- 5 Temmuz 2020
- 139
- 26
- 13
- 38
- Konu Sahibi sinsirella2020
-
Dr a meme aşılamadan bahseyim ama bilmiyorum hakkımızda allah hayırlısını nasip etsininsallahBu yazıyı okumanı tavsiye ederim meme asma için
Ana Sayfa – Prof. Dr. Erdem Tezel
Prof. Dr. Erdem Tezel en uygun yöntemi çok geniş bir yelpazede sunacak ve belki de gereksiz bir müdahaleden sizi koruyacaktır.www.erdemtezel.com
Aşılama değil de sanırım iç bölgeden yaygın meme tabanı darltılıyor. Aşılama seklinde değil. Ama okuduklarıma göre her doktor yapmıyor bunu. Tabii senin göğüs yapın nasıldır bilmem. Arastırdıkca cok detay varDr a meme aşılamadan bahseyim ama bilmiyorum hakkımızda allah hayırlısını nasip etsininsallah
Yanlış yazmisim canim askilama ..Aşılama değil de sanırım iç bölgeden yaygın meme tabanı darltılıyor. Aşılama seklinde değil. Ama okuduklarıma göre her doktor yapmıyor bunu. Tabii senin göğüs yapın nasıldır bilmem. Arastırdıkca cok detay varya bir uyusak uyansak bitse keşke
Ya izler biraz teknik biraz cilt kalitesi sanırım. Meme üzerindeki dikey izler degilde ters t deki meme altı dikiş izleri kalıyor sanırım. Lolipop bu yüzden en sevilen kesi tipi. Bası doktorsa baya uzun kesiyot. Önceden hepsini konuşmak lazım. Yani iz nerden nereye kadar olacak. Benimkine ters t dediler ama bir doktor j kesi dedi. Alt bölüm kısaymış diye. Ama digerleri hep t diyorEvet bnde aynı silikon taraftarı degilim göğüs hacminde yok diklestirme de çok küçülür dedi iz kalir dedi ama onlarada raziyim bn işlevi önemli bnm acımdan
Beyazım ben baya baya beyaz ama ayak bilegimden sakatlandım ciddi uzun izli bir operasyon gecirdim orda dikişler çok sıkıntılı oldu. 20 senedir hala kırmızı pembe kabarık malesef. Fakat bir prof ayak için normal her yerde olacagını düşünmüyorum dedi.Tenin ne renk herhangi bir operasyon oldun mu Bn sezeryan olmustum beyaz çizgi şeklinde 15 yıl oldu beyaz ten de iz tende kayboluyor
Ben Barış Keklik ile görüştüm nihayet. Bu bizim asma dediğimiz ama teknik adı santral pedükül sistem önerdi. Yani memeyi içerden sütyen giymiş gibi şekillendirip yukarı iten üst kısma dolgunluk etkisi olacak yanları da ortaya toparlayan ve sıkılık sağlayan güzel bir işlem. Ben bu sisteme cok sıcak baktım. Tam olarak benim sorunum meme seviyemin düşük olması zaten. Silikon olayına gerek yok kendi dokun en konforlusu dedi. Acıkcası bu görüşme ve önerdigi sistem hayli hoşuma gitti aklıma yattı. Karın germe konusunda da rahatladım. Fiyatta nispeten bütceme uygun. En önemlisi ameliyat sonrası takip meselesinde de titiz oldugunu ifade etmesi. Ben biraz korkak ve paniğe yatkın biriyim malesefki doktorun takibi en önem verdigim şeylerden birisi.Evet bnde aynı silikon taraftarı degilim göğüs hacminde yok diklestirme de çok küçülür dedi iz kalir dedi ama onlarada raziyim bn işlevi önemli bnm acımdan
Santral pedükül sistemde meme dokusu değil sadece fazla gelen deri çıkarılıyormus. İçerden tüm dokuyu kullanarak işlem yapılıp deri üzerine kapatlıyor fazla deri alınıyormus. Meme ucu da yerinden cıkarılmayacak serbest meme ucu sistemi istemiyorum zaten ben çünkü bazen meme ucu nekroz oluyor ve doku ölüyor. Bu sistemde ucuna dokunma yok.Evet bnde aynı silikon taraftarı degilim göğüs hacminde yok diklestirme de çok küçülür dedi iz kalir dedi ama onlarada raziyim bn işlevi önemli bnm acımdan
İnşallah her şey çok güzel olacak. Karın germe için ne fiyat aldın ? Liposakşın da olacak mı ?Santral pedükül sistemde meme dokusu değil sadece fazla gelen deri çıkarılıyormus. İçerden tüm dokuyu kullanarak işlem yapılıp deri üzerine kapatlıyor fazla deri alınıyormus. Meme ucu da yerinden cıkarılmayacak serbest meme ucu sistemi istemiyorum zaten ben çünkü bazen meme ucu nekroz oluyor ve doku ölüyor. Bu sistemde ucuna dokunma yok.
Lipo gerekmeyecekmis karin icin. Ama benim hersey sallantida su an onden kafama gore gidip mamografi yaptirdim iyi de etmisim bazi bulgular cikti muhtemelen iyi huylu ama onlemmolarak alti ay sonra bir mamo daha alinmaliymis ameliyati da otelemeliymisim plastik cerrahlar o bulgu her kadinda olabilir sikinti yok diyor genel cerrah beklemen gerek diyor. Kaldim boyle soklar icindeyim al sana dertİnşallah her şey çok güzel olacak. Karın germe için ne fiyat aldın ? Liposakşın da olacak mı ?
Ah canım kıyamam. İnşallah hiç bir şey yoktur. Ben 5.5 yıl önce kötü bir sorun yaşadım. 2 memede boşaltıldı silikon takıldı. Genel cerrah haklı. Ya ben senin yerinde olsam küçük bir biyopsi aldırırım. Eminim hiç bir şey yoktur canım ama rahat edersin. Muhakkak haber bekliyorum. Merak etme her şey güzel olacak inşallah Burada bir ablan var. SevgilerimleLipo gerekmeyecekmis karin icin. Ama benim hersey sallantida su an onden kafama gore gidip mamografi yaptirdim iyi de etmisim bazi bulgular cikti muhtemelen iyi huylu ama onlemmolarak alti ay sonra bir mamo daha alinmaliymis ameliyati da otelemeliymisim plastik cerrahlar o bulgu her kadinda olabilir sikinti yok diyor genel cerrah beklemen gerek diyor. Kaldim boyle soklar icindeyim al sana dert
Canim simdi okudum. Insallah bisey cikmaz. O sana bahsetdiyim doktor Onkologie üzerine de calisiyor. Hersey gönlünce güzel olsun insallah.Lipo gerekmeyecekmis karin icin. Ama benim hersey sallantida su an onden kafama gore gidip mamografi yaptirdim iyi de etmisim bazi bulgular cikti muhtemelen iyi huylu ama onlemmolarak alti ay sonra bir mamo daha alinmaliymis ameliyati da otelemeliymisim plastik cerrahlar o bulgu her kadinda olabilir sikinti yok diyor genel cerrah beklemen gerek diyor. Kaldim boyle soklar icindeyim al sana dert
Onkolojiyle calisan doktorla arkadasim konusturdu benim Icin sikinti yok boyle raporu olan bir cok Kadin geliyor ameliyati yapiyoruz dedi ama bakalim ben bir guvenecegim genel cerrah bulup konusup sakinlesip ona gore start alacagim. Neyle basladik nereye gitti mesele. Ama zaten ben bu buyuk olan sag memeden bisiy cikacak diye gerilirdim o da mesele cikardi sagolsunCanim simdi okudum. Insallah bisey cikmaz. O sana bahsetdiyim doktor Onkologie üzerine de calisiyor. Hersey gönlünce güzel olsun insallah.
Ya hic sorma canim benim de seytan bosalttir ya senin gibi gerektigi icin ya da angelina jolie gibi korkudan silikon taktir diyor cidden buyuk stres, sana da cok ama cok gecmis olsun hepimizin basina gelebilecek seyler bakma 8 kadindan birine denk gelebilecek bir hastaliktan soz ediyoruz. Biyopsi yapin veya hatta dokuyu da alsin plastik cerrah o zaman diyorum olmaz oyle durup dururken hemen havaya girdin aadece bekleyeceksin onemli bisiy degil onlemmolarak diyorlar alti ay bunu mu kurucam ya ben kafamdaAh canım kıyamam. İnşallah hiç bir şey yoktur. Ben 5.5 yıl önce kötü bir sorun yaşadım. 2 memede boşaltıldı silikon takıldı. Genel cerrah haklı. Ya ben senin yerinde olsam küçük bir biyopsi aldırırım. Eminim hiç bir şey yoktur canım ama rahat edersin. Muhakkak haber bekliyorum. Merak etme her şey güzel olacak inşallah Burada bir ablan var. Sevgilerimle
Bir de ayrica tesekkur ederim cok guzel bir insansin sen. Sana abla da diyemem belki yastasiz bile:))Ah canım kıyamam. İnşallah hiç bir şey yoktur. Ben 5.5 yıl önce kötü bir sorun yaşadım. 2 memede boşaltıldı silikon takıldı. Genel cerrah haklı. Ya ben senin yerinde olsam küçük bir biyopsi aldırırım. Eminim hiç bir şey yoktur canım ama rahat edersin. Muhakkak haber bekliyorum. Merak etme her şey güzel olacak inşallah Burada bir ablan var. Sevgilerimle
Canım ben 50 yaşları yeni bitirdim. :) Güzel kalbin için ben teşekkür ederim canım benim.Bir de ayrica tesekkur ederim cok guzel bir insansin sen. Sana abla da diyemem belki yastasiz bile:))
Canım bir Meme Mr i çektir. Bak bu konuda biliyorsun tecrübeliyim. Benign bulgu diyorsa net hiç bir şey yoktur. 6 ay sonra da bir şey çıkmaz. Beni düşündüren ne biliyor musun ?? Ne gördüler de şu anda estetik uygun görülmedi. Yani normal fibrokist olsa böyle ertelenmezdi. Bunu kesinlikle öğren.Angelina Joli korkudan boşalttırmadı genetik testi pozitifti. Benden sana bunları yaşamış biri olarak tavsiye 6 ay bekleme. Bu işlerde 6 ay çok uzun bir süreçtir. Başka dr a git. En iyisi meme ca konusunda uzman genel cerrah olsun. Sakin bir şey var sanma. Bence hiç bir şey yoktur. Bunu net diyorum. Ama tekrar diyorum..neden benign görülen bir kitle için 6 ay bekleniyor. Eğer bu kitlenin ca ya dönüşme riski varsa asla risk alma. Bunu kesin öğrenmelisin. Beni de beklettiler hem de 6 ay...sonrası geç kalmıştım. Bekleme ve gelecekte risk varsa memeler boşaltılsınYa hic sorma canim benim de seytan bosalttir ya senin gibi gerektigi icin ya da angelina jolie gibi korkudan silikon taktir diyor cidden buyuk stres, sana da cok ama cok gecmis olsun hepimizin basina gelebilecek seyler bakma 8 kadindan birine denk gelebilecek bir hastaliktan soz ediyoruz. Biyopsi yapin veya hatta dokuyu da alsin plastik cerrah o zaman diyorum olmaz oyle durup dururken hemen havaya girdin aadece bekleyeceksin onemli bisiy degil onlemmolarak diyorlar alti ay bunu mu kurucam ya ben kafamda( kafayi yerim yani. Mamoya gore muhtemelen benign bulgu ama onlemmolarak alti ay sonra mamo tekrari yaziyor. Hehe gecer mi o alti ay ya
Çok hoş bir insansın gercekten. Silikonlarının sefasını sürCanım ben 50 yaşları yeni bitirdim. :) Güzel kalbin için ben teşekkür ederim canım benim.
* Sağ meme orta hat üzerinde fokal asimetri izlendi.sanırım sıkıntı olan yer burası.Canım bir Meme Mr i çektir. Bak bu konuda biliyorsun tecrübeliyim. Benign bulgu diyorsa net hiç bir şey yoktur. 6 ay sonra da bir şey çıkmaz. Beni düşündüren ne biliyor musun ?? Ne gördüler de şu anda estetik uygun görülmedi. Yani normal fibrokist olsa böyle ertelenmezdi. Bunu kesinlikle öğren.Angelina Joli korkudan boşalttırmadı genetik testi pozitifti. Benden sana bunları yaşamış biri olarak tavsiye 6 ay bekleme. Bu işlerde 6 ay çok uzun bir süreçtir. Başka dr a git. En iyisi meme ca konusunda uzman genel cerrah olsun. Sakin bir şey var sanma. Bence hiç bir şey yoktur. Bunu net diyorum. Ama tekrar diyorum..neden benign görülen bir kitle için 6 ay bekleniyor. Eğer bu kitlenin ca ya dönüşme riski varsa asla risk alma. Bunu kesin öğrenmelisin. Beni de beklettiler hem de 6 ay...sonrası geç kalmıştım. Bekleme ve gelecekte risk varsa memeler boşaltılsın
Aynı senin gibi bişiy olmaz diyen prof yüzünden aylarca geciken bir arkadaşım vardı sormaCanım bir Meme Mr i çektir. Bak bu konuda biliyorsun tecrübeliyim. Benign bulgu diyorsa net hiç bir şey yoktur. 6 ay sonra da bir şey çıkmaz. Beni düşündüren ne biliyor musun ?? Ne gördüler de şu anda estetik uygun görülmedi. Yani normal fibrokist olsa böyle ertelenmezdi. Bunu kesinlikle öğren.Angelina Joli korkudan boşalttırmadı genetik testi pozitifti. Benden sana bunları yaşamış biri olarak tavsiye 6 ay bekleme. Bu işlerde 6 ay çok uzun bir süreçtir. Başka dr a git. En iyisi meme ca konusunda uzman genel cerrah olsun. Sakin bir şey var sanma. Bence hiç bir şey yoktur. Bunu net diyorum. Ama tekrar diyorum..neden benign görülen bir kitle için 6 ay bekleniyor. Eğer bu kitlenin ca ya dönüşme riski varsa asla risk alma. Bunu kesin öğrenmelisin. Beni de beklettiler hem de 6 ay...sonrası geç kalmıştım. Bekleme ve gelecekte risk varsa memeler boşaltılsın
Merhaba, acabs Özay hanımla görüşdünüz mi?Var canım var :)) instagramdan aldım yürüdüm ben işin aslı bu işe taktım kafayı. Aslında üç doktorla görüştüm ben. Birincisi Prof Dr Murat Topalan muayenesi bile bir saat sürdü acıkcası ne dedigini ne yapacagını çok baştan bilen, tane tane anlatan bir doktor. Ah bir de fiyatı uygun olsaydı gözüm kapalı atlardım yalan yok. Cem Payaslı kendine güvenerek konuşuyor ama muayene göz atma şeklinde açıkcası ben şaşırdım ve fiyat çok fazla. Bir kişiyle daha görüştüm ama ona olmam cok klasik geldi bana ve bir sürü kesiden bahsetti tarzını vs uygun görmedim. Bir de yakını meme ve karın yaptıran ve memnun olan bir arkadaşım israrla Doc Dr Ozay Özkaya’yı söylüyor, yaptıran kişinin tatil fotografını gördüm cidden pek güzeldi karın da meme de, ona da gidecegim gerci ücretli muayene imiş ama uygun bir rakam fedakarlık yapabilirim gibi. İnstagram sayfası bilgi dolu ama before after’lar yok. Acıkcası bu before after işi bana reel gelmemeye başladı. Bunlardan başka Onur Egemen adını verdi instagramdan deneyimli bir hasta onunda düşünebilirim. Bir data oluşturup notlar alıyorum. İşe ciddi egildim:)) bu ameliyatlara bile nasıl param yetecek derken bir de revizyonlarla ugrasmak istemiyorum. Aniden karar verdim yaz bitsin bu işi bitirecegim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?