Karın Germe (Abdominoplasti) Ameliyatım

Sizin adınıza çok sevindim darısı başıma inşallah sağlıkla hepimizin

Cok gecmis olsun diliyorum. Hangi ildesiniz hangibhastanade ameliyat oldunuz acaba birde ben devlet memuruyum ondan soruyorum..ne kadar istirahat verdi dr.
Devlet hastanesinde oldum. Memurum bende. 10 gun rapor almistim. Bugun bitti. Simdide 30 gun heyet raporu aldim. Tek doktor raporu isterseniz 10+10 seklinde 20 gun kendi doktorunuz yazabiliyor.

Tesekkurler anca iyilesir baslarsiniz
Evet sonrasi onemli. Ben maalesef dikjat etmedim dik durmamak gerekiyormys. Ameliyat yerim tek tarafli sismis. Yarin doktoruma gorunecegim. Dinlenme asamasi cok onemli. Kesinlikle ihmal etmeyin.

Evet sonrasi onemli. Ben maalesef dikjat etmedim dik durmamak gerekiyormys. Ameliyat yerim tek tarafli sismis. Yarin doktoruma gorunecegim. Dinlenme asamasi cok onemli. Kesinlikle ihmal etmeyin.
Bi tanidikla gorustum kendinize 10 gun dinlenme verun diyor yoksa bu tarz problemler oluyormus. Doktoru 10 gun sadece acil ihtiyac icin yataktan kalk deemis bende onortami saglayabilirsem olucam insallah

Bi tanidikla gorustum kendinize 10 gun dinlenme verun diyor yoksa bu tarz problemler oluyormus. Doktoru 10 gun sadece acil ihtiyac icin yataktan kalk deemis bende onortami saglayabilirsem olucam insallah
Ben maalesef o ortami saglayamadim. Yarin doktora gorunecegim insallah onemli birsey yoktur. Kolay bir ameliyat degil. Sonrasina dikkat etmek gerekiyorki cektiklerine degsin.

Merhaba nasil oldunuz? Gittinizmi doktora?merak ettim
Merhaba. Evet gittim. Gerdirilen derinin alti iltihaplanmis. Derim cok sertlesmis. Normalde yumusak olmasi gerekiyormus. Antibiyotik hap verdi. Eger gecmezse damar yolundan antibiyotik verilecek.

merhaba karın gerdirme işlemi yaptırmayı düşünüyorum yaptırnlar memnunmu.

Ankara ocakta olacak yanlız çatlak çok bende bir kısmı kalacak kötü olmasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…