Karin germe meme diklestirme Bulent Tekerekoglu ve Baris Keklik

Dr atilla adnan eyüpoglu nu bi tanidigim tavsiye ediyor.ama tabiki instada hic islem fotoraflari yok.dr cengizhan ekizceli bu ara takip ediyorum.bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Ya instagram ne bileyim ne kadar gercekci acaba ya? Herkes mükemmel yapmış incecik beller gergin karınlar bomba memeler:)) hayaller de mi yaşıyoruz acaba ya dünkü kadın doktor yüzüme gerilmiş karın normal karın gibi mükemmel görünmeyecek beklentiniz gercekci olmalı o görüntüyü ve kalıcı izleri unutmayın dedi ben şok, ay cok korkuyorum vallah

Özel degilse kac kilo sun? Bende bakiyorum hic iz yara fln yok atiyorlar doktorlar. Param yetse inan bende yaptirmak isterim

Özel degilse kac kilo sun? Bende bakiyorum hic iz yara fln yok atiyorlar doktorlar. Param yetse inan bende yaptirmak isterim
Canım özel değil elbette 1.62 civarı 54-55 arasıyım. Göbegim kas yapısı çok sıkıymış sporcu gibi dedi bir doktor ama eski dönemde cok fazla kilom vardı deri sarktı fena yani.

Kızlar ben de mi bir sorun var dyecegim ama hayır ya ben görüştügüm her doktora güvendim çünkü hepsi de iyi secimlerdi ve param yetse birini secip olabilirim gibi geliyor. Cem Payaslı mesela kısa bir muayeneydi zaten cok kalabalıktı ondan sebep sanırım ama nasıl güzel bir görüşmeydi anlatamam.

Murat Topalan tecrübesi muayenesi anlattıgı teknik beni benden aldı kesinlikle gözüm kapalı güvenirim. Yani imkanım olsa ertesi güne hastaneye yatardım.

Meltem Çilingir deseniz çok iyi bir doktor. Çok ama çok net ve durumunuz nedir ne degildir ortaya seriyor sürprize yer vermeyecek bir tarzı var.Özellikle ameliyat sonrasında da ilgisi yüksekmiş duydugum kadarıyla.

Bülent Tekerekoğlu’na gidemedim muayene ücretli bütce ayıramıyorum işleri mükemmel görünüyor bir hastası yara izi sıkıntısı yaşamış ama bu gördüğüm kadarıyla hepimizin deri iyileşme kalitesiyle ilgili kişisel bir durum. Herkes de yaşanacak diye bir şart yok.
Sonuc olarak benim sorunum galiba doktor seciminde ziyade olayın maddi yönü. Hepsi iyi ama hepsi bütcemin üzerinde napıcam bilmiyorum. Üç doktor gördüm üçüne de ok oldum. Uygun bütceli önerilerinize açıgım diyorum.

Yara iyileşmesi meselesi aşırı kişisel bence bu bayanla emin olmak için tekrar konuştum çünkü işlerini çok begendim, aslında karnından gerginliğinden belinden arka bölümden alınan yaglardan falan cok ama çok memnun. Müthiş bir karnım oldu diyor. Yara sorununa gelince bence o tamamen bir şans işi. Acıkcası hastaların illaki bir bölümünde scar sorunu olacak. Görüştügüm başka bir doktor iz konusunu asla garanti edemeyiz biz incecik bir yara iziyle ameliyatı bitiriyoruz ama ondan sonrası hastanın kendi yara iyileşmesiyle ilgili dedi. Bu yüzden ben bu doktorla görüşmeyi planlıyorum. Çok içime siniyor sanki fiyat bilmiyorum keşke bilen birisi çıksa buradan.

Zaten anladımki estetıkte türk doktorlar gayet iyi bizim bütceler baya yetersiz. Sanırım ben böyle kalacagım ya. Olur da şans bu ya ameliayat olursam ancak o zaman süreci yazacagım. Kimse de uygun fiyatlı doktpr önermedi başlık pasif kaldı ben de kalakaldım işte

Ya instagramdan sogudum ben ya herkes mi afrodit olur:)) içimde deli sorular
Aynen canım ya :)))) ama inanki estetik doktorlarının koyduğu befor after bile fotoshoplu. Bazıları daha dürüst resimler koymuş. Zaten eleştirince hemen engelliyor sözde estetikçiler. Hiç bir estetik operasyon fabrikasyon gibi heykeltraş elinden çıkmış gibi olamaz. Tecrübe ile sabit. Tabiki muhteşem operasyonlar var ama shop varsa ben anlıyorum. O görsellerin çoğu shoplu. Kızımda senin gibi ınstagramdan soğudu. :)

Ne kadar fiyat istediler meme ve karın için.

Ya hislerimizle oynuyorlar:)) baya baya ilk baktıgımda o gece gidip yapasım geliyor ama shopsuz doktorları görünce bir sakinleşiyorum. O yuzden istangrama artık sadece teknik ne yapmıs diye bakıyorum. Mesela benim meme de son kararım meme asma da yapması. Yoksa memeler dik ama aşağıda kalmış görünüyor. Siz bişey yaptırdınız mı hali hazırda? Yoksa siz de bilgi için mi buradasınız?

Ben anlayamadım nasıl yani bnde diklestirme karın germe dusunuyorum.lutfen yardım.edin

Ben lipo yaptırdım 2011 de. Memelerde silikon var ama ben memeleri tümör nedeniyle boşalttırdım. Estetik yapıldı. Memelerin dikmiş. Bence memelere dokunma.

Ne kadar fiyat istediler meme ve karın için.
Ben lipo yaptırdım 2011 de. Memelerde silikon var ama ben memeleri tümör nedeniyle boşalttırdım. Estetik yapıldı. Memelerin dikmiş. Bence memelere dokunma.
yook memeler dik mik değil berbat halde:)) öncelik hatta memeler olmalı diye düşünüyorum karın olayı da yanında bitsin gitsin dedim. Çünkü dereceli olarak o da iyi görünmüyor. Sadece karın kaslarım sıkı imiş üzerinde biraz yag cok değil ama sarkık ya

Hayatım
Ben anlayamadım nasıl yani bnde diklestirme karın germe dusunuyorum.lutfen yardım.edin
Hayatım ben yavas yavas bilgi toplamaya devam ediyorum uygun bişiy cıkarsa olucam sonbaharda. Senin düşündügün özel bir isim varsa ben de gitmişsem bilgi veririm. Çünkü bence hepimiz aynı durumdayız

Meme asma tekniğini her doktor yapmıyor canım. Yani silikonsuz mesela üst kısmı boşalmışsa heleki dikleştirme yapılsa da hala biraz düşük kalıyor. memeyi asma tekniği ile daha yukarı taşınabiliyor. Görüntüsü de daha hoş. Silikonda durumu araştırmadım. Acıkcası ben çok silikon mümkünse istemiyorum cogunlukla ilerde bir rezivziyon veya kapsül sorunu olursa bir de ona para vermek istemiyorum

Bu yazıyı okumanı tavsiye ederim meme asma için

Evet bnde aynı silikon taraftarı degilim göğüs hacminde yok diklestirme de çok küçülür dedi iz kalir dedi ama onlarada raziyim bn işlevi önemli bnm acımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…