Karın germe ameliyatı olan var mı?

beautydear

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
12
1
288
İstanbul
Ameliyat günüm belli oldu ama ameliyat olanlar çok korkuttu beni. Malatyada bilge türke karın germe ameliyatı olan varmı varsa gerçekten çokmu zor merak ediyorum. Her an ameliyattan vazgeçecek gibiyim. ama bir an önce bu çatlaklardan ve yağlardan kurtulmakta istiyorum. Karın germe ve lipo yaptıran birileri varsa bana bilgi verirlerse çok sevinirim

Aynı dertten bende muzdaripim ama cevap azan olmamış ...bennde olmayı düşünüyorum bu yüzden baya bi kiloda verdim hatta bekarlık kilomun bile altına düştüm ama işte cesarette takıldım...araştırmadayım..ameliat günnün ne zamandı seninn ve kaç paraya yapıcaksın...

Evet cevap veren yok maalesef :( benim ameliyatım 8 Mayısta olacak bu arada göğüslerimide toparlatmaya karar verdim. sanırım pek cesaretliyim :)

an
Ameliyat günüm belli oldu ama ameliyat olanlar çok korkuttu beni. Malatyada bilge türke karın germe ameliyatı olan varmı varsa gerçekten çokmu zor merak ediyorum. Her an ameliyattan vazgeçecek gibiyim. ama bir an önce bu çatlaklardan ve yağlardan kurtulmakta istiyorum. Karın germe ve lipo yaptıran birileri varsa bana bilgi verirlerse çok sevinirim

canim ben karingerme lipo oldum 27 marta izmirde korkma canim ben ertesi gün ayaga kalktim cok iyidim hic agrim olmadi sadece kas agrisi cektim tam dik yürüyemiyorsun aksamlari sirt üstü yatiyorzun yoksa bir sorlugu yok ben kesk daha önce olsaydim diyorum simdi ........bende cok korktum ama kortugum gibi degildi simdi 3bucuk hafta oldu daha sisligim var pantolonlarim olmuyor her sey güzel olur merak etme sonradan benim gibi dersin keske daha önce olsaydim diye :)) simdiden cok gecmis olsun diyorum :)) ve izler hakinda sorular sor doktoruna göbek deligin cevresinde olucak onu sor benim yok cünkü :) sakin iptal etme

arkadaşlar bende olacağım ve karın germe olan çok tummuytack adı altında bakın yüzlerce yazan var bu konu hakkında

(Abdominoplasty, Tummytuck) ana sayfada bu başlıkta onlarca karın germe ve göğüs ameliiatı olanların yorumları var arkadaşlar ..bende bunları okuduktan sonra cesaretlendm bi göz atın..

an

canim ben karingerme lipo oldum 27 marta izmirde korkma canim ben ertesi gün ayaga kalktim cok iyidim hic agrim olmadi sadece kas agrisi cektim tam dik yürüyemiyorsun aksamlari sirt üstü yatiyorzun yoksa bir sorlugu yok ben kesk daha önce olsaydim diyorum simdi ........bende cok korktum ama kortugum gibi degildi simdi 3bucuk hafta oldu daha sisligim var pantolonlarim olmuyor her sey güzel olur merak etme sonradan benim gibi dersin keske daha önce olsaydim diye :)) simdiden cok gecmis olsun diyorum :)) ve izler hakinda sorular sor doktoruna göbek deligin cevresinde olucak onu sor benim yok cünkü :) sakin iptal etme

Canım çok geçmiş olsun umarım hızla iyileşiyorsundur. Doktorum bana dikiş izleri olacak ve geçmeyecek dedi heralde bu çatlaklardan daha iyidir. Göbek çevresinde dikiş izi ne oluyor onu anlamadım ???? Ameliyata az kaldı vazgeçmeyeceğim sanırım zaten biletimi falanda aldım geri dönüşü yok yani :50: Umarım bu korkumda geçer o zamana kadar

29 mart a bende karın germe ve lipo yapıldı zor geçti ilk günlerim ama şimdi mutluyum çatlaklarım gitti karnım gerildi 15 gün dik yürüyememek zordu ama bu vesileyle sigarayıda bıraktım çok mutluyum

Aynı dertten bende muzdaripim ama cevap azan olmamış ...bennde olmayı düşünüyorum bu yüzden baya bi kiloda verdim hatta bekarlık kilomun bile altına düştüm ama işte cesarette takıldım...araştırmadayım..ameliat günnün ne zamandı seninn ve kaç paraya yapıcaksın...[/QUOT

cnm ameliyat oldunmu? ben karın germe+göğüs dikleştirme ve silikon yaptırdım ama ilk 3 gün ölüyorum sandım,çoook acııı her tarafın acıyo,özellikle göğüs bölgesi bugün 16.günüm ama hala acı çekiyorum tabi ilk günlerdeki gibi kalmadı pek ama yinede var birazz... olacak olanlar iyi düşünsün sonra olsunlar...

Önümüzdeki hafta ayın 21 de karın germe ameliyatı we lipo yaptırıcam evet çok korkuyorumki bunun tarifi yok bölgesel olarak kiloluyum vücut yapım tıpkı bir elma kendimi iyi hissetmek adına bu ameliyata karar werdim lutfen dua edin

merhaba,nezaman ameliyat olacağını bilmiyorum.belkide olmuşsundur....ben geçen yıl aralık ayında karın germe ve göğüs dikleştirme ameliyatını aynı anda oldum.5 saat sürdü..adana da oturuyorum.burada oldum...son derece memnunum..hiç öyle korkacak birşey yok.sonucu görünce pişman olmak imkansız :)
istersen sana önce-sonra fotolarını gönderebilirim.sakın vazgeçme..sonuç mükemmel oluyor,inan bana

Önümüzdeki hafta ayın 21 de karın germe ameliyatı we lipo yaptırıcam evet çok korkuyorumki bunun tarifi yok bölgesel olarak kiloluyum vücut yapım tıpkı bir elma kendimi iyi hissetmek adına bu ameliyata karar werdim lutfen dua edin

Ameliyatımı oldum tam 4,5 saat surdu ilk cıktıgımda cok agrım oldu acıkcası agrı esıgım normalden cok düsük doktorum ahmet bey cok anlayıslı davrandı agrı cekmemem için elinden geleni yaptı bu gun 3gunum oldukca ıyıyım pişman degılım ılerkı donemlerı sizlerle paylaşacagım

Arkadaslar lütfen bu karin germe ameliyatinda sorun yaşayanlar varmı memnunmusumuz 29 Nisan'da ameliyat olacağım ama çevremde arkadaslar dan duyuyorum yaptıran arkadaşları varmış ve iltihaplanma falan sorun yasamışlar bizzat göremedim aklıma cok takılıyor sürekli araştırıyorum hala muallaktayim.Lütfen yardımcı olun cevap yazın.

merhaba benim görümcem yaptırdı. çok aşırı da çatlakları vardı. sonuç şahaneydi. ben de kilo vermeye aşamasındayım, zayıfladıktan sonra yaptırıcam ben de
Senden de gelişmeleri bekliyoruz :)

selamlar arkadaslar aranizda henuz cok yeniyim.az cok konulara göz attim .benimde bu konuda söylemek istedigim birsey var. tam bugünn tam olarak bugün 4 hafta evveli karin germe ve meme protez ameliyatlarimi oldum.ameliyatimi yapan canimm doktorum hasan findik.tek kelimeyle cok dogru bir secim diyebilirim gönül rahatligi ile. 3 yil düsündüm korktum vazgectim tekrar karar verdim derken hocamin yolunu tuttum.görüsmemi yaptim derdimi anlattim yapilicak olan tüm islemleri büyük bir sicaklikla samimiyetle sabirla anlatti.mükemmel ekip mukkemel doktor.ve henuz cok taze bir ay olmasina ragmen allahima cooook cok sükür mpkemmel sonuc :*

Arkadaslar lütfen bu karin germe ameliyatinda sorun yaşayanlar varmı memnunmusumuz 29 Nisan'da ameliyat olacağım ama çevremde arkadaslar dan duyuyorum yaptıran arkadaşları varmış ve iltihaplanma falan sorun yasamışlar bizzat göremedim aklıma cok takılıyor sürekli araştırıyorum hala muallaktayim.Lütfen yardımcı olun cevap yazın.

sana istersen resimlerimi bile yolliyabilirim bir ay evvel yaptirdim ben.herseyi ve her denileni lütfen kafaya takma .iyi cerrah iyi netice.sevgiler :)

merhaba,nezaman ameliyat olacağını bilmiyorum.belkide olmuşsundur....ben geçen yıl aralık ayında karın germe ve göğüs dikleştirme ameliyatını aynı anda oldum.5 saat sürdü..adana da oturuyorum.burada oldum...son derece memnunum..hiç öyle korkacak birşey yok.sonucu görünce pişman olmak imkansız :)
istersen sana önce-sonra fotolarını gönderebilirim.sakın vazgeçme..sonuç mükemmel oluyor,inan bana

kesinlikle sana katiliyorum bende kombine ameliyatlarimi oldum sonuc mukemmle cok sükür.arkadasa bende resimlerimi yolliyabilirim.

selam arkadasim sanyiorumki suana kadar olmussundur -en azindan neticeni belki bizimle paylasabilirsin.korktugun kadar varmiymis neticeden memnunmusun. cok gecmis olsun :)

Aynı dertten bende muzdaripim ama cevap azan olmamış ...bennde olmayı düşünüyorum bu yüzden baya bi kiloda verdim hatta bekarlık kilomun bile altına düştüm ama işte cesarette takıldım...araştırmadayım..ameliat günnün ne zamandı seninn ve kaç paraya yapıcaksın...[/QUOT

cnm ameliyat oldunmu? ben karın germe+göğüs dikleştirme ve silikon yaptırdım ama ilk 3 gün ölüyorum sandım,çoook acııı her tarafın acıyo,özellikle göğüs bölgesi bugün 16.günüm ama hala acı çekiyorum tabi ilk günlerdeki gibi kalmadı pek ama yinede var birazz... olacak olanlar iyi düşünsün sonra olsunlar...

selam :) ben acı çekmeye razı olarak:) senin yaptırtığın 3 işlemi yaptırmak istiyorumYalnız doktor yada ortalama fiyat bilgim yok. Nerede hangi doktora yaptırdın ve maliyeti hakkında bilgi verirmisin tşk:)

Back
X