Karin germe ameliyatı oldum

Fotolarini gonderiyorum canim, vende hic sarkma yok ,bir yakinim Karin germe yapti dikisler sadece kasik bolgesinde ama dikkat edersen fotograflarina altan bey normalden her iki tarafa nerdeyse 6-7 Cm daha fazla kesi yapiyor.
Rica etsem banada yollarmısınız üzerinden ne kadar geçti birde

Selam kızlar bende subatta antalyafa karın germe ve meme diklestirme olucam icimde protez var slıkon yani o degismicek kalıcam sadece gögüslerim diklesicdk acıkcası korkuyorum sonrasında ya begenmezsem diye göbek deligiyle iz cok yakın olursa brbrne diye korkulafım var ve masada kalırsam kaldıramazsam diyede cok korkuyorum direnlerden de korkuyorum

Ben liposakşın ve karın germe ve burun ameliyatı oldum tam 1.5 ay oldu. Hersey çok guzel geçti agrı sızı acı ve ameliyatın hiç bir komplikasyonunu yasamadan 1.5 ayımı tamamladım. Benim 2 tane Drenim vardı 6. Gun çıkarttı doktorum hiç korkma onun Bi zararı yada Bi acısı yok.

kime oldunuz aacaba

kime oldunuz aacaba
Ankara da Dr yağmur reyyan erol a oldum.

Ayy cok sagolun ne güzelmyazmıssınızzz ve sizin adınıza inanın cok sevindim cok güzel gecmis hepsi darısı basımaaa insallah

Okuduklarımızın hepsi ameliyat sonrası şişlik
Şikayetinden söz ediyor. Sanırım yavaş yavaş üç ay içinde ödem bitiyormus. Benim merak ettiğim ameliyat sonrası neden yogun bakımda kaldınız? Hic bundan bahseden olmamıştı acaba başka bir yan rahatsızlıgınız mı vardı? Bir de yakında karın düşünen birisi olarak agrınız çok oldu mu bazılarını okuyup çok korkuyorum

Benım izim göbek delıgimle biraz yakın neden kötü olsunki sonuçta kılot içinde kalıyor istersenız özelden atayım size karnımı

Selam benim kesi izimle göbek deliğimde bırbırlerine cok yakın mesafesi cok kısa , yeni amelıyat oldjm bende 2 hafta olacak durumunuz nedir banada foto atabılırmısınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…