Karin germe ameliyatı oldum

Lütfen geciktirmeyin sonuç zor oluyor hemen yaptırın pahalı bir ameliyat inanın her dr farklı fiyat verdi kol göbek 20 bin lira göğüs uyluk germe 21 bin lira benim olduğum yerde herşey onlara ait devlette hepsi yarı yarıya ama herşeyi sen aliyosun dr fazla ilgilenmiyor bide ben saglikciyim birde devletteki dr ben her an tayın ister giderim dedi o yüzden guvenemedim

Dikiş görüntüsü tabiki var sezeryan dan daha büyük ama gececek hic onemli degil koca bir sarkık karindan iyi camasir icinde kaliyor ama izler tabiki bwlirgin su an bu ameliyat sabir isi hemen oldum iyileştin değıl zamanla düzelen bir ameliyat

Teşekkür ederim sağolun.. diyet yapıyorum evet ama bu sıcakta korse takmak işkence gibi geliyor..siz sakın çıkarmayın yalnız.

Peki herhangi bir sıvı irin akıntı gibi bir şey geldi mi göbekten veya dikişlerden bugün benim de 13 günüm

Merhaba geçmiş olsun bn tam karın gerdirme ve çıkan yağı göğüsler enjekte 15 bin fiyat verdi eski dr um siz ce nasil

Doktorunuzun ve hastanenin ismini verebilirmisiniz.Burdan yasaksa özelden verebilirmisiniz..Şu an nw durumdasınız.Öncesi sonrası fotolarınız varmı

Özelde mi oldunuz ne kadar onlarıda yazarsanız bende mide kücültme oldum elli kilo verdim kollarımi ve gobeğimi yaptirmak istiyorum ücret konusunda az çok fikrim olur yazarsanız
Göğüs dikleştirme mide küçültme ameliyatı olanlara avantaj olarak devlet katılıyormuş bildiğiniz olsun

Merhaba bende tam karın germe yanlara lipo oldum. Bugün 4. günüm frenlerim yeni çıktı sormak istediklerinizi cevaplarım

Merhaba bende tam karın germe yanlara lipo oldum. Bugün 4. günüm frenlerim yeni çıktı sormak istediklerinizi cevaplarım
Merhabalar çok geçmiş olsun.
Ben de karın germe düşünüyorum, araştırıyorum ve korkmaya başladım.
Hangi şehirde oldunuz ameliyatı ? Doktorunuz kimdi ücretler piyasası nasıl ?

Merhaba ben Isparta da Dr Avni Hakan Ölmeztürke oldum Antalya ve Ispartada kliniği var inanın bende çok korktum 5 yıldır takip ediyordum önce hoca ile görüştüM hocam en kısa sürede yapın yoksa vazgeçerim dedim 4 gün sonra ameliyat oldum bugün 5. günüm çok şükür ağrılarım azaldı hala eğilerek geziyorum yaralarım çok güzel duruyor öncesi sonrası fotoları hocadannalınca atarım ben de çok yağ yoktu sarkmış karın vardı lipo yanlara az yapılmış 13 bine yaptırdım.

Izmirdeyim, botox icin kimi onerirsiniz, yaptiranlar nekadr memnun

Teşekkür ederim, ben cesaret edemedim. Bana popoyuda kaldırayım çok güzel olacak dedi ama belde uzun bir iz oluyormuş kabul etmedim.
İzmir de çok fazla doktor tanımıyorum ama İzmirli üye çoktur sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…