Karın çatlaklarına ne önerirsiniz ?

Hangi marka kullanıyorsunuz acaba?

Vazelin kullanan var mı aranızda bana da onu önermişlerdi
Vazelini kullanıyorum ama biraz gec kaldım sanırım kullanmakta guzel tabi vazelin de ama ben olusan catlaklarimi yok olsun istiyorum bio oil den bayağı memnun kalan var bi de onu deniycem benim daha 5. aydan başladı çatlaklar

Hanigi markayı kullanıyorsunuz?
Kusura bakmayın uzun zamandır giremedim siteye sağlık durumlarımdan dolayı Ben lr ın sprey algetics set ve dermaintense kremini kullandım geçti çok şükür irtibat için arkadaşım ayça tezcandan yardım alabilirsin canım 05344168401 numarası

Arkadaşlar daha önce de çok yazmıştım cildiye doktorum vazelin deriyi inceltir daha çok çatlatır demişti. Sadece topuk dirsek ve diz kapaklarına kullanılabilirmiş vazelin..

selam arkadaşlar ben Lierac Phytolastil Gel kullanıyorum, bakalım çatlak oluşacak mı.
ama kullanan yakınlarımın tavsiyesiyle aldım onlarda herhangi bir çatlak oluşmadı

Catlaklarla cok konu acan var. Burdada yazayim. Kremler bosuna . Kalsiyum eksikliginde catlaklar olur. Bdbegin bizden aldigi en cok kalsiyum. Bol kalsiyum tukettim. lierac bende aldim kokusu kotu yapis yapis oluyor. Bide vucuttan emiliyor karna suruyoruz daha dogal birsey surulmeli diye surmedim. Bebe yaglari yada z. Yagi dustan sonra surdum tekrar kîsa bir durulandim. Catlagim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…