Karın germe 360 lipo meme büyütme bbl kombine operasyon tecrubelerim

benim tüm korselerimi kendi verdi çorabını da öyle
Neden sizden istemis anlamış değilim içinde oluyor.
düğmeli şortlu 2 takım yeterli zaten yürümeden yürümeye kalkıyorsunuz hasta bezi falan hiç ihtiyaç duymadım giyinmek tabiiki zor çünkü ilk günler..
Ben bugün 10. Gün daha dün direnlerim çıktı da rahat oturdum birjkac kiseye sordum çok uzun kalmis direnler dediler ama bnm doktor çok pipirikli bnce iyiki de öyle ..
kollara gelince sadece karın ise asla gram etkilemiio ama kollarım da lipocaction olduğu için şu an simsiyah mor ve daha 2 gündür göğüs hizasına kaldrabldim Ama.bu morluk olması zaten çok normal korkutmasın
Görsel ister misin

Bilmiyorum ki üniversite hastanesi yarı özel medikal den alacaksınız dendi bakalım. Bende düğmeli gecelikler var ya onlardan almayı düşünmüştüm olmazsa bir tane de şortlu takım koyarım. Her doktor farklı tabi, duyduğum kadarıyla direnler sıvı gelmesi bitince çıkarılıyorMuş. Karın ve yanlara lipo olacak morarmalar olacak demişti bana da doktor. 10 günü geride bırakmışsın coktan daha da iyi olacaksın insallah. Çok sevinirim paylaşırsan

Birde ben sigara kullanıyordum 1 haftayı geçti bırakalı doktor hiç sormadi sigara kullanıyor musun diye siz kullaniyor muydunuZ
Hemde bol miktarda malesef. Ameliyat öncesi bırakmamıştım kötü örneğim ama ameliyat sonrası 3. Gün de içmeye başladım geri

Benim direnler 3. Günde çıkmıştı bünyeden bünyeye fark ediyor tabii. Herkesin ağrı eşiği, biyolojik yapısı bir değil tabii. Üniversite hastanesi evet vermeyebilir ben medikal park ta olmuştum herşeyi onlar karşıladı. Morarmalar evet 2 ay kadar kaldı bende

Çok geçmiş olsun 2. Ayda çok çok iyi hissedeceksiniz kendinizi her açıdan hatta şöyleki keşkeniz olacak daha erken olmadığınız için. Psikolojik dönüşü, aynadaki kadınla barışmak öyle müthiş bir duygu ki. Maddi manevi çekilen acılara değer dyor insan

Kolaylıkla atlatmanız dileğiyle

Hemde bol miktarda malesef. Ameliyat öncesi bırakmamıştım kötü örneğim ama ameliyat sonrası 3. Gün de içmeye başladım geri
Sezaryen dikişim geç iyileşti hamile kaldigimi öğrenince birakmistim sigarayı halbuki. O yüzden ameliyat tarihi belirlenince bıraktım bakalım inşallah herhangi bir sorun yaşamam
Bilmiyorum şuan sorun etmiyor gibiyim morarmalari direni o anki psikolojim ne olur kestiremiyorum. O kadar parayı veren köşeyi çorabı da alır yaa.
Kolaylıkla atlatmanız dileğiyle
Çok tesekur ederim aminn

Kesinlikle şimdiden demeye başladım
Hatta annemi kandırma çabalarındaym da annem kus yürekli iğne bile olamıyor

Allah razı olsun hoc dusunme hekime hastaneye tabiki önce Rabbım güven bilmiyorum yasin kilon ne ben 36 yaşndym 78.8 ile girdim 74.3 düm aklıma 4. Gün geldi tartılmak acikcasi rakama bakınca birsey gitmemiş ama yemin ederim görsel olarak dünya fark var

Eklentiler

• 1000486940.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 45
  • 1000486601.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 45
  • 1000485077.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 39
  • 1000484979.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 47
Maşallah maşallah nazar değmesin. Yaşım 30 kilo 72 ay çok heyecanlandım inşallah sorunsuz bir şekilde tahliller temiz çıkar ve ameliyat olurummm. Tabiki önce Rabbime sonra doktoruma guveniyorum beslenmen nasıl şuanda nasıl besleniyorsun

Bende sade şu içemiyorum şu siseme muhakkak limon elma veya nane atıyorum susuz asla olmaz
Hallederim yaa o kadar şeye katlanıp suyu her türlü aşarım. Zaman geçmiyor sanki daha 12 gün var. Ayın 10 da kan tahlili vs yapılacak geçmiyor gibi günler.

Cok haklsiniz yemin ederim aslında son 1 yıldır nedense karnım ok şişti rahatsızlık duydum geri dönüşü olmadı trodim var diye 1 kg versem bana büyük mucize oluyordu Baktım olmuyor bu karara vardım ama Aynen dediğiniz gibi keşke daha da önce olsaydım demiyor degilim

Merhaba doktorumuz kimdi acaba şuan nasılsınız dkişleriniz fikan memnunmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…