- 5 Nisan 2025
- 162
- 23
- 13
- 21
- Konu Sahibi panikprenses34
Sonuç bekliyorum özele geldim inşallah vardır yaaaaGittim de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç bekliyorum özele geldim inşallah vardır yaaaaGittim de![]()
Duaaa edinnnn haber vercemSonuç bekliyorum özele geldim inşallah vardır yaaaa
Daha yeni mi gittin canim insallah vardir buraya yaz bakalimDuaaa edinnnn haber vercem
Devlette verecektim o kadar sıra bekledim almadı kan kadın doğum git dedi o yüzden özele geldimDaha yeni mi gittin canim insallah vardir buraya yaz bakalim
Tamam yazarım canımDaha yeni mi gittin canim insallah vardir buraya yaz bakalim
Ay hadi hayırlısı inşallah canım özelde bir saate çıkıyorDevlette verecektim o kadar sıra bekledim almadı kan kadın doğum git dedi o yüzden özele geldim
Yine test yanılttı gebe değilim bu ay değerlendircem inşallahDaha yeni mi gittin canim insallah vardir buraya yaz bakalim
Yasa kaç çıktı betaYine test yanılttı gebe değilim bu ay değerlendircem inşallah![]()
0.200 hiç umut yok neyse bu ay değerlendircem üzülmek yokYasa kaç çıktı beta![]()
Tabiki üzülmek yok Rabbim en güzel zamanda nasip eder inşallah canım benim0.200 hiç umut yok neyse bu ay değerlendircem üzülmek yok![]()
Amin inşallah beni ovülasyon testini çok bilmiyorum aldığımda yaptığımda buraya atsam bakıp söyler misiniz banaTabiki üzülmek yok Rabbim en güzel zamanda nasip eder inşallah canım benim
Tabiki canim coook yaptım ondan daAmin inşallah beni ovülasyon testini çok bilmiyorum aldığımda yaptığımda buraya atsam bakıp söyler misiniz bana
Tamam alınca atarım regl olucam bugün bitince yapmaya başlıycam testi uygulamada 28 Ağustos görünüyor yumurtlamaTabiki canim coook yaptım ondan da