- Konu Sahibi Esmayilmazlar1
-
Ben şimdi bütün hastanelerden fiyat alıyorum bilgi veririm.acaba devlet hastaneleri daha mı uygun bir bilginiz var mı
Evet devlet hastaneleri daha uygun subat basinda universitede oldum karin germe lipo ve protez toplamda 74 civari hastaneye odedim medikalle onceden anlastigim icin 2025 fiyatiyla 49 da medikale odeme yaptimacaba devlet hastaneleri daha mı uygun bir bilginiz var mı
Hangi ilde oldunuz acabaEvet devlet hastaneleri daha uygun subat basinda universitede oldum karin germe lipo ve protez toplamda 74 civari hastaneye odedim medikalle onceden anlastigim icin 2025 fiyatiyla 49 da medikale odeme yaptim
Kocaeli de universitedeHangi ilde oldunuz acaba
Doktor ismi rica ediyorum birde süreçten memnun kaldınız mıKocaeli de universitede
Ceyhun beydi doktorum ama kendisini sadece ameliyathanede gordum tum surecten cok memnun kaldimDoktor ismi rica ediyorum birde süreçten memnun kaldınız mı
Mrb oncelikle cok gecmis olsun. Sureciniz nasildi izleriniz ve sekil olarak istediginiz sonucu aldiniz miCeyhun beydi doktorum ama kendisini sadece ameliyathanede gordum tum surecten cok memnun kaldim
Merbaha 2 ay oldu benim ameliyatim ben suanki sonuctan gayet memnunum hala odemim var. ama yavas yavas indikce sekilleriniyorum. Izlerim yavas yavas incelip solmaya basladi. Benim agri esigim asiri yuksek oldugu icin agrim sizim olmadi ilk gecede sonrasinda da misil misil uyudum ve daha ilk aksam ben desteksiz kendim yatagimdan kalkiyodumMrb oncelikle cok gecmis olsun. Sureciniz nasildi izleriniz ve sekil olarak istediginiz sonucu aldiniz mi
Lenf drenaj masajimi evde kendim yapiyorum disardan bir hizmet almadimCok sevindim memnun olmaniza cok gecmis olsun. Lenf masaji yaptirdiniz mi
Merhaba size birkaç sorum olacak ameliyattan kaç gün sonra ödem gözle görülür azaldı ne zaman tam anlamıyla rahatladınız bende karın germe ve liposaction yaptırdım şuan 1 hafta oldu doktorum ödem için mutlaka profosyonel lenf direnaj masajı öneriyor ama şuan bütçe ayarlayamadım onun için kendim yapmakmistiyorum bende ama detaylı bir video bulamadım yanlış yönde hatalı yapılırsada sonuç kötü oluyormuş duydum siz nasıl yapıyorsunuzLenf drenaj masajimi evde kendim yapiyorum disardan bir hizmet almadim
Bana masaj yapabilirsin dediginde 1. ay kontrolumdu. Benim hala odemim var yani parmakla bastigimda anliyorum ama net olcu degisimi 4-5 hafta arasinda oldu eve geldigimde 84 cm olan belim 4-5 hafta araliginda 78 falandi ben masaji instada karin germe ameliyati olan birinde izledim o sekilde yapiyorum asistanda ayni ona benzer anlatmisti cunku ,kotu sonuc olucaginida zannetmiyorum sadece biraz yavas ilerlerMerhaba size birkaç sorum olacak ameliyattan kaç gün sonra ödem gözle görülür azaldı ne zaman tam anlamıyla rahatladınız bende karın germe ve liposaction yaptırdım şuan 1 hafta oldu doktorum ödem için mutlaka profosyonel lenf direnaj masajı öneriyor ama şuan bütçe ayarlayamadım onun için kendim yapmakmistiyorum bende ama detaylı bir video bulamadım yanlış yönde hatalı yapılırsada sonuç kötü oluyormuş duydum siz nasıl yapıyorsunuz
Merhaba ben 2 yıl önce Erdem Güven e karın germe oldum ve dikişlerim çok güzel iyileşti yok gibi çok samimi , iligili ve işinin ehli bir doktor..Neredeyse 1 senedir doktor arıyorum bulamıyorum. Karın germe istiyorum ama dikiş izleri tüm doktorların berbat ötesi ve incecik bir bel yapmıyorlar. Burada doktorları paylaşsak ameliyat olanlar süreçlerini anlatsa izleri ne durumda karınları istedikleri düzlükte oldumu diye ne güzel olur. Bende sürecimi tabikide paylaşmak isterim
Erdem beyde kulakçık şikayetini okudum ve fiyatı bana çok geldiMerhaba ben 2 yıl önce Erdem Güven e karın germe oldum ve dikişlerim çok güzel iyileşti yok gibi çok samimi , iligili ve işinin ehli bir doktor..