Bio oil kullanin memnun kalicaksiniz
Yine yerinde bir konu ve yine sen Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ama birde bu boyutu var .. :/Korkum yok "catlar" diye, yeter ki cocugum saqlikli olsun, ama yine de önlemimi almak isterim...
Yine yerinde bir konu ve yine sen Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ama birde bu boyutu var .. :/
Evet evet satiliyorYurt disinda da satiliyor mu ???
Dr um Banada o kremi verdi eczanede satılıyorliearac kremini tavsiye ederim. banada doktorum önermişti
Hem bebeğin hem de senin için güvenle kullanabileceğin Alman ürünleridir. Her üründe ortalama %30 ve %40 Aloe Vera mevcuttur ve bu bebeğiniz için çok önemlidir. Neden diye soracak olursanız eğer bebeğinizin duştan sonra veya normal zamanda vücudunun nemlenmeye ihtiyacı var ve Aloe Vera cildin istenen nemini fazlası ile karşılamaktadır. İsterseniz LR ürünleri için yardımcı olabilirimKorkum yok "catlar" diye, yeter ki cocugum saqlikli olsun, ama yine de önlemimi almak isterim...
Hanigi markayı kullanıyorsunuz?Merhaba arkadaşlar, hamileliğimde liearac ve mustela kullandım ama fena derecede çatladım malesef( 3 buçuk ay oldu doğum yapalı şimdide çatlaklarımı başka bir markayla geçirmeye çalışıyorum çokşükür geçiyo da rahatladım,tavsiye ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?