Karın germe+ liposaction + meme dikleştirme

Ay sorma o kalın kabugu kaldırıp altını baya temizledi ve bantladı, bugün pansumana gidecegim yine hafta sonuna dogru da tekrar dikiş atılacak sanırım. Böyle acımak da değil ama sızım sızım sızlamak diyelim içim kıyıldı fotografını cekmiştim çıkışta da bakınca çok kötü oldum. Bu iş olmasaydı mis gibi iyileşme evresine odaklanacaktım , moralimi bozuyor ister istemez bir yandan bu sebeple hala sigara kısıtmalaması devam ama artık bir ay olacak kacamaklara başladım yalan söyleyemem 🥴
Hiç canınızı sıkmayın yanliz aklınızı karıştırmak istemem ama hiç mi doktor hatası değil bana biraz öyle geldi sizin durum bir doktor Dağdelen adı seromayla ilgili doktor da cok önemli demisti yanlissam düzeltin lütfen sigara kaçamağı bende de var yalan yok yakip 2 çekip atıyorum wallahi stresi daha kötü bu işin

Hiç canınızı sıkmayın yanliz aklınızı karıştırmak istemem ama hiç mi doktor hatası değil bana biraz öyle geldi sizin durum bir doktor Dağdelen adı seromayla ilgili doktor da cok önemli demisti yanlissam düzeltin lütfen sigara kaçamağı bende de var yalan yok yakip 2 çekip atıyorum wallahi stresi daha kötü bu işin
Doktor hatası olması da mümkün çokca da örnegi var ama bu gibi şeyler istatistik olarak cok beklenmedik işler degil malesef. Ben baya arastırdım ameliyat öncesi, aslında hazırlıklıydım da, bir göğsüm diğerinden 400 cc daha büyüktü ve cok oynandı dogal olarak daha cok hırpalandı. Diğer kesilerim aksine çok temiz kapandı ve işin gercegi doktorun elinden gelenin en iyisini yaptıgından eminim, olmasam daha cok üzülürdüm. Aynı doktora meme ameliyatı olan cevremdeki dördüncü kişi benim benden bir hafta önce ikinci kuzenim de yaptırdı. Diğerleri tertemiz cıktı benim koca karın kesim temiz kapandı ama bir meme sıkıntı yaptı malesef biraz da bu işler şans meselesi. Komplikasyon ameliyatın kardeşi gibi bir şey baştan riskleri kabullenmek lazım. Her türlü başa gelen cekilir durumu fakat üzüyor mu evet üzüyor olmasaydı ne güzeldi

Bu
Doktor hatası olması da mümkün çokca da örnegi var ama bu gibi şeyler istatistik olarak cok beklenmedik işler degil malesef. Ben baya arastırdım ameliyat öncesi, aslında hazırlıklıydım da, bir göğsüm diğerinden 400 cc daha büyüktü ve cok oynandı dogal olarak daha cok hırpalandı. Diğer kesilerim aksine çok temiz kapandı ve işin gercegi doktorun elinden gelenin en iyisini yaptıgından eminim, olmasam daha cok üzülürdüm. Aynı doktora meme ameliyatı olan cevremdeki dördüncü kişi benim benden bir hafta önce ikinci kuzenim de yaptırdı. Diğerleri tertemiz cıktı benim koca karın kesim temiz kapandı ama bir meme sıkıntı yaptı malesef biraz da bu işler şans meselesi. Komplikasyon ameliyatın kardeşi gibi bir şey baştan riskleri kabullenmek lazım. Her türlü başa gelen cekilir durumu fakat üzüyor mu evet üzüyor olmasaydı ne güzeldi
Bugün doktorum karın dolaşımımım süper oldugunu ve artık korse giyebilecegimi söyledi. Sen nasıl bir korse kullanıyorsun önerin var mı?

Merhaba ne durumdayız 😁bende odemler devam bazen dik bazen egik yürüyorum karnım şişiyor ama ne şişme şişko düz oluyorum dikislere krem sürerken hafif his hissizlik arasi bir durum var gobek deligimin kabuklanmalar siyahlasti biraz minik gibi deliğim bazen dikislerimin üstü şişiyor bu süreci tabi hiç düşünmedim ameliyata öyle odaklaniliyor ki asıl olup bittikten sonra süreç başlıyor dikislerin bakımı karnım şişmiş inecek mi tedirginliği krem olarak ne kullaniyorsunuz
Merhaba bende 3 hafta önce karın germe oldum ama hala dikişlerim tam iyilesmedi sigarada içmiyorum dikişlerimğn bi kısmı banada şiş gibi geliyor iltıhap falan olur dıye cok korkuyorum korseyı çok sıkı sarıyordum ondanmı dikişim acıyor arada bilmiyorum iz için kremmi silikon bantmı kullanıyorsunuz

Şişme meselesi dersen sabahları dümdüz kimi yerler daha yumuşak ama kapkalın, akşam gergin, şiş ve baya kaskalın hissediyorum. Kısacası düz bir kalas gibiyim:)) karnımın bazı yerlerine dokununca hisle hissizlik arasında garip bir duygu veriyor.
bende 3 hafta önce ameliyat oldum Sabahları bende daha iyi hissediyorum Karnım akşamları daha bi şişiyor sanki Ahh bu ödemler ..benim önceden arkadan belim daha inceydı bi tuhaf geliyor şimdi gözüme tam dik duramıyorum hala daha arada egik yürüyorum arkadan belin kalınlaşması normalmi acaba Beldede şişlik olurmu bilemedim 🤷‍♀️

sinsirella2020 sinsirella2020 ve D Dyguella
Paylasimlariniz icin gercekten cok tesekkurler :)
Benim aci esigim aslinda epey yuksek.. gecen yil bel fitigimin patladigini bir ay sonra farkettim, ameliyattan 4 gun sonra ogluma dogum gunu yaptim..

Diger taraftan 55-56 kiloyum, doktorum liposuction yapmayacagini, cunku alinacak bir yagim olmadigini soyledi. Yillardir duzenli spor yaparim, genel anlamsa saglikli bir hayatim var. Giysilerin altinda karin germeye ihtiyacim oldugu asla belli degil ama o giysiler cikinca mutsuzluk basliyor.

Ikiniz de haklisiniz, tipki dogum gibi kisiye ozel surecler bunlar.. ikinizin de pisman olmadigini gormek beni rahatlatti acikcasi.

Aklimin bir kosesinde acaba gercekten gerekli mi dusuncesi dolasiyor. Medikal bi gereklilik yok tabi ki, ama simdi yapmazsam bir daha yapamayacakmisim gibi geliyor..
Benimde dışardan hiç belli degıldi ama ben biliyordum hiç mutlu degıldım 53 kiloyum bende vücudumun heryeri çok güzeldi am karnım bwrbat iki dogum sonrası özellikle ikinci bebegımın 5 kolo dogması mahfetmişti karnımısonunda yıllardır istedıgım karın germe ameliyatını 3 hafta önce oldum şimdi iyileşme sürecindeyım

Herkese merhaba :) oglen 12bucuk gibi girdim, ancak kendime geldim.. memelerim cok guzel gorunuyor, en azinda uclari koltuk altimda degil artik :)))
Karnimda agri ya da aci yok, bir yanma hissi sadece..
Oldu olacak derken bitti bile.

Drenlerimi yarin almayi planliyorlar, drensiz cikaracaklar beni 2 gun sonra. Hatta cocuklarimin kucuk oldugunu soyleyince durumjma gore yarin bile cikabilirmisim.

Durum bu :) dualariniz, desteginiz icin cok tesekkurler. Yazacagim yine sizlere.

Merhaba bende 3 hafta önce karın germe oldum ama hala dikişlerim tam iyilesmedi sigarada içmiyorum dikişlerimğn bi kısmı banada şiş gibi geliyor iltıhap falan olur dıye cok korkuyorum korseyı çok sıkı sarıyordum ondanmı dikişim acıyor arada bilmiyorum iz için kremmi silikon bantmı kullanıyorsunuz
Merhaba benim 15 günüm oldu dikislerde sislik değil ama dikiş üstü karnım çok şişiyor odemden az yemeye dikkat ediyorum gazlı yiyeceklerden uzak durup sivi bol alıyorum.Bepanthol un scarjel kremini kullanıyorum tavsiye ederim yaralarin kabarmasini önlüyor yazıyor çok meşakkatli bir süreç bir gün diğerini tutmuyor tabi ama hafif yiyip ağır beslenmemek önemli

Evet evet çok haklısınız sonuçta çözümü olan şeyler ama süreç uzuyor tabi mutlaka ben cırtlı korse kullanıyorum bana takılan oydu yapılan dikiş hemen tutar toparlanirsiniz inşallah bende de sol göğsüm bugun hep sızladı hafif diğerine göre sert gibi zorladım galiba

bende 3 hafta önce ameliyat oldum Sabahları bende daha iyi hissediyorum Karnım akşamları daha bi şişiyor sanki Ahh bu ödemler ..benim önceden arkadan belim daha inceydı bi tuhaf geliyor şimdi gözüme tam dik duramıyorum hala daha arada egik yürüyorum arkadan belin kalınlaşması normalmi acaba Beldede şişlik olurmu bilemedim 🤷‍♀️
Vallahi öyle bir bel olduki bende ahaha ay sinirim bozuldu bir ara ölctüm 89 du🤣 en kalın halimle 74 cıkar belim yani korkma bu ödem öyle böyle değil ben düz bir kalas gibi hissediyorum bir de belimi bükemedigim için yolda blok halinde bütün vucut sağa sola dönüyorum resmen komik

Evet evet çok haklısınız sonuçta çözümü olan şeyler ama süreç uzuyor tabi mutlaka ben cırtlı korse kullanıyorum bana takılan oydu yapılan dikiş hemen tutar toparlanirsiniz inşallah bende de sol göğsüm bugun hep sızladı hafif diğerine göre sert gibi zorladım galiba
İşte o sertlik var ya sıkıntı yapan şey o, içinde seroma birikmesi yüzünden sertlik oluyor ama miktarı azsa vucut zamanla kendisi onu yok ediyormus benim gibi fazlaysa mecbur müdahale lazım. Kuzenimde de az bişey oldu doktor dokunmadı dagılıp gidicekmiş. Meme kücültme ameliyatını yaz başı olan arkadaşım bile ara sıra bıcak gibi bişiy girip çıkıyor ya da sızlıyor onun dısında operasyonu çoktan unuttum gitti diyor. Sen sen ol cok zorlama o tarafını yani kolunu kullanırken hareketlerine dikkat et fazla agırlık tasıma ve çok ileri uzanma. Bundan sonra bişey cıkacagını hic sanmam ama sen yine de dikkat et, güzel güzel atlatıyorsun maşallah az kaldı dayan

Merhaba benim 15 günüm oldu dikislerde sislik değil ama dikiş üstü karnım çok şişiyor odemden az yemeye dikkat ediyorum gazlı yiyeceklerden uzak durup sivi bol alıyorum.Bepanthol un scarjel kremini kullanıyorum tavsiye ederim yaralarin kabarmasini önlüyor yazıyor çok meşakkatli bir süreç bir gün diğerini tutmuyor tabi ama hafif yiyip ağır beslenmemek önemli
Bende sikiskar jel kullanıyorum bu bitsin bepantolu de denerim teşekkür ederim ..😘nasıl olsa uzun bi süre kullanıcaz bu kremleri gerçekte ameliyatın acısından cok bu şişkinlik çok kötü ama geçicek bu süreçler biraz daha sabredicez bukadar olduya...🙏🏻

Vallahi öyle bir bel olduki bende ahaha ay sinirim bozuldu bir ara ölctüm 89 du🤣 en kalın halimle 74 cıkar belim yani korkma bu ödem öyle böyle değil ben düz bir kalas gibi hissediyorum bir de belimi bükemedigim için yolda blok halinde bütün vucut sağa sola dönüyorum resmen komik
Ayy çok sagol yorumun için valla rahatladım 🙏🏻😍bi kendimi böyle zannedıyordum şişkinlik falan hepsi olacak biliyorumda arkadan belimin kalınlaşmasına anlam verememiştim ....ama hepsi geçecek sonra izlemeye doyamıcaz göbişleri 😘☺️

Bende sikiskar jel kullanıyorum bu bitsin bepantolu de denerim teşekkür ederim ..😘nasıl olsa uzun bi süre kullanıcaz bu kremleri gerçekte ameliyatın acısından cok bu şişkinlik çok kötü ama geçicek bu süreçler biraz daha sabredicez bukadar olduya...🙏🏻
Korse kullanıyorsunuz değil mi ben cirtli korse kullanıyorum banyo dışında hiç çıkarmıyor um ama ödem cidden beklediğimden uzun süren bi durummus tabi hep ameliyata odaklanıyor uz asıl sonrasiymis siz sadece karin mi oldunuz lipo var mii

Dikişimin üzerinde minik biyerde iltihap olmuş galiba biraz önce farkettım çok cnm sıkıldı beyaz bişey var minik biyerde umarım ilerlemeden iyileşir 😔3 hafta oldu hala iyileşmedi dikiş yerlerim anlamadım gitti

İşte o sertlik var ya sıkıntı yapan şey o, içinde seroma birikmesi yüzünden sertlik oluyor ama miktarı azsa vucut zamanla kendisi onu yok ediyormus benim gibi fazlaysa mecbur müdahale lazım. Kuzenimde de az bişey oldu doktor dokunmadı dagılıp gidicekmiş. Meme kücültme ameliyatını yaz başı olan arkadaşım bile ara sıra bıcak gibi bişiy girip çıkıyor ya da sızlıyor onun dısında operasyonu çoktan unuttum gitti diyor. Sen sen ol cok zorlama o tarafını yani kolunu kullanırken hareketlerine dikkat et fazla agırlık tasıma ve çok ileri uzanma. Bundan sonra bişey cıkacagını hic sanmam ama sen yine de dikkat et, güzel güzel atlatıyorsun maşallah az kaldı dayan
Öyle mi aleoranin orda sanıyordum sizinkini benim lolipop yerinde boydan çizginin yanında var minik top gibi sertlik var cok doğru dun bugün çok yükledim kendime tüm gün iğne batar gibi ağrı var

Ayy çok sagol yorumun için valla rahatladım 🙏🏻😍bi kendimi böyle zannedıyordum şişkinlik falan hepsi olacak biliyorumda arkadan belimin kalınlaşmasına anlam verememiştim ....ama hepsi geçecek sonra izlemeye doyamıcaz göbişleri 😘☺️
Ya sadece bel de değil insanın poposunun üstüyle belinin birleşimi yanları bile şişer mi ya bir gün sag taraf bir gün sol taraf börek gibi şişiyor😂.

Merhaba beni hatırlarsınız bende karın germe olmuştum resimleri eklemiştim karın germe yanında yap alacak diye 20 bin çok fazla değil mi. Benim doktor vaset lipo dokuya zarar veriyor karın germe gibi ameliyatlarda lipomatik ile yağ almayı tercih ediyorum demişti 🤷‍♀️ belkide il farkından fiyat farkı karın germe + çevresinden yağ alımı tahliller VS 20 bin ödedim ben özelde
Merhaba ben de 30 ocakta karın germe oldum. Dikiş izi sanki biraz üstte gibi .karşılaştırma yapamıyorum sizin resimlerinizi gormek istedim ulaşamadım. Görmem nasıl mümkün olabilir

Back
X