Slm özel de mi oldunuz ve de ücreti öğrenebilir miyimMrb yeni karin ve kol germe ameliyatı oldum benim gibi olanlar ve olacaklara yardım edelim
mehababa bende ayın 26 sında olucam ama çok endişeliyim, üstelik buradan kimseye ulaşamadım ,iyileşme süreci ve dikiş görünü -üği,:Mrb yeni karin ve kol germe ameliyatı oldum benim gibi olanlar ve olacaklara yardım edelim
Evt özelde oldum 20 bin lira korse falan karin ve kolSlm özel de mi oldunuz ve de ücreti öğrenebilir miyim
Yok korkup olmayanlarasureci anlatacam yardım anlayışımız farkli sanırımYani yardımcı olmaktan kastınız neydi bir başlık açıp yardım derneği mi kuracaksınız
60 kiloyla girdim ben 18 kilo verdim ameliyat öncesi 1 sene önce 38 neden giyiyorum.boyum uzun 1.73 boy hiç yağ alınmadı 360 derece deri alındı o kadar ödem varkibsu an 64 kılıyım ameliyatın 10. Günü hiç bir elbiseye giremiyorum.ama sabir inecek dr bey 2 kilo deri almış sonuç bu su an pantolon olmuyor 1 ay sabir dedi drKaç bedendiniz, kaça düştünüz? Bel kalınlığınız kaçtı kaç oldu ? Cevaplarsanız sevinirim. Bende yakın zamanda karın germe ameliyatı düşünüyorum.
Yok ben konuyu açıp soruları cevapsız bıraktığınızı düşünerek yazdım cevap vermek için araya fazla zaman bıraktığınızdan....Yok korkup olmayanlarasureci anlatacam yardım anlayışımız farkli sanırım
Anladım çok yeni o zaman daha ameliyatınız. Bana da doktor 10-15 kilo ver öylesi yapalım ameliyatı dedi. Yoğun diyete başladım bende bakalım 3 ay sonra falan olacağım, hem karın germe hemde liposuction. İyiki ameliyat olmuşum diyor musunuz ?60 kiloyla girdim ben 18 kilo verdim ameliyat öncesi 1 sene önce 38 neden giyiyorum.boyum uzun 1.73 boy hiç yağ alınmadı 360 derece deri alındı o kadar ödem varkibsu an 64 kılıyım ameliyatın 10. Günü hiç bir elbiseye giremiyorum.ama sabir inecek dr bey 2 kilo deri almış sonuç bu su an pantolon olmuyor 1 ay sabir dedi dr
Yok ben konuyu açıp soruları cevapsız bıraktığınızı düşünerek yazdım cevap vermek için araya fazla zaman bıraktığınızdan....
Ameliyatı nerede oldunuz. Benimde doğum sonrası göbek bölgem ve göğüslerim aşağı sarktı karın germe ve ğöğüs dikleştirme ne kadara olur aynı anda yapılabiliniyor mu araştırma içindeyim tam maliyet çıkartamıyorum.
Özelde mi oldunuz ne kadar onlarıda yazarsanız bende mide kücültme oldum elli kilo verdim kollarımi ve gobeğimi yaptirmak istiyorum ücret konusunda az çok fikrim olur yazarsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?