Karın büyümesinden midir?

ZelGN

{ HOŞGELDİN CENNET KOKULUM }
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
3.505
2.032
63
30
Merhabalar canlarım. Rabbim bütün herkesin gönlünden geçeni hayırlı zamanda ve hayırlı şekilde nasip eylesin inşallah.
Sanırım bu aralar miniğim büyüyor, koltuk altımdan aşağısı kalçama kadar o kadar çok acıyor ki geçen akşam ağrısından acısından o gerilme hissinden dayanamadım ağladım önde bi sıkıntı yok ama sağıma soluma dönerken bazen çok acıyor, yatakta sağa sola dönerken özellikle. Sizde de var mıdır bu durum yoksa bendeki olağan dışımıdır birde arada belime sanki bıçak saplanıyor gibi ani sancılar giriyor. perşembe günü kontrolüm var doktoruma söyleyeceğim ama sizde de böyle şeyler var mı?
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Her acıda annelerimizin kıymetini daha iyi anlıyoruz..

Tabiki olabilir bu normal bir durum
Muhtemelen iç karın dar .Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

Tabiki olabilir bu normal bir durum
Muhtemelen iç karın dar .Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
Amin canım Allah razı olsun inşallah. Banada öyle geliyor göbeğim alttan baya çıkık şimdi mideme doğru şişiyor hissediyorum baskıyı ama yanlara açılırken çok canım yanıyor kalçalarım bile et kırmış gibi ağrıyor hiç bişey yapmamama rağmen. Rabbim sağ salim doğum nasip etsin bu günler de geçecek inşallah ama insan merak ediyor bitek bende.mi var bu durum diye :)

Kac ayilksin xnm bununla beraber bel ağrısı da olur.Gerilme hissini ben çok çok aşırı yaşamadım ama yine de bende de oluyordu.

Kac ayilksin xnm bununla beraber bel ağrısı da olur.Gerilme hissini ben çok çok aşırı yaşamadım ama yine de bende de oluyordu.
1 hafta sonra 5 Ayı doldurup 6 ya gireceğim cnım. Ahh ahh bende baya mevcut o kadar kremleniyorm ama içten geriliyor

1 hafta sonra 5 Ayı doldurup 6 ya gireceğim cnım. Ahh ahh bende baya mevcut o kadar kremleniyorm ama içten geriliyor
Baya varmış o yüzden bu durum çok normal hiç evlamlanma bu gerilmeyi ilk gebeliğinde herkes yaşar geçmiş olsun cnm

bende 10 haftalik hamileyim simdiden kasiliyo karnim ikinci gebeligim bebegimin ne tarafta durdugnuda hissediyorum nadiren oluyo ama o zamanda kasiliyo

bende 10 haftalik hamileyim simdiden kasiliyo karnim ikinci gebeligim bebegimin ne tarafta durdugnuda hissediyorum nadiren oluyo ama o zamanda kasiliyo
Ahh canım o kasılma ne ki bunun yanında :) onları bilirim benim 10 haftalıkken bile göbişim çıkıktı baya sivriydi sonra yanlara açıldı işte o yanlara açılırken çok fenaa kuzum

Ahh canım o kasılma ne ki bunun yanında :) onları bilirim benim 10 haftalıkken bile göbişim çıkıktı baya sivriydi sonra yanlara açıldı işte o yanlara açılırken çok fenaa kuzum
ilk bebisimde daha fenaydi yirtildi biraz zayiftim simdi hafif bi gobekle hamile kaldim ikinciye ilki kadar acicagni dusunmuyorum ama cok erken saniyorum bu haftada kasilma

ilk bebisimde daha fenaydi yirtildi biraz zayiftim simdi hafif bi gobekle hamile kaldim ikinciye ilki kadar acicagni dusunmuyorum ama cok erken saniyorum bu haftada kasilma
Bende çok zayıf sayılmam yani normalde çok az bi miniş göbeğim vardı bu çok farklı yanlarım genişlediği için çok acı çekiyorm birde kısçem çok kuduruk baya tepikliyo iyice acıyo :))

Bende çok zayıf sayılmam yani normalde çok az bi miniş göbeğim vardı bu çok farklı yanlarım genişlediği için çok acı çekiyorm birde kısçem çok kuduruk baya tepikliyo iyice acıyo :))
hm anliyorum canim evet hareketliyse daha cok aciyo benim kizimda masallah hareketliydi donuyodu surekli ve tekmeler topugnu elimin altnda hisseder oksardim simdiki hamileligmde bi kere hissettim cinsiyetini ne zaman ogrendin bu arada

hm anliyorum canim evet hareketliyse daha cok aciyo benim kizimda masallah hareketliydi donuyodu surekli ve tekmeler topugnu elimin altnda hisseder oksardim simdiki hamileligmde bi kere hissettim cinsiyetini ne zaman ogrendin bu arada
12. Haftada doktorum kıza benziyor dedi 16. Haftada %99 kız dedi :)

Rahim büyüdükçe kaslar da geriliyor ben hala hissediyorum o acıyı hatta doktoruma sormuştum 20li haftalardayken bu acı ne zaman geçer diye, doktorum bebeğin doğana kadar devam edecek demişti:) hayal kırıklığı yaşamıştım:) ama merak etme bir ara baya hafifliyor nadiren hissediyorsun acıyı

12. Haftada doktorum kıza benziyor dedi 16. Haftada %99 kız dedi :)
banada ilk hamileligimde erkek dedi gibi dedi daha dogrusu sonra yok yok erkek dedi bak hocam ablama da erkek demistiniz sonraki ay kiz dedinz iyi bakin yanlislik olabilir mi dedim seyi duserse kiz olr bu erkek dedi guldu ve prensesim oldu :)) o yuzden iyice bekleym diyorm ogrenmek icin

merhaba canm bende 5 haftalik hamileyim ikizlerim vardi cift yumurta ama bitanesi gerilemis 7.7 mm 5.4 mm dusmus digeri buyumus 8 mmden 11 mm e ulasmis buyuk ihtimal kuculen dusecekmis (

merhaba canm bende 5 haftalik hamileyim ikizlerim vardi cift yumurta ama bitanesi gerilemis 7.7 mm 5.4 mm dusmus digeri buyumus 8 mmden 11 mm e ulasmis buyuk ihtimal kuculen dusecekmis (
gecmis olsn canim hayirlisi boylemis demekki benim ikizim degil tek gebeligim ikinci hamileligim

Haftalar ilerledikçe malesef bu şikayetlerin artacak.
Sadece kasıklarında adet sancısı gibi ağrılar olursa, muhakkak doktoruna danışmalısın.
Rahim kasılmaları bu şekilde olur.
Onun haricinde vücunda yaşadığın diğer ağrılar çok normal.
Vücut tamamen farklılaşıyor ve yeni bir duruma adapte olmaya çalışıyor.
Sağlıklı doğumun olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…