Karın germe 360 lipo meme büyütme bbl kombine operasyon tecrubelerim

İnanın benimde aklıma takildi bu. tekrar görüşmeye gideceğim aklımda kalan soru işaretlerini soracağım bunu da sormayı düşünüyorum. Lipo yapicak ayrılan kaslari dikecek bu şekilde konustuk. Birde sezaryen dikisinden daha uzun olacak dikiş kimisinde gördüm yanları büzülmüş gibiydi dikişleri bundan da korkuyorum. Düşündükçe herşeyden korkuyormusum ben yaa

Merhabalar ameliyatının oldunuz mu bende 25 agust da olcam karın germe kol lipo ve ext lazer
Bu platform geldi aklıma Yorumlsra bakıyorum öncesinde ne yapmam gerekiyor beni de bilgilendirebilirmisnz

Merhabalar ameliyatının oldunuz mu bende 25 agust da olcam karın germe kol lipo ve ext lazer
Bu platform geldi aklıma Yorumlsra bakıyorum öncesinde ne yapmam gerekiyor beni de bilgilendirebilirmisnz
Henüz ameliyat olmadı 17 Eylül e gün verdiler siz benden önce olacaksınız. Herşey gönlünüzce olsun inşallah istediğiniz görüntüye ulaşırsınız. Birşey ogrenirseniz bana da bilgi verebilir misiniz

Merhaba. Aslına bakarsanız nasılsa dümdüz karnım oldu göbeğim çıkmaz artık diye saçma bi düşünceye girip yiyemediğim günlerin acısını çıkarmamış olsaydım gayet güzeldi şimdi minnak bir göbek için rejim yapıyorum. Ben memnunum şükürler olsun hatta keşke diyorum çok daha önce olsaymışım 30 larımı boşa vermişim.

Gün yaklaştıkça korkuyorum haberlerde gördüklerini ailem atıyor yapma Vazgeç diye. Hastane sürecinden bahseder misin biraz mesela ne götürdün yanında nasıl bir çanta hazirladin

Amin amin sanırım şu saatlerde sende ameliyattasın herşey yolunda gider insallahh
Merhabalar bugün öğlen geldim eve ameliyat 5 saat sürmüş hoca 2 gün yatış dedi ben +1gun daha kalmak istedim ilk ayağa kalkmalar çok zordu tuhaf ama karnımı hiç hissetmiyorum kollarım biraz can yakıyor tüm vücudum korse 4 diren var en korktugum şey bakalm çıkarken nasıl olcak 10 güne kadr kalabilirmis direnler içeriden sızan kan durana kadar malesef benmleler Soyle Bi aksilik oldu ameliyatın ertesi günü hocanın cenaze sebebiyle il dışına gitmesi gerekti acaba kaç litre yag çekildi vs henüz hala bilmiyorum

DIP NOT kollarla birlikte yaptirmak ölümmüş biblo gibi kaldım kipirdayamiyorum bana önden biri anlatsaydı bu yaşayacağım durumu kolları sonra yaptırdım

Çok geçmiş olsun çok fazla yorum okudum hepsi geçiyor demişlerdi. Ama nasıl geçiyor onu yaptirinca anlayacagim. Ben sadece lipo ve karın germe olacağım bakalım nasıl geçecek neler olacak. 3 gün bitmiş bile Allah in izniyle çabucak toparlarsin sımsıkı taş gibi olursun

Amin amin sanırım şu saatlerde sende ameliyattasın herşey yolunda gider insallahh
Merhabalar bugün öğlen geldim eve ameliyat 5 saat sürmüş hoca 2 gün yatış dedi ben +1gun daha kalmak istedim ilk ayağa kalkmalar çok zordu tuhaf ama karnımı hiç hissetmiyorum kollarım biraz can yakıyor tüm vücudum korse 4 diren var en korktugum şey bakalm çıkarken nailolcak 10 güne kadr kalabilirmis direnler içeriden sızan kan durana kadar malesef benmleler Soyle Bi aksilik oldu ameliyatın ertesi günü hocanın venaze sebebiyle il dışına gitmesi gerekti acaba kaç litre yag çekildi vs henüz hala bilmiyorum

DIP NOT kollarla birlikteyaptirmak ölümmüş biblo gibi kaldım kipirdayamiyorum bana önden biri anlasaydın bu yaşayacağım durumu kolları sonra yaptırdım
Amin duaniz için Allah razi olsun Ama yemin ederm Bi yol gösteren olsaydı asla kol ile birlikte olmazdım ben bin pişman oldum inşallah daha iyi olursunuz

Peki bunların dışında hastane ne istedi sizden nasıl bir hazırlık yaptınız ameliyat icin

Peki bunların dışında hastane ne istedi sizden nasıl bir hazırlık yaptınız ameliyat icin
Hastanenin istediği ücret dışında birsey olmadı
Nasrettin Hoca misali oldu anlayacağınız
Hazırlık derken acikcasi komik olcak ama kendime Bi çanta hazrladm çıktım ailemin yarısının bile haberi yoktu birden yola koyuldum

Ay ben gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum. Benim herkes biliyor sülale duydu nerdeyse korse ve varis çorabı istedi doktorum. Giyinip soyunması zor mu çoğu kişi kolunu yukarıya kaldiramayacaksin diyor. Eski zaman geceliklerinden mi alsam nenem zamanından kalma önü düğmeli

Gün yaklaştıkça korkuyorum haberlerde gördüklerini ailem atıyor yapma Vazgeç diye. Hastane sürecinden bahseder misin biraz mesela ne götürdün yanında nasıl bir çanta hazirladin
Elbette her ameliyat gibi bunun da riskleri var. Denk gelmez inşallah size. Anestezi alıyorsunuz sonuçta. Bünyeniz kaldırır sonuçta o kadar tahlil, EKG, akciğer filmi v. Ş alınıyor. Benim refakatçim bile yoktu. Narkozdan uyanırken çok titremiştim. Sonra sağolsun hemşireler çok yardımcı olmuştu bana. 3 gün kalmış sonra uçakla Antalya'ya dönmüştüm. Tekerlekli sandalye hizmeti alıp. İnerken beklemedim ama yürüdüm. Kayısı suyu, kolonya, ıslak mendil, terlik,bisküvi, su, pijama, çorap ,şarj cihazı ulaşabileceğim yakında bırakmıştım. İlk gün zordu korse olduğu için sabahlık bile yetermiş. Karından daha çok bbl yormuştu beni. Meme operasyon ü nu hiç hissetmedim hatta. Eşiğinizle alakalı bi durum. Varsa sezeryanınız sezer yandan daha hafif karın germe. Ben o cesaret yine refakatçi siz yüz germe ameliyat ı oldum yine aynı hocamdan. Bugün 3. Günüm. Çok yazamıyorum ama sorduklarınızs cevap vermeye çalışırım yine.

Korseyi ve çorabı hastane vermişti bana pansuman için korseyi açarken biraz ağrı oluyordu insanı güvende tutuyor aslında 4 hafta takabildim ben çok darlandım gerçekten korseden

Amiin inşallah denk gelmezz. Yani 10 Eylül de tahlil vs yapilacak bakılacak herşeye. Oğlumu sezaryenle doğurdum bir de ayriyeten dikişim açıldı 10 günden fazla hastanede yattım umarım daha hafif olur karın germe ameliyatı. Maşallah size benim yanimda esim olacak Allah izin verirse. Özel günlerde göbeğimi saklamak için az korse takmadım antrenmanli sayılırım umarım o da yormaz beni. Maşallah maşallah çok geçmiş olsun imrendim.

Korseyi ve çorabı hastane vermişti bana pansuman için korseyi açarken biraz ağrı oluyordu insanı güvende tutuyor aslında 4 hafta takabildim ben çok darlandım gerçekten korseden
Üniversite hastanesinde olacağım ameliyatı biz aliyormusuz öyle söylediler.

Birde ben sigara kullanıyordum 1 haftayı geçti bırakalı doktor hiç sormadi sigara kullanıyor musun diye siz kullaniyor muydunuZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…