Karın germe+ liposaction + meme dikleştirme

Sıfır sigarayla 27 gün atlatan birisi olarak da aynılarını yaşadım, azalarak da olsa yaşamaya devam ediyorum. Dünden beri aşırı sıktıgım çelik balenli korse yüzünden karnımda bir yer acımaya başladı muhtemelen balen otururken kıvrılıp zedeledi orayı bugün korseye ara verdim anında şişti ve dedigin gibi gaz hareketleri gibi kımıl kımıl bişeyler bir gerginlikler oldu. Aslında korseyle de oluyor tüm bunlar ama korse karnı uyusturuyor bütün hissi azaltıyor bence anlayamıyoruz. Gece mesela bir bacagımı dümdüz uzatsam da digerini biraz kıvırmak zorunda hissediyorum daha rahatıma geliyor. Dümdüz olunca sanki kaslar çok gergin gibi geliyor huzursuz oluyorum. Yan yatmaya başlayalı beri her dönüşümde uyanıyorum uykum bölünüyor cünkü azami yavaş ve dikkatli yan dönüyorum. Ama kalkarken otururken uzanırken gülerken ya da hapsırırken artık cok az bir bölge ‘meme altında kalan en yukarı bölge’ de hafif bir zorlanma kaldı. Sanırım o bölgeki kaslar bende çok ayrıktı bir nevi de fıtıktı diye düşünüyorum. Yemekten sonra ordan şişerdi midem ameliyattan önce, sırtıma kadar gaz sancısı yapardı dik oturamazdım, o gecti mesela artık. Benim için en büyük kazanımlardan birisi de bu oldu. Bel agrılarım da bu ameliyatla bitti gitti. Bakma bekledigimden daha çok fayda elde ettim ben bu karın germeden, bu yüzden iz miz umurumda bile degil gercekten ‘iyiki’ yaptırmısım
Ben korse boydan cirtli ama surekli eğilip kalkmaktan otururken buzulunce iz yapmaya başladı bazen dikiş yerime denk geliyor kızarıyor karnım sisince deri esneyemiyor ne garip bir his bu.dikis çevrem bazen açık kirmizi bazen koyu etrafi gobek deligim kırmızı bende durumlar böyle görüşmede bakalım nsl yorumlayacak sigarayı hic söyleyemem çok bozuluyor doktorlar bu duruma

Dundu operasyon dort bucuk saat surdu aksam sekizde Ciktim. Cok agrim vardi, sonrasinda resmen pismanlar oldum. Meme hic sikinti degil ama karin fena
Benimde ameliyatın akşamı sırtım ve belimde dayanılmaz ağrılar olmuştu hüngür hüngür ağlamıştım nerden geldim kimseyi dinlemedim yaptırmaz olaydım diye 😃 hemşireler sen bir iyileş 2.ye geleceksin neremi yaptırsam diye demişlerdi 😅

Bence cildin toparlar kendisini biraz da bizim ilerleyen dönemde sporla beslenmeyle süreci desteklememiz lazım. Ancak o zaman tam gergin taş gibi bir karnımız olacaktır. Ben kimsenin salt ameliyatla def gibi gergin dümdüz bir karnı olacagını düşünmüyorum zaten en az üç ay beklemek gerekiyor. Yani moralini bozma kendine ve vucuduna zaman tanı
Hastane ile iletişime geçtim 6.ay tamamlandığında şikayetlerim devam ederse kurul bakacakmış.
2.revize ameliyatının sol dikiş iltihap kaptı antibiyotikli krem kullandım sonrasında kontrole de gitmedim. Geçen ağustostan beri ayda kesin 2 kez hastaneye gittim geldim artık eşim söylenmeye başladı ne zaman bitecek bu diye her seferinde çocukları bırakacak yer arıyordum çünkü.ne Doktorum ne asistanı aramadı bile
İyileştim mi iyileşmedim mi
Umurlarında değil
Doktor hasta arasındaki ilişki samimiyet çok çpk önemliymiş gerçekten

Bence cildin toparlar kendisini biraz da bizim ilerleyen dönemde sporla beslenmeyle süreci desteklememiz lazım. Ancak o zaman tam gergin taş gibi bir karnımız olacaktır. Ben kimsenin salt ameliyatla def gibi gergin dümdüz bir karnı olacagını düşünmüyorum zaten en az üç ay beklemek gerekiyor. Yani moralini bozma kendine ve vucuduna zaman tanı
10 ağustos 2020 ayında oldum ben karın germe Göbek deliğimdeki dikiş izleri hala belli oluyor dikiş izleri domuz yağı kullan demişti 🙄 kullandım ama bir süre sonra onu da bıraktım
Kulakçıkların düzeltildiğş kesiler mor gibi kahverengi koyu renk oldu ne sürsem uzadı dikiş izim

Kulakçıkları düzeltti eski göbek deliğimde ortadaydı üstelik ben söyledim ben aradım bunları yapması için. Genelde böyle bir ameliyattan sonra 3. Ve 6. Ay kontrolü olur randevu verilir hiç vermediler kendim arayıp gittim. Karnımda alacağıını söylediği yağları almamış ve gevşek yanlardan sarkın bir karınla kaldım. Doktor istanbul dan ali duman
Kulakciklari nasil duzeltti doktorunuz basit bi islemmi acabq

Eve t korse cok fena sıkıyor sürekli takılı sonuçta gece gündüz yinede 1 ay ol.adi arada taksaniz cok ise yarar eminim
Merhaba bende jarin germe ameliyati oldum 1ay oldu sabahlari karnim dumduz oluhor daha ince oluyorum ödemlerim olmuyor gun icindr sisiyorum ozellikle dikis ustunde odemelrim oluyor bu odemlet vidince sabahlari oldugu gibi incecik olacak değilmi karnim benim nekadat surer bu ödemler ameliysttan daha zormus bu odemlerle yasamak🙄

10 ağustos 2020 ayında oldum ben karın germe Göbek deliğimdeki dikiş izleri hala belli oluyor dikiş izleri domuz yağı kullan demişti 🙄 kullandım ama bir süre sonra onu da bıraktım
Kulakçıkların düzeltildiğş kesiler mor gibi kahverengi koyu renk oldu ne sürsem uzadı dikiş izim
Domuz yagı ve kantoron gibi şeylere cok güvenim yok benim içeriginden ve steril olmasından emin olmak lazım, benim doktorum asla önermem dedi, tamamen bu iş için üretilen iz giderici merhemleri bir sor istersen ( mesela contrubex merhem) . Olmadı ilerde lazer yaptırma şansı varmıs. İzler bir ila iki seneden önce solmaz diye biliyorum acele etme panik olma. Doktorla iletişim cok ama çok önemli haklısın cünkü iyileşme kaygılı, uzun ve meşakatli bir dönem. Doktorun bu dönemde hastayı sorunlarla, sorularla, paniklerle bir başına bırakması üzücü, adı üstünde estetik müdahale elbette kaygılarımız olacak bunu anlamaları lazım. Burada da bir sürü kişinin girip yazmasa da revizyon op. oldugunu söyleyebilirim. Hemen hemen herkes ufak tefek veya büyük revizyonlar geciriyor. Bir profesörün söyledigi gibi ‘estetik ameliyatın dogasında revizyon vardır bunu baştan kabullenmek lazım’. Anlayacagın senin yaşadıgın cok da nadir bir durum degil.

Merhaba bende jarin germe ameliyati oldum 1ay oldu sabahlari karnim dumduz oluhor daha ince oluyorum ödemlerim olmuyor gun icindr sisiyorum ozellikle dikis ustunde odemelrim oluyor bu odemlet vidince sabahlari oldugu gibi incecik olacak değilmi karnim benim nekadat surer bu ödemler ameliysttan daha zormus bu odemlerle yasamak🙄
Şuraya ilişeyim bari, ben de sabah halimin kalıcı olup olmayacagını cok merak ediyorum gercekten

Ben korse boydan cirtli ama surekli eğilip kalkmaktan otururken buzulunce iz yapmaya başladı bazen dikiş yerime denk geliyor kızarıyor karnım sisince deri esneyemiyor ne garip bir his bu.dikis çevrem bazen açık kirmizi bazen koyu etrafi gobek deligim kırmızı bende durumlar böyle görüşmede bakalım nsl yorumlayacak sigarayı hic söyleyemem çok bozuluyor doktorlar bu duruma
Yani sigaraya artık bozulmaması lazım, nerdeymiş öyle aylarca bırakacak tiryaki hasta;)) korse dedigin gibi katlantı bölgesinde travma yaratıyor bana da aynen öyle geldi. Dün dizlerimi çekerek koltukta oturup film izledim, yemek de yemiştim haliyle şişti göbek, ee korseyi de gevsetmedim katlanıp bastırdı, zannediyorum durduk yere kendimi sabote ettim. Ameliyat acısı on günde bitiyor ama bu iyileşme denen şey cidden çoook uzun ay vallahi içim sıkıldı kendimden🤣

Ben kapatıcı sürmeyi planlıyorum, iyice iyileşsin izler, tamamen solana kadar profesyonel ürünle makyaj yapıcam gözüme çarpmasın diye :)) buradan bir arkadaş da yatay izlerine gecici dövme yapıyor. Hem kapatıyor hem de pek güzel görünüyor:))

Benimde ameliyatın akşamı sırtım ve belimde dayanılmaz ağrılar olmuştu hüngür hüngür ağlamıştım nerden geldim kimseyi dinlemedim yaptırmaz olaydım diye 😃 hemşireler sen bir iyileş 2.ye geleceksin neremi yaptırsam diye demişlerdi 😅
Ya ilk gün ben de ‘Allah’ım bir insan neden kendine bunu yaparki’ diye diye içime ağlamıştım dışıma aglamaya yüzüm yoktu ahaha. Herkes ‘şimdi öyle diyorsun da iki üç ay sonra bir daha konuşalım’ diyordu ben de ‘gidin başımdannn!’ diye kovalıyordum:)) şimdi göz kapagıma taktım😂

Ben kapatıcı sürmeyi planlıyorum, iyice iyileşsin izler, tamamen solana kadar profesyonel ürünle makyaj yapıcam gözüme çarpmasın diye :)) buradan bir arkadaş da yatay izlerine gecici dövme yapıyor. Hem kapatıyor hem de pek güzel görünüyor:))
Geçici dövme ne kadar güzel bi fikirmiş :) Daha ben dikişlerimi hiç görmedim, hiç açılmadı bantlarım. Haftaya pazartesi açılacak. Ama iyileştiği zaman, eğer gözüme fazla batıyorsa geçici dövme düşünülebilir..

Merhaba yeni vücudunuz hayırlı olsun🧿evet ödem bayağı zaman alıyor can sıkıcı hem ödem hem uyuşma çok sıkıyor canımı ama geçici inşallah yürüyüş bol zamanla hafif spor inşallah anlatacağız 👊

Yani sigaraya artık bozulmaması lazım, nerdeymiş öyle aylarca bırakacak tiryaki hasta:KK66:) korse dedigin gibi katlantı bölgesinde travma yaratıyor bana da aynen öyle geldi. Dün dizlerimi çekerek koltukta oturup film izledim, yemek de yemiştim haliyle şişti göbek, ee korseyi de gevsetmedim katlanıp bastırdı, zannediyorum durduk yere kendimi sabote ettim. Ameliyat acısı on günde bitiyor ama bu iyileşme denen şey cidden çoook uzun ay vallahi içim sıkıldı kendimden🤣
Evet evet 🤣bizim masum arkadaş sigara 🤩keşke hiç hayatımızda olmasa ama tiryaki için çok zor doktorlara demesi kolay acikcasi 2 çocuk doğurdum ne hamilelikte ne emzirmede ağzıma koymadım ama bunda ne bilim yapamıyorum cok stresli 😄korseyi 1 ay oldu ara ara çıkarıyorum randevumu haftaya verdiler umarım dikislerde iyidir bazen mor bazen açık bazen şiş inşallah hepimiz için bundan sonraki surecler dahada güzel geçer siz oruç tutacak msnz

Merhaba yeni vücudunuz hayırlı olsun🧿evet ödem bayağı zaman alıyor can sıkıcı hem ödem hem uyuşma çok sıkıyor canımı ama geçici inşallah yürüyüş bol zamanla hafif spor inşallah anlatacağız 👊
Teşekkür ederim sizede hayırlı olsun yeni vücudunuz 😍🧿aynen inşallah geçeçek yeşil çaya başlamak istiyorum Ödem atsın diye ama ödemeleri arayım derken iyice zayıflatır benİ diye korkuyorum çok zayıfım dahada zayıflarsam hayalet gibi olmaktan korkuyorum 🙈

Uyuşukluğun geçmesi aşağı yukarı ne kadar sürüyor peki? Ödeme filan çok takılmıyorum da, uyuşukluk cidden enteresan bir his bırakıyor.

Biz sigara içenlere bahane çok 😁ya ne bilim ben 10.gunden sonra günde 1 kereyle başladım sonra arttı ödemim bar özellikle gobek deligimin altında kalan kısımda bazen dik duyduğumda karnım çok geriliyor uyuşma gibi hissediyorum gaz varmış gibi sisiyorum sizde bu durumlarda bir değişim var mi
Bende aynı durumdayım aynı şeyleri yaşıyoruz göbek delıgımın altı çok ödemli ve gaz sancısı gibi agrım oluyor

Uyuşukluğun geçmesi aşağı yukarı ne kadar sürüyor peki? Ödeme filan çok takılmıyorum da, uyuşukluk cidden enteresan bir his bırakıyor.
Yani doktorun kişiden kişiye değişen bir durum dedi benim mesela ilk gebeligimde o his çok sonra normale bindi ama 2.de çok çabuk hissettim şimdi estetik olduk bakalım bunda hepimizin süreci farklı tecrubelerimizi birbirimizle paylaşalım 🫂randevumu haftaya verdiler bakalım paylaşırım burdan

Back
X