Karın germe 360 lipo meme büyütme bbl kombine operasyon tecrubelerim

5.aydayım karnımı sürekli içime çekiyordum hamile karnı gibiydi. Şimdi de aynı hiçbişey değişmedi bişey anlamadım bu karın germeden

6.aydayım ben tamamen geçti diyebilirim şişlik doktorum 1 yılda oturur demişti
Çok tesekkür ederim. Ben şu an leblebi yutmuş solucan gibiyim. Canım cok sıkkın o yüzden. Eski kıyafetlerime giremiyorum ;( bu durum normal mi sizin de böyle mi oldu baslangıçta?

Doktorunuz bir sebep söyledi mi?
Yakın zamanda kontrole gideceğim ama geçmezse lokal anestezi ile ekstra bir işlem gerekecek demişti. Altta biriken şişlik için ama genelde ki bu hamile göbeğine bişey yapacağını sanmıyorm ve nedenini de bilmiyorum. Memnun değilim karın germeden

Çok geçmiş olsun umarım dilediğiniz sonuca kavuşursunuz en kısa sürede.

Çok tesekkür ederim. Ben şu an leblebi yutmuş solucan gibiyim. Canım cok sıkkın o yüzden. Eski kıyafetlerime giremiyorum ;( bu durum normal mi sizin de böyle mi oldu baslangıçta?
Yok aslında o kadar olmadı. Bence doktorunuzla bi görüşün yine. Yani şişlik sertlik evet vardı ama sizin dediğiniz kadar yoktu. Ödem olabilirmi? Ben korseyi bile tam kullanmama rağmen 4. Haftada fenalık gelmişti çünkü ona rağmen gayet düz duruyodu. Ben sonradan kilo aldım sadece o da nasılsa yesem de göbeğim çıkmıyo diye . Şimdi diyete başladım geri

5.aydayım karnımı sürekli içime çekiyordum hamile karnı gibiydi. Şimdi de aynı hiçbişey değişme
5.aydayım karnımı sürekli içime çekiyordum hamile karnı gibiydi. Şimdi de aynı hiçbişey değişmedi bişey anlamadım bu karın germede

5.aydayım karnımı sürekli içime çekiyordum hamile karnı gibiydi. Şimdi de aynı hiçbişey değişmedi bişey anlamadım bu karın germeden
Üzüldüm gerçekten. Ne kadar deri aldıki değişen bişey olmamış. Doktorunuz ne diyo bu duruma. Biz zaten o göbekten kurtulmak için o acıyı çekmeyi ve parayı ödemeyi göze aldık. Bişe değişmeyecekse bi terslik var. Kimdi doktorunuz?

Geçtiğimiz hafta gittim kontrole ödem olabileceğini söyledi bir de benim kanama problemim olmuştu kan birikti mi diye biraz kontrol etti şimdi biraz daha azaldı bir aya ihtiyacım olduğunu söyledi bekliyorum bakalım ama hala dümdüz değil bu pazartesi bir ay olacak umarım benim de dümdüz olur. Ameliyat sonrası giydiğim korse biraz bollaştı şimdi bir beden küçük korseyi geçtim iyileşme eğiliminde ama sıfırlanmadı göbeği bakalım doktor bir ay daha bekle dedi

Hadi inşallah zaman geçtikçe oturur

Merhaba görüştünüz mü doktorunuz ile? Benim de 1 ay gecti hala var göbeğim o yuzden merak ediyorum.
Merhabalar bende karın germe ameliyatı olacağım hatta bugün doktorla tanıştık ve konuştuk tahta gibi bir karın beklentisine girme ama bu kötü görüntüden kurtulacaksin dedi. Sizin baya geçmiş ameliyat üstünden nasılsınız ne durumdasınız benimle paylasir misiniz

Merhaba su an nasılsınız kolların istedıgın gıbı inceldimi yada dıger işlemlerdn memrnmsnz

Merhaba 17 mart 2025 de ameliyat oldum. Normalde 4 gun tutulan direnleri 10 gun tuttu doktorum çunku çok kanamam oldu erken çıkarırsa kan birikebilir ve çok fazla şişerdi. Odem konusuna gelince ben yapı olarak odem tutmaya meyilli bir vucuda sahibim. regl dönemlerimde +2 kg olur ve 2 hafta gecmiez.
sırt karın lipo ve karın germe oldum. Ameliyata girdiğimde 64 kg idim doktorum 2 kg yag çıktıgını 2 kg da deri aldıgını soyledi. Amacım deriden kurtulmaktı. doktırum da görünüşüme göre bu kadar deri çıkmasına sasırdıgını soyledi. Karın kaslarım iyi durumda oldugu için mudehalede bulunmadıgını belirtti.
Ameliyet sonrası çok odem tuttum. Operasyondan 10-15 gun sonra 67 kg gördüm.
surekli diyet yapıyorum ve 4. aydan sonra spora basladım. karın çalışmıyorum sadece.
Asıl soru karnım tahta gibi mi degil. Halen ödem var. doktorum 6-12 ay iyilesme sureci oldugunu söyledi. Ust karın ve belde degil ama alt karnım haken bir miktar şiş. günden gune azalıyor. ben mutluyum halimdem ama benim de hayalim tahta gibi karın idi. Doktorum olmaz demedi ama zaman ihtiyac oldugunu söyledi. Su anda ameliyata göre 1-1.5 beden daha inceyim.
Ameliyat kolay bir ameliyat değil. Oyle doktorların dedigi gibi 1-1.5 haftada sosyal yasantıya dönülmüyor. Zorlu bir süreç. İlk 20 gun tek basıma tuvalete bile gidemedim eşim yardım etti herseye. 1 ay kaykılıp oturur uyuyorsunuz. agırlık vs kaldıramıyorsunuz. ben 1 ayın sonunda işe basladım ki masabaşı bir işim var. Dahaq yuruyusum tam düzelmemişti. Sıze bakabilecek biri varsa olmanıı tavsiye ederim.
yaptırır mıyım bunları bilseydim. evet yaptırırdım. halen sis olmasına ragmen çok ıyı geldi ruhuma ve bedenime.

Eşim her türlü bakar sağolsun. 72 kiloyum doktor zayifla vs gibi birşey demedi kas ayrilmasi var onu dikeceğiz dedi göbek deliği yeri değişecek dedi sezaryen dikisinden daha uzun olacak dikişin dedi. Dümdüz tahta gibi bir karın bekleme dedi ben sarkık görüntüden rahatsızım o olmasa kilolu olmak beni Üzmez spor yapıyorum ama sarkma sporla toparlanacak birşey değil. Ev hanımıyım işe başlama gibi bir sıkıntım yok iki çocuğum var biri 6 diğeri 2 yaşında onlara da kaynanam annem teyzeleri bir şekilde bakarlar. Zaten göbek olduğu için otururken de yururkende dik değil vücudum pek sorun yaşamam gibi o konuda. Doktor istersen haftaya ameliyat yaparız sen yeter ki gün belirle dedi direksiyon derslerim var diye Eylül ayına erteledim. Sorularimi yanitladiginiz için tesekur ederim . Özel de mi yoksa devlette mi ameliyat oldunuz bir de ne kadar ödediniz acaba.

Merhaba özelde oldum. Doktorum ücret paylaşmamı tercih etmeyeceği için burada bir rakam telaffuz etmem doğru olmaz.

Tesekur ederim sorularımı yanitladiginiz için
rica ederim. Havalar serinleyince olmanızı öneriririm. 8-10 hafta korse kullanmanız gerekiyor. Sıcakta cok zor. Ben mayıs ayında bile zorlandım. Bir de hedef kilonuza gelip ameliyat olursanız cok daha memnun olursunuz. Benim doktorum liposuz sadece germe yapmıyor bu yuzden .

Ne kadar ileriye atarsam o kadar vazgececekmisim gibi bir hisse kapılıyorum. Olabildiğince diyet ve spor yapmaya çalışıyorum bakalım. Eylül 20 den sonra olmak istiyorum zaman ve şartlar neyi gösterir bilemem hakkımızda hayırlısı olsun

Doktorunuz lipo yapacak mı? Acaba biraz kilonuz olduğu için ve liposuction yapmayacağı için mi dümdüz bir karın hayal etme diyor bu kadar zahmete ve masrafa girdikten sonra dümdüz bir karın da olsa çok güzel olur bence neden dümdüz bir karın hayal etme dediğini açıkladı mı? Başka bir hekimle de görüşmenizi öneririm tek hekimle eğer daha önce deneyiminiz yoksa o hekimle ilerlememekte fayda var bir de bu ameliyatı birden fazla kez yapıyor mu çünkü zahmetli bir ameliyat dediğim gibi iyileşme süreci bir yılı buluyor dümdüz bir karnınız olsun neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…