Karın büyümesinden midir?

benimki 3 aylık ama inanki canım senin bu dediklerinin hepsi bende de oluyor. benim bebeğim sol tarafımda. kalçam 2 haftadır şiddetli ağırıyor. yanlarımda karnımda hapşırıp öksürünce hafiften, o bile beni perişan ediyor.

bana diyorlarki bebeğin kıpırdamıyormu. öyle üzülüyorumki ben acıyla kıpırdanma ve gerilmeden başka bişey hissetmiyorum.

yarın tarama testine gidicem. öyle korkuyorumki ya bebeğimin kalbi durduysa. ağrısız kıpırdanmam yok çünki

Allah yandımcımız olsun

Canim ben o agri için doktora gittim böbrek tarafimda heryere dagilan bir agri yasiyorum nefes bile almakta zorlaniyordum bebek büyüdükçe baski yapiyormus doğum yapinca geçer dedi böbrek damarlarinda genişlemeden oluyormuş bo bol su iç dedi bana

Ahh kıyamam ben sana canım benim. Çok geçmiş olsun. Korkma sakın bende çok hissetmiyodum o zaman sadece seyirme oluyodu. O dediğin ağrılar bende et kırması gibiydi o zamanlar. Şmdi çok daha şiddetli. Sakın öyle şeyler düşünme bebeğin sağlıklıdır inşallah kuzum. Haber ver yinede merak ederim. Hiç stres yapma sakın bebişin hisseder :)

Ahhh işte tam anlattığın gibi bi ağrı arkamdan geliyo bende hissediyorum ama aşırı geriliyor kaslarımı dokununca hissediyorum resmen. İnan merakım gitti kuzummm biraz ben çok su içemiyorm gibi geliyor. İnşallah çok sürmez bu sancılar.. Bazen çok fena tutuyo resmen genişlediğimi hissediyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canım hareket için çok erken hissetmemen normal 16.haftadan sonra hissetmezsen problem başlayabilir ama şimdi hiç stres yapmana gerek yok agrinda geçer inş.benim kaşıntı olurdu iç karnım yirtiliyomus ondan demişlerdi

sağol canım haber ederim :)

evet canım bebeğimin olduğu tarafta kaşıntım var benimde. ama hafif kaşıyorum kaşırken elimin altında top var sanki şiddetli kaşıyamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…