• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın evde oturuyor calıstır

Ben çalışıyorum. Eşi çalışmayan biri benden para istese aynı şeyi söylerdim. Ya çalışacaksın ya da tutumlu yaşayacaksın. Ben işyerinde mahvolayım sonra zevk için çalışmayan biri benden para istesin yok ya
Zevk için oldugunu nerden cıkardın? Borc olarak istemiş. Babasının hayrına istememiş.

Sana kimse çalışmak zorundasın diyemez,zorlayamaz elbette.Ama borç isteme durumunda da malesef bu yüzüne vurulur.2 hamileliğimi de çalışarak geçirdim,zor elbette ama hayat düzeni bu hiçbirşey imkansız değil.Görümcen durup dururken niye çalışmadığına dair sataşıp kavga çıkartsaydı haksızdı ama borç isteme neticesinde bunu söylediği için hatalı değil.Zira kim olsa dile getirmese bile aynı şeyi düşünürdü.

İyi de durumunuz sıkışıksa çalışın tabi ki.
Kimse size borç verip geçindirmek zorunda değil.
Baştan beri çalışmayı düşünmüyorum demişsiniz.
Durumunuz sıkışık olduğunda hiç rahatsız olmuyor musunuz?
Çok ilginç geliyor bana ya.
Herşeyi eş’e yıkmak.

Sana kimse çalışmak zorundasın diyemez,zorlayamaz elbette.Ama borç isteme durumunda da malesef bu yüzüne vurulur.2 hamileliğimi de çalışarak geçirdim,zor elbette ama hayat düzeni bu hiçbirşey imkansız değil.Görümcen durup dururken niye çalışmadığına dair sataşıp kavga çıkartsaydı haksızdı ama borç isteme neticesinde bunu söylediği için hatalı değil.Zira kim olsa dile getirmese bile aynı şeyi düşünürdü.
Peki borcu ben mi istedim de beni karıstırıyo benim haberim bile yok

İyi de durumunuz sıkışıksa çalışın tabi ki.
Kimse size borç verip geçindirmek zorunda değil.
Baştan beri çalışmayı düşünmüyorum demişsiniz.
Durumunuz sıkışık olduğunda hiç rahatsız olmuyor musunuz?
Çok ilginç geliyor bana ya.
Herşeyi eş’e yıkmak.
DURUMUM SIKIŞIK DEĞİL. KİMSE BENİ GEÇİNDİRMİYOR. BEN KİMSEDEN BORC İSTEMEDİM YETER ARTIK YA BU NE ALLAH ASKINA. CALISAN BAYANLAR HINCINI BENDEN CIKARIYO RESMEN ZOR GELİYOSA CALISMAYIN. BU KADAR SALDIRIYA GEREK YOK CALISMIYORUM CALISMAK ZORUNDA DA DEĞİLİM

Sen o görümce den kork ortalığı karıştırıyor, ona değerde
Verme resmen seni kıskanıyor o kızın gelip bunları anlatması oda görümcen den nefret etmiş demek

DURUMUM SIKIŞIK DEĞİL. KİMSE BENİ GEÇİNDİRMİYOR. BEN KİMSEDEN BORC İSTEMEDİM YETER ARTIK YA BU NE ALLAH ASKINA. CALISAN BAYANLAR HINCINI BENDEN CIKARIYO RESMEN ZOR GELİYOSA CALISMAYIN. BU KADAR SALDIRIYA GEREK YOK CALISMIYORUM CALISMAK ZORUNDA DA DEĞİLİM

Neden haksız görüldüğünüz yorumlara bu tepkiniz?
Sizi pohpohlayalım mı yani.
Çoğunluk bunu diyorsa böyledir zaten.

Zevk için oldugunu nerden cıkardın? Borc olarak istemiş. Babasının hayrına istememiş.
Borç vermek zorunda değil. Madem çalışmayacaksın borç istemeyecek şekilde tutumlu yaşayacaksın. Borç istemeye kalkarsan insanların bu cümleyi söylemesi normaldir

Çalışmak istemiyorum demiş şimdi de hamile hamile kimse işe almaz zaten neden üzerine gidiliyo konu sahibinin anlamış değilim. Ki çalışmak istemek nasıl kendi kararımızsa istememekte onun kadar normal diye düşünüyorum. Muhtaç olsa çalışırdı yani. Kardeşinden borç para istemiş görümce de haddi olamayan laf etmiş. Şimdi kadın diyo ki belli edeyim mi buna hiç cevap veren olmamış.

Tatliballim Tatliballim boşver eşiniz zaten cevabını vermiş kardeşinin. Duymamış gibi yapın vanınız

Simdide niye annene söyledin cıktı :/ keske yazmasaydım.. Tekrar yazıyorum esime para haftalık geliyo bankadaki paraya cok ihtiyac olmadıkça dokunamıyoruz benim haberim yoktu borc istediğinden sadece 2 günlüğüne istemis haftasonu alıp parasını verecekti. Biz kimseden sürekli borc isteyen insanlardan değiliz. Durumumuz kötü değil eşimin benim calısmama ihtiyacı yok olsa zaten kendim giderim. Ben görümcem niye borc vermedi demiyorum. Niue beni öne sürüyo. Calısmak istemiyorum dedim diye neler neler dediniz yok calısmak sadece para icin değil falan. Para icin olmasa kim gidip milletin agız kokusunu ceksin evinde oturmak varken? Gercekten bazıları ne dediğini bilmiyor her dediğim lafın altından bisey arıyor ben kötü niyetli bi insan değilim benim derdim Niue borc vermediği değil gercekten

İyi de bu ilk değilmiş ki verdiği zaman faiziyle istiyor demişsiniz ki daha öncede birçok kez para aldığınız anlamına geliyor. Haftalık para geliyorsa nasıl kalmıyor? aciş durumlar için neden açıkta eşiniz para burakmıyor kaç kere abladan istemiş.

Ayrıca eşim istemiş ben istemedim çok saçma kendi için istemedi ya eviniz için istiyor o parayı eve sokmuyor mu? sürekli para istenirse o abla da tabi söylenir o çalışacak siz evde oturacaksınız bir de hesap bilmeyeceksiniz

kaldı ki geri verdiğiniz bile meçhul.çünkü bankadaki birikimden harcamak yerine abladan almak eşinizin işine geliyor. Önceden aldığını da biliyormuşsunuz neden daha o zaman ablandan isteme demediniz eşinize çünkü para verirken sorun yok yetişemiyorsanız eşinde çalışsın deyince sorun..

İyi de bu ilk değilmiş ki verdiği zaman faiziyle istiyor demişsiniz ki daha öncede birçok kez para aldığınız anlamına geliyor. Haftalık para geliyorsa nasıl kalmıyor? aciş durumlar için neden açıkta eşiniz para burakmıyor kaç kere abladan istemiş.

Ayrıca eşim istemiş ben istemedim çok saçma kendi için istemedi ya eviniz için istiyor o parayı eve sokmuyor mu? sürekli para istenirse o abla da tabi söylenir o çalışacak siz evde oturacaksınız bir de hesap bilmeyeceksiniz

kaldı ki geri verdiğiniz bile meçhul.çünkü bankadaki birikimden harcamak yerine abladan almak eşinizin işine geliyor. Önceden aldığını da biliyormuşsunuz neden daha o zaman ablandan isteme demediniz eşinize çünkü para verirken sorun yok yetişemiyorsanız eşinde çalışsın deyince sorun..
He vermiyoruz biz dolandırcıyız. Esim iş için istemiş evle ilgisi yok

Hamileyken çalışmak istememenizi anlarım ama bir insan normalde neden çalışmak istemez ve eşinin eline bakar ki? Bu bana çok anlamsiz geliyor. Bir insanın çalışıp kendi parasını kazanması kadar güzel bir şey yok . Ben hastaneye atama bekliyorum , atansam da bir an önce çalışmaya başlasam diye dört gözle bekliyorum. Evde oturmak neden hosunuza gidiyor anlamadım.

Çalışmak istemiyorum demiş şimdi de hamile hamile kimse işe almaz zaten neden üzerine gidiliyo konu sahibinin anlamış değilim. Ki çalışmak istemek nasıl kendi kararımızsa istememekte onun kadar normal diye düşünüyorum. Muhtaç olsa çalışırdı yani. Kardeşinden borç para istemiş görümce de haddi olamayan laf etmiş. Şimdi kadın diyo ki belli edeyim mi buna hiç cevap veren olmamış.

Tatliballim Tatliballim boşver eşiniz zaten cevabını vermiş kardeşinin. Duymamış gibi yapın vanınız

Hamilelikle alakası yok ki konu sahibinin çalışmamasının zaten baştan ben çalışmam demiş eşi de çalıştırmam demiş yani.hamile olmasaydı da çalışmayacaktı ve kusura bakmayın daha öncede abladan borç.istenmiş ilk değil demek ki.hesap bilinmiyor ayaklarını yorganına göre uzatmıyorlar ki.para kalmıyor ee bir süe sonra da görümce laf der yani görümce enayi mi.çalışıp onlara bakacak borç.aldıkları sürece evet muhtaçlar. Kenarımda param varda defalarca istemek yerine açıkta biraz para bırakırım

Back
X