karın ağrısı

sepetteki_son_curuk_elma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
596
534
83
29
Bugün akşamüstü 5te midye tava, 9 gibi de fırında sebzeli köfte yedik. Bende bi sorun olmadı ama arkadaşım karın ağrısı çekiyor, istifra etti bir saat evvel ama geçmedi ağrısı, ne yapabiliriz biraz rahatlaması için bi öneriniz var mı

Midye zehirlemiş olabilir bünyesi hassastır doktora gidin

Bence de zehirlenme olabilir, öyle tavsiye uzeri ilac vs de kullanmayın. Bi acile gidebiliyorsaniz gidin derim..
yok zaten hastaneye gidebilme şansımız olsa şu anda eczaaneden evvel hastaneye giderim ama saat 1, otomobilimiz de yok misafirlikteyiz hani anca taksiyle gidebiliriz çay falan deneyelim olmazsa mecbur gideriz hastaneye bakalım

Arkadaşım ambulans diye bir şey var. 112 arayın hemen bir ambulan gönderirler. Arkadaşınız büyük ihtimalle hassas bir bünyeye sahip ve zehirlenmiş olma ihtimali büyük,eger erken müdahale olmazsa kana karışıp ölüm riski büyük olabilir

Karnım ağrıyor ambulansla gelin deyince geliyorlar mı. O.O

midye bazı insanlarda zehirlenmeye sebep olabiliyor. benim eşimde de olmuştu birlikte midye yedik o zehirlendi. vücudu midyeye reaksiyon vermiş. bir çeşit alerji gibi. tabi durumu giderek ağırlaştı. ağrıyla birlikte ishal kusma devam ederse ya bir yakınınızı arayın sizi acile götürsün yada bir taksiye atlayın. ambulans yürüyen hastayı almıyor başımıza gelmişliği bizi cinnete sürüklemişliği var. benim tavsiyem durumu ağırlaşmadan atlayın bir taksiye en fazla 50 lira çıkar cebinizden ama risk almazsınız.

geçmiş olsun size de, nane limon yaptım biraz daha iyi gibi bakalım.. yani ambulans öyle ha deyince gelmiyor diye biliyorum ben de ama hanfendi azarlar gibi söyleyince herhalde ben yanlış biliyorum dedim bi an

İki keredir istfira ediyor derseniz gelirler Kekik falan içsin geçmezse çağırın

Bi de afedersin kusmuğunda yeşilimsi bi renk varsa zehirlenme ihtimali yükske hemen ambulansı arayın
Kekik nasıl yapılıyor bilmiyorum ki kuru kekik mi kaynatılıyor? Sorayım bi ben görmedim çünkü istifra ederken teşekkür ederim bu arada

Nane limon midedeki gazı çıkartıp rahatlatır tabi gazdansa.. Öyle olduğunu sanmıyorum, daha ciddi bir şey olabilir.
3.Ye istifra etti şimdi sordum renginde bi şey yokmuş sadece affedersiniz suyu istifra ediyorum diyor ama 3 çok fazla değil mi yani.. ay endişelendim ciddî bi şey olmasa bari

3.Ye istifra etti şimdi sordum renginde bi şey yokmuş sadece affedersiniz suyu istifra ediyorum diyor ama 3 çok fazla değil mi yani.. ay endişelendim ciddî bi şey olmasa bari
Ben de geçtiğimiz kış öyle olmuştum, 3-5 kez istifra ettim, sabaha bulantı geçmeyince hastaneye gitmiştim. Zaten tahlil falan yapmadan direkt serum verdiler, bir de ilaç yazmıştı doktor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…