ediyor kendine göre ayarlamak istiyor.
Aynen düşüncem bu olur be çıldırırdım.
Ama sanırım sen fazla hmm..modernsin.
Karısıda öyleymiş görüldüğü üzre adam yalan söylemiyorsa.
ıssız adam filminin ilk sahnesi vardı.
Neyse ya amaan mesaj atmayaydı iyiydi komplekse soktu hiç yoktan sizi..[/ı]
aynen katılıyorum