dikiş görüntüsü nasıl oluyor ,sizin deneyiminizi merka ediyorum
Teşekkür ederim sağolun.. diyet yapıyorum evet ama bu sıcakta korse takmak işkence gibi geliyor..siz sakın çıkarmayın yalnız.11haziranda ameliyat oldum kollarım için evt iyiki oldum ama göbeğini çok merek ediyorum.hala çok şiş evt 10 gün çok zor ama güzel olacak eminim şu an dümdüz değil kilo verip olman çok iyi olacak yağ alınmasi iyileşmeyi uzatıyor sabir gereken bir ameliyat hemen sonuç görmek zor 20 günde çok bir degisiklik olmadi dümdüz değil korse hiç cikmiyor ama kollarım gibi sonuç olacaksa değer dr um daha iyi olacak dedi çatlakların çoktu su an yok gibi bişey ben daha göğüs ve uyluk germe olacam ekimde iyileşince dur bakalim bir de diyette lütfen korse kullan çok faydası oluyor kendine iyi bir korse al.diyette lütfen kullanin
Peki herhangi bir sıvı irin akıntı gibi bir şey geldi mi göbekten veya dikişlerden bugün benim de 13 günümMrb ameliyat olalı 10 gün oldu su an herşeyi tek başına yapabiliyorum.agrim yok ama ödemin çok fazla hala pantolonlarım olmuyor markete gidiyorumevimi topluyorum 1 hafta bakıma ihtiyacın var köşeye hemen alıştım 3 gün den sonra sorun yok ben çok hastanede kalmadım 2 gün dedim evde oğlum var bakacak kimse yok.esim ben idare ettik bir temizlikçi tuttuk. Dikiş leri kafana takma geçecek su an mor ama çamaşır içind e. Sorun olmaz ödem e alışmak zor.sanki kilo almış gibiyim.karnim kolum sis.olsun ben 360 derece karin germe oldum yani çok büyük kesim var sırtım falan herseyi yiyorum.bilmem sor cevap yazim
Merhaba geçmiş olsun bn tam karın gerdirme ve çıkan yağı göğüsler enjekte 15 bin fiyat verdi eski dr um siz ce nasilAynı anda yapılıyor bana göğüs için her şey dahil 15 bin dedi ben hemsireyim devlette 5 bin lira ama protez korse derken 12 bin lira göğüs için yani aynı para özelde herşeyi dr aliyor devlette sen protez sadece 5 bin lira kusura bakmayın çok kullanmayı bilmiyorum bu siteyi ama size yardımcı olmak istiyorum ben çok ağladım kimseyi bulamadım soru soracak ondan
Doktorunuzun ve hastanenin ismini verebilirmisiniz.Burdan yasaksa özelden verebilirmisiniz..Şu an nw durumdasınız.Öncesi sonrası fotolarınız varmıMrb ameliyat olalı 10 gün oldu su an herşeyi tek başına yapabiliyorum.agrim yok ama ödemin çok fazla hala pantolonlarım olmuyor markete gidiyorumevimi topluyorum 1 hafta bakıma ihtiyacın var köşeye hemen alıştım 3 gün den sonra sorun yok ben çok hastanede kalmadım 2 gün dedim evde oğlum var bakacak kimse yok.esim ben idare ettik bir temizlikçi tuttuk. Dikiş leri kafana takma geçecek su an mor ama çamaşır içind e. Sorun olmaz ödem e alışmak zor.sanki kilo almış gibiyim.karnim kolum sis.olsun ben 360 derece karin germe oldum yani çok büyük kesim var sırtım falan herseyi yiyorum.bilmem sor cevap yazim
Slm bnde dr la görüştüm tam karın germe çıkan yağ gogus e enjekte 15 bin siz ce iyi mi fiyatdikiş görüntüsü nasıl oluyor ,sizin deneyiminizi merka ediyorum
Göğüs dikleştirme mide küçültme ameliyatı olanlara avantaj olarak devlet katılıyormuş bildiğiniz olsunÖzelde mi oldunuz ne kadar onlarıda yazarsanız bende mide kücültme oldum elli kilo verdim kollarımi ve gobeğimi yaptirmak istiyorum ücret konusunda az çok fikrim olur yazarsanız
Merhabalar çok geçmiş olsun.Merhaba bende tam karın germe yanlara lipo oldum. Bugün 4. günüm frenlerim yeni çıktı sormak istediklerinizi cevaplarım
Merhaba bende tam karın germe yanlara lipo oldum. Bugün 4. günüm frenlerim yeni çıktı sormak istediklerinizi cevaplarım
Geçmiş olsun bende olucam 15 bine anlaştım dr çıkan yağı gogus e enjekte edeyim dedi kararsixim
Izmirdeyim, botox icin kimi onerirsiniz, yaptiranlar nekadr memnunEvt özelde oldum 20 bin lira korse falan karin ve kol
Izmirdeyim, botox icin kimi onerirsiniz, yaptiranlar nekadr memnunMerhaba ben Isparta da Dr Avni Hakan Ölmeztürke oldum Antalya ve Ispartada kliniği var inanın bende çok korktum 5 yıldır takip ediyordum önce hoca ile görüştüM hocam en kısa sürede yapın yoksa vazgeçerim dedim 4 gün sonra ameliyat oldum bugün 5. günüm çok şükür ağrılarım azaldı hala eğilerek geziyorum yaralarım çok güzel duruyor öncesi sonrası fotoları hocadannalınca atarım ben de çok yağ yoktu sarkmış karın vardı lipo yanlara az yapılmış 13 bine yaptırdım.
Izmirdeyim, botox icin kimi onerirsiniz, yaptiranlar nekadr memnun
İzmir de çok fazla doktor tanımıyorum ama İzmirli üye çoktur sanırım.Izmirdeyim, botox icin kimi onerirsiniz, yaptiranlar nekadr memnun
Evet klavye kurbanı oldumDren denir ona fren degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?