Karın Germe (Abdominoplasti) Ameliyatım

Ne kadar yüksek yastık,,hatta yastıklarcaa:))o kadar rahatlık..herşey çok daha güzel olacak..

Bugun dorduncu gunum. Doktorumun demesiyle bugun ilk dusumu aldim. Pansuman yerimi actim. Sarkiklik alinmis ama catlaklar duruyor. Haftaya dikislerimi aldirmaya gittigimde soracagim bu durunu. Yan tarafima yatmaya basladim. Narkozun etkisinden sanirim bogazimda bir giciklik var. Onu cikaramiyorum. O da oksuruk hissi veriyor. Oksurmekte agri hissi demek tabi. Bugunumde boyle iste.

Bugun ameliyatimin 6. Gunu. Yatip kalkarken agrilarim oluyor. Korseyi kullanmaya devam. Gunde iki kere acip kremimi suruyorum. Sabah kahvaltiyi hazirladim bulasiklari makineye yerlestirdim camasirlari serdim corba yaptim:) bakmayin yaptim ama mecburiyetten. Ama yapabilecek duruma gelmisim cok sukur. Bugunumde boyle iste.

Çok geçmis olsun...zoru gitti azı kaldı darisi başima karin germe....siz habgi doktora fiyat olarak kaça yaptirdiniz acaba..Sevgiler. :)

Çok geçmis olsun...zoru gitti azı kaldı darisi başima karin germe....siz habgi doktora fiyat olarak kaça yaptirdiniz acaba..Sevgiler. :)
Tesekkur ederim. Ben devlet hastanesinde yaptirdim. 1850 karin gerdirme icin 1450 de liposuction icin verdim.

Karın çatlakları göbek üstünde ise kalıyormuş benimde öyle doktor alt tarafta kalır dedi sizin nasıl

Mrb çok geçmiş olsun bende hem karın germe hemde burun İçin gün alma aşamasına geldim ama çok korkuyorum acaba ikisini aynı anda yaptırmasammı çok zor görüyo ikiside lütfen bana yardım edin bişey söyleyin çok zormu olur acaba iyileşme acı ayyyyyyy delircem ya

Karın çatlakları göbek üstünde ise kalıyormuş benimde öyle doktor alt tarafta kalır dedi sizin nasıl
Ankarada degilim canim. Ankarada yasadigim donemde ordada doktor arayisim olmustu.
Maalesef benim catlaklarim gobek ustundede vardi. Simdi o catlaklar gobek altina inmis oldu. Eldeki malzeme bu olunca

Canim ayni anda aradan ciksin bi kerede cekerim diyorsan doktorda yaparsa ayni anda ol. Ama karin germe baslibasina buyuk bir ameliyat. Bir yanda belinizin bir yanindan diger yanina kocaman bir dikis bir yandanda icteki kaslarin dikilmesi. Beni en cok zorlayan kaslar oldu. Ilk bir kac gun cok sıkıntıli. Ama kisiden kisiye de degisir tabi. Iyi olursunuz insaallah.

Ankarada degilim canim. Ankarada yasadigim donemde ordada doktor arayisim olmustu.
Maalesef benim catlaklarim gobek ustundede vardi. Simdi o catlaklar gobek altina inmis oldu. Eldeki malzeme bu olunca
Benimde öyle olscak peki kalan çatlakların görüntüsü nasıl eskisinden daha kötü değildir gerginleşmiştir

Benimde öyle olscak peki kalan çatlakların görüntüsü nasıl eskisinden daha kötü değildir gerginleşmiştir
Gobek ustunde catlagin varsa maalesef asagi inecek canim. Biraz gergin olacak tabi ama sonuc tamamen senin cildine bagli.

Bugun ameliyatimin 1. Haftasi:) gecen hafta bu zamanlar ameliyattaydim. Simdi cok sukur ayaktayim. Normal hayatima dondum diyebilirim. Hatta daha dik durabiliyorum artik. Eger isyerinde izin sorununuz varsa ve masa basi bir isse ise donulebilir. Ben izin hakkimi sonuna kadar kullanmayi dusunuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…