Karın germe ameliyatı ve regl dönemi

soruyorumoyleysevarim

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
146
34
18
21
Merhaba kızlar ben kısa bir zaman sonra karın germe ameliyatı olacağım.(detay sormayın inş. başarılı geçerse ben gelip anlatıcam) fakat aynı döneme regl tarihimde denk geliyor sanırsam. Yalnız refakartçimi her şeyimi ameliyat tarihine göre ayarladım yani reglin bitmesini bekleyemem. Böyle bi durum yaşayan var mı? Adet kesici ilaç mı kullandınız yoksa o şekilde mi ameliyat oldunuz sakıncası var mı??

Sakın bunu yapmayın sonda takılı oluyor hiçbir işinizi yapamıyorsunuz 3 gün banyo bile yok bekleyin adet bitsin yada adet geciktirici kullanın

Benim sonda gerektirmeyen yüz ameliyatları için bile görüştüğüm doktorlar ‘muhakkak regli olmadığınız bir dönemi hesaplamamız gerekiyor’ dediler hep. Hem kanama, hem ödem riski yükseliyormuş…

Hele sizin ameliyatınız bölgesel olarak da ek tehlikeler içeriyor. Bence DOKTORUNUZA DANIŞIN! Bazı geciktiriciler kanı sulandırabiliyor. O ne derse onu yapın. Belki kendisi târihî değişitirmeyi bile teklif edebilir.

Şimdiden çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…