- Konu Sahibi sinsirella2020
Ben korse boydan cirtli ama surekli eğilip kalkmaktan otururken buzulunce iz yapmaya başladı bazen dikiş yerime denk geliyor kızarıyor karnım sisince deri esneyemiyor ne garip bir his bu.dikis çevrem bazen açık kirmizi bazen koyu etrafi gobek deligim kırmızı bende durumlar böyle görüşmede bakalım nsl yorumlayacak sigarayı hic söyleyemem çok bozuluyor doktorlar bu durumaSıfır sigarayla 27 gün atlatan birisi olarak da aynılarını yaşadım, azalarak da olsa yaşamaya devam ediyorum. Dünden beri aşırı sıktıgım çelik balenli korse yüzünden karnımda bir yer acımaya başladı muhtemelen balen otururken kıvrılıp zedeledi orayı bugün korseye ara verdim anında şişti ve dedigin gibi gaz hareketleri gibi kımıl kımıl bişeyler bir gerginlikler oldu. Aslında korseyle de oluyor tüm bunlar ama korse karnı uyusturuyor bütün hissi azaltıyor bence anlayamıyoruz. Gece mesela bir bacagımı dümdüz uzatsam da digerini biraz kıvırmak zorunda hissediyorum daha rahatıma geliyor. Dümdüz olunca sanki kaslar çok gergin gibi geliyor huzursuz oluyorum. Yan yatmaya başlayalı beri her dönüşümde uyanıyorum uykum bölünüyor cünkü azami yavaş ve dikkatli yan dönüyorum. Ama kalkarken otururken uzanırken gülerken ya da hapsırırken artık cok az bir bölge ‘meme altında kalan en yukarı bölge’ de hafif bir zorlanma kaldı. Sanırım o bölgeki kaslar bende çok ayrıktı bir nevi de fıtıktı diye düşünüyorum. Yemekten sonra ordan şişerdi midem ameliyattan önce, sırtıma kadar gaz sancısı yapardı dik oturamazdım, o gecti mesela artık. Benim için en büyük kazanımlardan birisi de bu oldu. Bel agrılarım da bu ameliyatla bitti gitti. Bakma bekledigimden daha çok fayda elde ettim ben bu karın germeden, bu yüzden iz miz umurumda bile degil gercekten ‘iyiki’ yaptırmısım