• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karımdan güzelsin ama biraz kilo vermen lazım. ne yapıcam şimdi

[ı]birde dikkatimi çektide eşi ve eşinin ailesi bölümünde sürekli takip ettiği bir konu var evli adamla birlikte ola kadına aşırı derecede tepkili.
Konuda açmış yaşlı evli adamların genç kadınlara gitmesi çevremde çok var diye..
Ilginç doğrusu..bu olaylara bu kadar tepki veren bir bayanevli adamın bu derece tacizine! Tepkisizkalmamalıydı.
Yoksa herşey sözde mi? Diyor insan..
Hocaya atılan mesaj "gerçekten çirkinmiyim" oluyorsa burda herkes bir sorun arar şahsen. Konu sahibi ben çok hassasım dış görünüş konusunda diyip demogoji yapıyor ama acaba kendi eşinin aynı şekilde öğrencisinden böyle bir mesaj geldiğini görse "ay canım ya ne hassasmış benim eşime soruyor"mu diycek?
Anlayamıyorum neden evli adamların yanaştığı bir azınlık var. Neden o çoğunluğa yanaşıp taciz değil konuşamıyorlar bile de bazı insanlara bu tür yaklaşıyorlar?yüz mü buluyorlar dersiniz?
E erkek arkadaşın olunmayışını bilicek kadar samimiyet var ise ayrıca da adamın kanında birazcık sapıklık varsa tacizde eder (!)
evli bir adam bana dudakların ince birazda kilolusun dese inanın bende terbiye kalmaz ağzıma geleni söylerim gereken yerlere şikayette ederim
ne düşünürüm biliyormusun? (genelin düşüncesi budur)
dudaklarımı ve vucudumu hayal ediyor kendine göre ayarlamak istiyor.
Aynen düşüncem bu olur be çıldırırdım.
Ama sanırım sen fazla hmm..modernsin.
Karısıda öyleymiş görüldüğü üzre adam yalan söylemiyorsa.
ıssız adam filminin ilk sahnesi vardı.
Neyse ya amaan mesaj atmayaydı iyiydi komplekse soktu hiç yoktan sizi..
[/ı]

aynen katılıyorum :42:

piyano hocamın bana attığı mesajın tam metni: "eşimden bile daha güzel olduğunu söyleyebilirim ama kilo vermen lazım birde biraz daha az fondöten sürmen"

ben ona güzel miyim diye sormadım, bu 1.
ben ona karından güzel miyim diye sormadım bu 2.
ben kilolu ya da balıketi değilim normal kilodayım bu 3.

şimdi sorun şu: bu hoca kendi okulumuzun sözleşmeli hocası. istersem bu hocayla değil başka hocayla çalışabilirim, kendi okulumun dışındaki özel bir merkezde hiç sorun değil. lakin
1. aileme başka sanat merkezine devam etmek istediğimi nasıl söyleyeyim?
2. arkadaşlarıma neden hoca değiştirdiğimi nasıl açıklayayım?
bu 2 sorunun cevabı için sizin fikirlerinize ihtiyacım var.

teşekkürler.

dikkatimi çeken birşey daha SORMADIM diyorsun ama sormuşsun :) sormadan adam neden eşimden bile daha güzelsin desin ?
demişsin işte öbür mesajında soru sordugun kısım var zaten onu alıntı yapamadım valla şekerim adamın bi suçu yok :))) sen sormuşsun oda cevaplamış..

ya sabır
yok öyle bi şey.
konu sahibi hocasının dış görünüşünü eleştirmesini kafaya takıp kusurlarına üzüldü. olay bu.

Bak ne yazik ki kendin yaziyorsun seni rahatsiz edeni,ama bu hoca ve konu sahibi iliskisi normal bir gidisatta degil ki!

ne biliyim spor hocasi der biraz zayifla vs gibisinden ve normal yüzüne söyler onu anlarim yakinmana belki,

ama bu farkli,ya sen farkinda degil misin?bu adam evli!!!evli bir adamin zaten sana günaydin diye mesaj yazmalari bile cok ahlaksiz,sen nasil olurda birde sorarsin en az 4-5 soru ile seni nasil buldugunu,farkindamisin bi kac sayfa önce buraya yazdigi msj dialogunda adama sadece bi soruylada cevap vermemissin!!!

ben hic ama hiiiic sanmiyorum ki esini haberi var biseylerden,sana mantikli geliyor mu?

Ac gözlerini!!!ve gercek soruna odaklan!

Hayatta neler neler var!Böyle sapiklarda dolu!

daha öncede bir konu acmistiniz piyano hocam hergün mesaj atiyor bunu nasil engellerim diye
ama görünen o ki hicbir sey yapamamissiniz durumdan sikayetci gibi görünüyor ama birsey yapmiyorsunuz yasinizi bilmiyorum ama en azindan 20 nin üzerinde
oldugunu tahmin ediyorum..
ben 19-20 yasindaydim (yurt disina kayit yaptirdim universiteye bekleme sirasinda dersaneye gidiyordum) dersanede matematik hocam vardi öncesinde adam sürekli beni yalniz birakip öyle sorularima bakiyordu
mesela soru cözüm günü vardi ben bekliyorum cözmüyor herkes gidiyor öyle soru cözüyor sonrada kantinde oturup konusuyordu
sonra benim gidis tarihim belli oldu ben söyledim adam resmen aglayackti gitme filan dedi,tabiki gittim sonra arkadasim aradi ayhan hoca telini istiyor vereyim mi
dedi bende tabiki dedim,neyse iki üc msjlastik,sonra gecenin 2 sinde aradi ki 1 saat fark var tr de 3 oluyor ki acmadim msj atti bisyler yazdi yazdi
gitmen iyi olmadi beni biraktin yalnz kaldim falan fistik sekilinde ben o gece cevap vermedim sadece
bir msj yazdim fardindamisiniz bilmemde ben farkindayim ben sizin ögrencinizim sadece ögrenicinizim dedim bu adamla aramda baksan 5 yas vardi bekardi
adam o oldu daha ne aradi ne sordu..banane ay kiracam mi kirmayacam mi diye düsünecem bu tarz konusmalara yol acmamak gerek ben o zaman kücüktüm en azindan simdiden anlamiyordum yaklamisimi ama sonra basimdan asagi kaynar sular döküldü ne derim diye ama bidaha bana ulasmasin diye bunu dedim ve bitti..
sizde ayni seyi istiyorsaniz eger kartlari acik oynayin insanin ruhunu oksayabilir ama adam evli barkli güzel dese ne demese ne...
kilo ver dese ne ona mi kaldi ama siz ciddiye alip düsünüyorsunz dedikelrini...
karisina yazik adam bunu yapiyorsa siz acikca söyleyin valla rezil edin ama yapin biseyler..
yarin engel olamdim diye konu acmayin

dis gorunusunuze takintili halde onem vermekten daha buyuk sorunlariniz var.
umarim kisa zamanda bunlarin farkina varip,kendinizi duzeltmeye calisirsiniz!
bu daha onemli.

Son düzenleme:
hocayı facebook msn myspace gmail twitter her yerden sildim, artık bana ulaşması mümkün değil.
(rezil etme işinin mümkün olmama sebebi, karısının adamın kur yaptığı kız öğrencileri beğenecek kadar geniş olması)
asılma konusunun üzerinde durmamam, asılma konusunu kesin olarak çözmüş olmamdan kaynaklanıyor.
yorum yapan ve uyarmak isteyen arkadaşlara teşekkür ederim.

hocayı facebook msn myspace gmail twitter her yerden sildim, artık bana ulaşması mümkün değil.
(rezil etme işinin mümkün olmama sebebi, karısının adamın kur yaptığı kız öğrencileri beğenecek kadar geniş olması)
asılma konusunun üzerinde durmamam, asılma konusunu kesin olarak çözmüş olmamdan kaynaklanıyor.
yorum yapan ve uyarmak isteyen arkadaşlara teşekkür ederim.

madem çözümü kendin biliyosun neden konu açıyorsun?
sırf açmış olmak için mi?
yorum yazanlara da bi sürü bahanen varmış maşallah.
konu bana samimi gelmedi açıkcası ama bu beni bağlamaz.
o kadar insanın derdi varken siz çözümünü bildiğiniz şeyleri burda paylaşıyorsunuz
üstüne öneri de kabul etmiyosunuz peh..

Birde dikkatimi çektide eşi ve eşinin ailesi bölümünde sürekli takip ettiği bir konu var evli adamla birlikte ola kadına aşırı derecede tepkili.
Konuda açmış yaşlı evli adamların genç kadınlara gitmesi çevremde çok var diye..
İlginç doğrusu..Bu olaylara bu kadar tepki veren bir bayanevli adamın bu derece tacizine! tepkisizkalmamalıydı.
Yoksa herşey sözde mi? diyor insan..
Hocaya atılan mesaj "gerçekten çirkinmiyim" oluyorsa burda herkes bir sorun arar şahsen. konu sahibi ben çok hassasım dış görünüş konusunda diyip demogoji yapıyor ama acaba kendi eşinin aynı şekilde öğrencisinden böyle bir mesaj geldiğini görse "ay canım ya ne hassasmış benim eşime soruyor"mu diycek?
Anlayamıyorum neden evli adamların yanaştığı bir azınlık var. Neden o çoğunluğa yanaşıp taciz değil konuşamıyorlar bile de bazı insanlara bu tür yaklaşıyorlar?yüz mü buluyorlar dersiniz?
E erkek arkadaşın olunmayışını bilicek kadar samimiyet var ise ayrıca da adamın kanında birazcık sapıklık varsa tacizde eder (!)
Evli bir adam bana dudakların ince birazda kilolusun dese İnanın bende terbiye kalmaz ağzıma geleni söylerim gereken yerlere şikayette ederim
Ama sanırım sen fazla hmm..MODERNSİN.
KARISIDA öyleymiş görüldüğü üzre adam yalan söylemiyorsa.
Issız adam filminin ilk sahnesi vardı.
neyse ya amaan mesaj atmayaydı iyiydi komplekse soktu hiç yoktan sizi..

aynen kuzum katılıyorum sana..

konu sahibi de böyle evli erkekle öğrenciliğin dışında içli dışlı olursa psikolojisi tabii ki bozulur..oram buram ay ayy vahh vahhh yakınır tipsizliğine:)

bence bu konu hakkında konuşmamız bile hata biz sustukça bu hyvnlar çoğalıyoo hemen ailene anlatmalı o adamı hem işinden hem de eşinden etmelisin bnce dünyada ona yer yok :S

Birde dikkatimi çektide eşi ve eşinin ailesi bölümünde sürekli takip ettiği bir konu var evli adamla birlikte ola kadına aşırı derecede tepkili.
İlginç doğrusu..Bu olaylara bu kadar tepki veren bir bayanevli adamın bu derece tacizine! tepkisizkalmamalıydı.
Yoksa herşey sözde mi? diyor insan..
Hocaya atılan mesaj "gerçekten çirkinmiyim" oluyorsa burda herkes bir sorun arar şahsen. konu sahibi ben çok hassasım dış görünüş konusunda diyip demogoji yapıyor ama acaba kendi eşinin aynı şekilde öğrencisinden böyle bir mesaj geldiğini görse "ay canım ya ne hassasmış benim eşime soruyor"mu diycek?
Evli bir adam bana dudakların ince birazda kilolusun dese İnanın bende terbiye kalmaz ağzıma geleni söylerim gereken yerlere şikayette ederim
Ama sanırım sen fazla hmm..MODERNSİN.
KARISIDA öyleymiş görüldüğü üzre adam yalan söylemiyorsa.
Issız adam filminin ilk sahnesi vardı.
neyse ya amaan mesaj atmayaydı iyiydi komplekse soktu hiç yoktan sizi..

sizin için demogoji, benim için hayatımı etkileyen çok ciddi bir sorun. benim için acı verici. empati yapamıyorsunuz, hedef de göstermeyin.
karısı, kocasına asılan diğer kızların gönderilerini facede bir bir beğeniyor evet, ama bu onların genişliği, onların hazım problemi, onların ıssız adamlığı. beni ilgilendirmez.

ne yapacağıma karar verdim zaten.
bende milim milim kusur bulmaya çalışan bir hocayla rahat çalışamayacağımı söyledim anneme, ders yerini değiştirmeye karar verdik.
yakın arkadaşıma sadece asılma kısmını söyledim, kg ve dudak kısmını söylemedim, beni üzen zaafları deşifre etmek istemiyorum şimdilik.
asılma sorun çözüldü.
şimdi geriye elimde büyüteçli aynamla ben kaldık.

yalnız kusura bakmada adam sapığın teki sen hala aynanın karşısından çıkamaz oldum elimden düşmüyo felan seni anlayamadım ben açıkçası..sen işin ne kısmındasın ...

Bu Kadar Düşünecek Bir Şey Yok Canım..:31:
Herkese Doğruyu Söyleyecek ve Piyano Derslerine Ara Vereceksin..:31:
Ya da Başka Bir Eğitmenle Derslerine Devam Edeceksin:34:

Başarılar..:38:

sizin için demogoji, benim için hayatımı etkileyen çok ciddi bir sorun. benim için acı verici. empati yapamıyorsunuz, hedef de göstermeyin.
karısı, kocasına asılan diğer kızların gönderilerini facede bir bir beğeniyor evet, ama bu onların genişliği, onların hazım problemi, onların ıssız adamlığı. beni ilgilendirmez.

cımbızla işinize gelen yerleri güzelce çekmişsinizde diğer yerleride okumanızı tavsiye ederim.
Genişlik konusunda da Kadın demek kocasından şüphelenmiyor ki sadece"öğrencileri" gözüyle bakabiliyor.
Siz demek ki şüpheleniyorsunuz ki sadece "öğretmenim " değil sapık gözüyle bakabiliyorsunuz.
Doğruda düşünüyorsunuz böyle bir adam sapıktır zaten bize anlatıldığı kadar.en azından içinde sapıklık vardır.
Ama benim dikkatimi çeken şey şu
Siz adamın sapıklığına takılmış durumda değilsiniz ki
karısının genişliğine ve kendinizin güzelliğine takmışsınız.
hayatınızı etkileyen sorun güzelliğiniz olmamalı yani.empatiyide yazının sonlarında yaptım.
BEN OLSAYDIM şöyle yapardım dedim.
Ama siz öyle yapamıycak kadar aynayla haşırneşirsiniz ki şuan.
Bir an önce güzelleşip hocanıza kendinizi ispat etme derdindesiniz.
üstelik onların hazım problemi evet sizi ilgilendirmiyor tabii..ama karısının neleri beyendiğine kadar ilgileniyorsunuz.
Buda hocanızın sayfasından çıkmadığınızı gösterir. Nediyim allah kolaylık versin.

cımbızla işinize gelen yerleri güzelce çekmişsinizde diğer yerleride okumanızı tavsiye ederim.
Genişlik konusunda da Kadın demek kocasından şüphelenmiyor ki sadece"öğrencileri" gözüyle bakabiliyor.
Siz demek ki şüpheleniyorsunuz ki sadece "öğretmenim " değil sapık gözüyle bakabiliyorsunuz.
Doğruda düşünüyorsunuz böyle bir adam sapıktır zaten bize anlatıldığı kadar.en azından içinde sapıklık vardır.
hayatınızı etkileyen sorun güzelliğiniz olmamalı yani.empatiyide yazının sonlarında yaptım.
üstelik onların hazım problemi evet sizi ilgilendirmiyor tabii..ama karısının neleri beyendiğine kadar ilgileniyorsunuz.
Buda hocanızın sayfasından çıkmadığınızı gösterir. Nediyim allah kolaylık versin.

süpersin tek kelimeyle ...

Sen Yaz Yivrum..:66:
Hepsinin Altına İmzamı Atıyorum Yorma Beni:27:

Back
X