Karin Gerdirme Ameliyati - Istanbul Hastane Tavsiye ve Sorular

laleozmeric

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
1
0
1
32
Merhaba, 2.5 yil once cok fazla kilo verdikten sonra ozellikle karin bolgesinde sarkiklik kaldi. O kadar sure gecmesine ve spora ragmen bir gelisme olmadi. Bu yuzden artik ameliyat olma karari verdim. Yalniz kisa bir sure var, cunku Haziran ayinda yurt disina gidecegim 1 yildan uzun bir sureligine.

Sonuc olarak Istanbul'da hastane ve doktor tavsiyesime ihtiyacim var acilen, devlet hastanesi tavsiyeleriniz benim icin cok daha iyi olur.

Birde ameliyat sonrasi icin bir kac sorum var, ameliyatin buyuklugune bagli biliyorum ama ortalama ne kadar sure sonra bisiklet surmeye ve bacak-kol agirlik hareketlerine baslayabilirim?

Simdiden cok tesekkur ederim.

merhabalar fsm de ali cemal bey var..bende 40 kılo verdım son 5 kılodayım..kılo verımımı tamamlayıp karın germe dusunuyordum ama vazgectım gıbı..body lıft olmayı tercıh edıcem gıbı..alı cemal bey body lıft yapıyormu bılmıyorum ama karın germe kol ve gogus ıcın gorusmustum kendısıyle..dısarıya gore cokkk uygun fıyatlarla calısan bır doktor..

selam mesajı yazalı çok olmuş bende bu ameliyatı düşünüyorum ve devlette düşünüyorum acaba sen bulabildinmi hastane yada yaptırdınmı ;?

selam doktor bu 2 ameliyat içn ne kadar istedi öğrenebilirmiyim fiyat araştrıyorumda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…