- Konu Sahibi sinsirella2020
Ya evet karin gerçekten meşakkatli sabır isteyen bir ameliyat sakin sakin emin adımlarla ilerlemek lazım bugün bizim ev karıştı çocuklar çılgın gibi sürekli kavga ettiler biri ağlıyor ben karnımı cok gerdim galiba ondan korktum karnım biraz sızlıyor geriliyor gibi sertlik var gibi normal galiba belkide iyileşiyor ne bilim.Bugun bende 1 2 fırt çektim ölecektim onu almasamSelam canim tekrar:)) yazismamiz hem bize hem bizden sonrakilere bir rehber olacak tecrubelerimizin bir ise yaramasi bu anlamda cok guzel. Ben senden sadece on on iki gun ilerdeyim senin yasadigin her seyi taze yasayip ayni duygulari saskinliklari gecirdigim icin seni cok iyi anliyorum. Sigaraya hala baslamadim doktorum her sordugumda bir hafta bir hafta daha oteliyor:)) sonunda biraz daha biraz daha derken bir ay olacak gibime geliyor. Bugun kuzenimin sigarasindan iki nefes cektim basim fildir fildir dondu bir de tadi acayip kotu geldi aninda geri verdim:)) gobek deligine ben de cok takiktim dogrusu, bende bant vardi malum korse olmadigi icin ilk anda soyledigin gibi baya bir genisti hatta doktorum tirnak kadar minik gobek deligi yaptim sana demisti ay ama bu kocaman bisey nasil yani olmustum sislikler azaldikca kuculuyor kuculuyor:)) hatta daha komigi sisliklerin durumuna gore saga sola kayiyor gibi oluyor ama ilk andaki yerini bildigim icin bu seyleri onemsemiyorum. Karnimin bazi yerleri benim de tas gibi ve bazi yerleri nispeten daha yumusak. Genellikle gobek deligi etrafi cok sert hissediyorum hatta ilk on bes gun beton gibiydi gittikce az az yumusuyor delikte ona orantili sekilleniyor. Hatta pansumanlar ilk acildiginda yatay kesinin uclari o kadar yukardaydiki dovme yaptirmam gerekecek falan demistim simdi gun be gun normal seviyeye indi. Iyice yumusayinca sanirim gobek deligi de iceriye dogru biraz cokecek ve dogallasacak. Anlayacagin her gun baska bir sekle giriyor karin ameliyati baya sabir isteyen bir olaymis. Meme mesela oyle degil sekli buyuklugu belli oluyor hemen.