Karın Germe (Abdominoplasti) Ameliyatım

my__world

Bslngc-->64,5-Gncl-->59-Hdf-->58
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
516
331
323
Iki hamilelik sonrasi catlayan ve sarkan karnim icin yillardir ameliyat olmayi dusunuyordum. Cok arastirdim cok doktor gezdim. Sonunda karar verdim kismetse yarin karin germe ameliyatimi oluyorum. Devlet hastanesinde yaptiracagim. O yuzden doktor reklami yapamayacagim. Amacim benim gibi olmak isteyenlere surecler hakkinda bilgi vermek. Umarim faydali olurum.

inşallah Hayırlısı ile Ameliyatınızı olmussunuzdur...gelismeleri bekliyirum Bende düşünüyorum çünki...

My_world merha simdiden gecmis olsun insallah istedigin gibi olur basarili gecer ameliyatin sana tavsiyem hastanede bir kacgun fazladan kalmaya calis cunku sezeryandan daha buyuk bir kesi oldugu icin iyilesme suresi ve sıkıntılari cok hastanedeki yataklar istedigin pozisyona dönusebiliyor rahat yatiyorsun evde cok zor oluyor benim de bugün 2.haftam Adana Acıbadem hastanesinde oldum dr um cok ilgili ve alaninda cok basarili hala tam dik yüruyemiyorum ve korseden dolayi esneyemediginiz icin kaskati oluyorsunuz uykuda kaliteli uykunuz olmuyor insallah sonuc guzel olurda bunlara deger diye kendimi teselli ediyorum

Çok geçmis olsun insallah sonrası cok güzel olacak değer inş.

Merhabalar. Acil bir vaka cikinca benim ameliyatim pazartesiye kaldi. Gelismeleri o zaman yazacagim insaallah.

Tekrar merhabalar. 1 saat önce karin germe ameliyatından çıktım. Ağrılarım vardı şimdi biraz dindi. Cok sukur kurtuldum:)Şu an korse takılmış. Drende var. Kendimi iyi hissettikce yazarim .

Tekrar merhabalar. 1 saat önce karin germe ameliyatından çıktım. Ağrılarım vardı şimdi biraz dindi. Cok sukur kurtuldum:)Şu an korse takılmış. Drende var. Kendimi iyi hissettikce yazarim .
Süper çok geçmiş olsun inşallah sonuç istediğiniz gibi olur bol bol dinlenin

Evet insaallah cektiklerime deger. Belimede liposuction yapmis. Sonucu merakla bekliyorum.

Bugun ameliyatimin ikinci gunu. Idrar torbasi ve drenler cikarildi. Pansuman yapildi. Drenlerin ciktigi yerde biraz agri var. Ayrica karin kaslarimda dikilmis. Umarim cektiklerime deger. Cocuk dogurupta karni hic bozulmayan insanlar o kadar sansliki. Kiymetini bilsinler.

Değecek inşallah hiç merak etmeyin..En zoru 1 ay,,o ilk bir ay atlatılınca herşey çok daha hızlı ilerliyor ..çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun iyileşme sürecin geçince rahat edeceksin hepsi geçecek ağrı ödemler sonra keyfini yaşayacaksın :)
bende o gruptan değildim karnım 2 doğum birde kilo alınca üstüne pertti :))

Bugun 3. Gunum. Hastaneden bugun ciktim. Aslinda bana kalsa iki gun daha kalacaktim. Evde cocuklar olunca insan mecbur kaliyor. Hasanede kalmanin avantaji yataklar ayarlanabiliyor. Banada burda bir arkadas onermisti. O yataklarin ayarlanmasi karniniza bacaginiza gore sekil almasi o kadar rahatlaticiydiki. Simdi evde o imkan yok. Yatak dumduz. Diz altima bir yastik daha koydum o sekilde biraz rahat bir pozisyon yakaladim. Tavsiyem hastanede kalma suresini biraz uzatabilirsiniz.

Geçmiş olsun canım sonucu güzel olur inşallah sen gene baya kalmışsın hastanede öZellerde genelde bir gün yatılıyor sıkıntın ilk 7 gün merak etme haftaya pazartesi rahatlamış olucaksın

Geçmiş olsun canım sonucu güzel olur inşallah sen gene baya kalmışsın hastanede öZellerde genelde bir gün yatılıyor sıkıntın ilk 7 gün merak etme haftaya pazartesi rahatlamış olucaksın
Insaallah canim. Su an o kadar coj iyi olmak istiyorumki anlatamam. Birde sonuc guzel olursa tam degecek. Gerci o karindan bir mucize beklemiyorum ama

Insaallah canim. Su an o kadar coj iyi olmak istiyorumki anlatamam. Birde sonuc guzel olursa tam degecek. Gerci o karindan bir mucize beklemiyorum ama
Karın germeler liposakşına göre daha iyi sonuç veren bir ameliyattır sonucu iyi olur emin ol yeni kıyafetlerin hayalini kur dinlenirken darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…