Karın germe+ liposaction + meme dikleştirme

Bende aynı durumdayım aynı şeyleri yaşıyoruz göbek delıgımın altı çok ödemli ve gaz sancısı gibi agrım oluyor
Mesela doktorum ödem yukarıdan asagida doğru birikir ordan gider demisti dediğide çıktı en cok asagj kısımda toplanıyor benim gibi yaşayan var mı regl den ince şişme balon gibi oluyorum ameliyat öncesi bu kadar olmazdi😄

Evet evet 🤣bizim masum arkadaş sigara 🤩keşke hiç hayatımızda olmasa ama tiryaki için çok zor doktorlara demesi kolay acikcasi 2 çocuk doğurdum ne hamilelikte ne emzirmede ağzıma koymadım ama bunda ne bilim yapamıyorum cok stresli 😄korseyi 1 ay oldu ara ara çıkarıyorum randevumu haftaya verdiler umarım dikislerde iyidir bazen mor bazen açık bazen şiş inşallah hepimiz için bundan sonraki surecler dahada güzel geçer siz

Evet evet 🤣bizim masum arkadaş sigara 🤩keşke hiç hayatımızda olmasa ama tiryaki için çok zor doktorlara demesi kolay acikcasi 2 çocuk doğurdum ne hamilelikte ne emzirmede ağzıma koymadım ama bunda ne bilim yapamıyorum cok stresli 😄korseyi 1 ay oldu ara ara çıkarıyorum randevumu haftaya verdiler umarım dikislerde iyidir bazen mor bazen açık bazen şiş inşallah hepimiz için bundan sonraki surecler dahada güzel geçer siz oruç tutacak msnz
Benim dikişler alındı bugün. Hic beklemiyordum ama çok iyi bir görüntüsü var kuşlar gibi hafifledim sanırım artık benim doktor sürecim de bitti:)) Tahminen Agustos ya da Eylül gibi Dr. Ahmet Aksoylar’ın kapısını ‘selam ben yine geldim, hadi şimide de göz kapagımı yapalım’ diye çalarım;))) Hazır böyle işinin ehli ve hastasının üzerine titreyen doktoru bulmuşken onu da aradan cıkartayım diyorum. İzmir’i su yolu yapacagım bu gidişle ben:)) 🥰

Yani doktorun kişiden kişiye değişen bir durum dedi benim mesela ilk gebeligimde o his çok sonra normale bindi ama 2.de çok çabuk hissettim şimdi estetik olduk bakalım bunda hepimizin süreci farklı tecrubelerimizi birbirimizle paylaşalım 🫂randevumu haftaya verdiler bakalım paylaşırım burdan
Benim iki dogumum da normal, o yuzden bana cok yabanci ve cok rahatsiz edici bu his. Dokunmak, kasimak, krem surmek istemiyorum. Korsenin degmesi bile icimi gicikliyor aslinda, huzursuz ediyor ama cok odaklanmamaya calisiyorum bu hisse. His gelmeye baslarsa yaz olur mu :)

Mesela doktorum ödem yukarıdan asagida doğru birikir ordan gider demisti dediğide çıktı en cok asagj kısımda toplanıyor benim gibi yaşayan var mı regl den ince şişme balon gibi oluyorum ameliyat öncesi bu kadar olmazdi😄
Benim mide kısmım rahatladı çok şükür aşşagya indi dedıgınız gibi ödemler biran önce ordanda çıksın gitsin inşalah 😍

Teşekkür ederim sizede hayırlı olsun yeni vücudunuz 😍🧿aynen inşallah geçeçek yeşil çaya başlamak istiyorum Ödem atsın diye ama ödemeleri arayım derken iyice zayıflatır benİ diye korkuyorum çok zayıfım dahada zayıflarsam hayalet gibi olmaktan korkuyorum 🙈
Yok içme yeşil cay falan kanı sulandırıyormus aman diyim kanama falan olmasın sen muz, yogurt, ananas ye bence.

Benim iki dogumum da normal, o yuzden bana cok yabanci ve cok rahatsiz edici bu his. Dokunmak, kasimak, krem surmek istemiyorum. Korsenin degmesi bile icimi gicikliyor aslinda, huzursuz ediyor ama cok odaklanmamaya calisiyorum bu hisse. His gelmeye baslarsa yaz olur mu :)
Buna vucut karar veriyor az da olsa gelmeme ihtimali varmış bir yazıda okumuştum bakalım bunlarida yaşayıp göreceğiz evet dokunmak o bölgeye krem sürmek falan çok iğrenç bende bir garip oluyorum

Benim dikişler alındı bugün. Hic beklemiyordum ama çok iyi bir görüntüsü var kuşlar gibi hafifledim sanırım artık benim doktor sürecim de bitti:)) Tahminen Agustos ya da Eylül gibi Dr. Ahmet Aksoylar’ın kapısını ‘selam ben yine geldim, hadi şimide de göz kapagımı yapalım’ diye çalarım:KK66:)) Hazır böyle işinin ehli ve hastasının üzerine titreyen doktoru bulmuşken onu da aradan cıkartayım diyorum. İzmir’i su yolu yapacagım bu gidişle ben:)) 🥰
Ay ayy cok sevindim cok 😁tanışmıyoruz belki ama dert ortagi olduk birbirimize moral olduk wallahi ne iyo geldi bu süreçte sizlerle sohbet 🧿göz kapağı ameliyati patladı gitti gerçekten 👍ben öncesi sonrası fotoğraflara bakınca hayretler içerisinde kalıyorum ihtiyacınız imkanınız varsa ne güzel yaptırın tabi bence çok gerekli bir operasyon burada side aleora küçülmüş müydü hatırlayamadım bende o işlemde vardi gogus toparlamaya tabi hala dikisler tam oturmasını için meme ucumda odemli oluyor dışa doğru şiş şuan bira yapay duruyor zamanla oturacak eminim ama yaşadınız merak ettim

Ay ayy cok sevindim cok 😁tanışmıyoruz belki ama dert ortagi olduk birbirimize moral olduk wallahi ne iyo geldi bu süreçte sizlerle sohbet 🧿göz kapağı ameliyati patladı gitti gerçekten 👍ben öncesi sonrası fotoğraflara bakınca hayretler içerisinde kalıyorum ihtiyacınız imkanınız varsa ne güzel yaptırın tabi bence çok gerekli bir operasyon burada side aleora küçülmüş müydü hatırlayamadım bende o işlemde vardi gogus toparlamaya tabi hala dikisler tam oturmasını için meme ucumda odemli oluyor dışa doğru şiş şuan bira yapay duruyor zamanla oturacak eminim ama yaşadınız merak ettim
Selam canim evet birlikte guzel ve heyecanli bir yolculuk yasadik daha da yola birlikte devam edecegiz elbette birbirimize destek vermemiz cok guzel. Areola evet benim de kucultuldu biri zaten dogerinden cok cok buyuktu esnemis uzamisti, ameliyat sonrasinda disa dogru cikinti yoktu tam tersi once dumduz yani yassiydi benim. Oyle kalacak diye dusunmustum ama tamamen dogal haline dondu simdi olmasi gerektigi gibi. Disari cikintili olmasi da gecici elbette cok degisimler oluyor gun be gun ama kotu degilki bence hos bile gorunuyordur cikiklik sen neden takildin? Goz kapagina gelince o bunlara bakarak cok basit bir islem sadece dort gun dikis alinana kadar butun derdi. Basit bir ameliyat, daha uygun fiyatli elbette anestezi de lokal falan ama simdilik bu kadar degisim yeter o da sonbahara kalsin bari dedim.

Selam canim evet birlikte guzel ve heyecanli bir yolculuk yasadik daha da yola birlikte devam edecegiz elbette birbirimize destek vermemiz cok guzel. Areola evet benim de kucultuldu biri zaten dogerinden cok cok buyuktu esnemis uzamisti, ameliyat sonrasinda disa dogru cikinti yoktu tam tersi once dumduz yani yassiydi benim. Oyle kalacak diye dusunmustum ama tamamen dogal haline dondu simdi olmasi gerektigi gibi. Disari cikintili olmasi da gecici elbette cok degisimler oluyor gun be gun ama kotu degilki bence hos bile gorunuyordur cikiklik sen neden takildin? Goz kapagina gelince o bunlara bakarak cok basit bir islem sadece dort gun dikis alinana kadar butun derdi. Basit bir ameliyat, daha uygun fiyatli elbette anestezi de lokal falan ama simdilik bu kadar degisim yeter o da sonbahara kalsin bari dedim.
Canim aslında ödem var orda pamak ucuyla bastırınca içe doğru doğru girip çıkıyor doktor önemlidir dedi ilk zamanları pek hatırlamıyorum 15 günden sonra gözüme batmaya başladı haftaya bakalım ne dicek perşembe gidecem bide yasaklar var umarım bizleri etkilemez

Canim aslında ödem var orda pamak ucuyla bastırınca içe doğru doğru girip çıkıyor doktor önemlidir dedi ilk zamanları pek hatırlamıyorum 15 günden sonra gözüme batmaya başladı haftaya bakalım ne dicek perşembe gidecem bide yasaklar var umarım bizleri etkilemez
Evet ya yasaklari cok merak ediyorum bende

Arkadaşlar herkese merhaba :)

30 Mart Salı günü öğlen saat 12:30 civarı ameliyathaneye indirildim. Tekrar saate baktığımda saat 18:10 gösteriyordu :)
Hiç üşüme hissetmedim ama çok titredim. Bedenimle ilgili pek bir şey hissetmiyordum zaten. Saat 21:00 civarı yiyecek birşeyler getirdiler. Karnımda, daha doğrusu pubiste 3 tane, iki koltukaltımda 1er tane olmak üzere 5 tane dren ve bir sondam vardı.

Karnımı doyurduktan sonra doktorum geldi ve korselerim açıldı. Memelerimi görünce şok oldum! Silikonlu gibi öylece duruyorlardı. Doktor ona bakışımı görünce, ben de bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim dedi :)) Karnımda ise çok fazla sargı vardı pek anlayamadım. Doktor beni gördükten sonra hemen kaldırıldım ve ilk yürüyüşümü yaptım. Çok yavaş bir yürüyüştü çünkü çok başım dönüyordu. 1 saat sonra falan tekrar yürümek istedim, dönüşte de serum ve uyudum zaten 00:00 civarı.

Çarşamba sabah kahvaltıdan sonra tekrar yürüdüm ve hemşire tatmin olunca sondam çıktı. Huzur buldum resmen :) O günü normal yiyip yatarak, her tuvalete kalkışta yürüyüş yaparak geçirdim. Aşırı bir ağım olmadı açıkçası ama akşam üstü acayip huzursuz bir his beni sardı. Durabildiğim kadar durdum ama akşam 22:00 gibi bir serum aldım ve akabinde uyuyup sabahı buldum.

Perşembe sabahı 05:00 gibi uyandım. Drenlerimi toplayıp tek başıma tuvalete gittim. Refakatçim uyuyordu, uyandırmamak için odadan dışarı çıktım. Hemşireyle karşılaştık ve beraber hem yürüdük hem sohbet ettik. Kahvaltıdan sonra doktorum geldi, kontrol etti beni. Gayet iyi buldu. İlaçlarımı reçete etti ve çıkışımı onayladı. Drenlerim de çıktı. Öğlen 12:00 gibi eşim geldi beni aldı ve eve döndüm.
Gece evde uyuyabileceğim bir pozisyon bulmak, ya da yatıp kalkmak zor geldi. Ama Cuma günü uyandığımda herşey gayet yolundaydı.

Cuma günü daha dik durabiliyordum ama hala eğiktim. Buna rağmen, çocukları giydirmek, yere çömelip kalkmak, oturmak, salata yapmak gibi basit işleri yapabilir durumdaydım. Ve gece yattığımda daha az oturur pozisyonda bacaklarımı daha rahat uzatabildiğimi farkettim. Cuma akşamı banyomu da yaptım.

Şu an bir sızıntı vs gibi durumum yok. aşırı ödem varmış gibi de gelmiyor ama bilemem tabi. Duruş bozukluğundan dolayı tabi ki sırtım hunharca ağrıyor ama en çok ağrıyan yerim sırtım. Karnımdaki ya da memelerimdeki hiç bir dikiş ağrımıyor. Kasıklarıma doğru ve midemde kasların gerginliğini hissediyorum sadece. O his olmasa dik durabilirim gibi geliyor ama acelem yok.

Pazartesi günü kontrolüm var 16:00'da. Eğer doktorumun onayını alırsam Salı günü araba kullanmaya başlamayı, dolayısıyla çocukları okula bırakıp işe dönmeyi düşünüyorum. Şu an bunu yapabilirmişim gibi geliyor.

Çok şükür sorunsuz geldim bugüne kadar. Bundan sonrasında neler olur bakacağız artık. :)

Destekleriniz, dualarınız için çok teşekkür ederim. Çok hızlı gelişen bu süreçte her bir kelimeniz çok değerli oldu benim için :KK200:
Pubis ameliyatı da mı oldunuz?

Back
X