- 17 Temmuz 2020
- 1.029
- 667
- 73
- Konu Sahibi sinsirella2020
-
Görüşemedim canım cünkü bu mamografi benim önceliğimi çok değiştirdi şu an derdime düştüm ama iyi bir doktor oldugunu biliyorum yaptıgı meme ve karnı gördüm bir arkadaşımdan. İlgili ve iyi imiş tanıdık tavsiyesi ile buldum ben de ama şu an bişiy yaptıramıyorum zaten gidip fiyat alsam bile yakın dönemde işime yaramaz o rakam benim altı ay bişiy yaptırmam olası görünmüyorMerhaba, acabs Özay hanımla görüşdünüz mi?
Bana özelden yazarsanız memnun olurum.
İnşallah herşey senin için iyiye çıkar. En önemlisi sağlık. Morelini çok yüksek tut. Geçmiş olsunGörüşemedim canım cünkü bu mamografi benim önceliğimi çok değiştirdi şu an derdime düştüm ama iyi bir doktor oldugunu biliyorum yaptıgı meme ve karnı gördüm bir arkadaşımdan. İlgili ve iyi imiş tanıdık tavsiyesi ile buldum ben de ama şu an bişiy yaptıramıyorum zaten gidip fiyat alsam bile yakın dönemde işime yaramaz o rakam benim altı ay bişiy yaptırmam olası görünmüyor
En pahalısı Çetin Duygu. Ama değer. Yüz yüze görüşmede benim içime en çok o sinmişti. Oldum ameliyatımı. Anne estetiği yaptı karın memeden. Biraz şiştim ameliyattan sonra ama iyiyim şimdi. Arkadaşım da başka doktora ameliyat oldu. İzlerim arkadaşıma kıyasla daha aşağıda sezeryan ameliyat izi gibi. Bence karar vermek için bir kaç tane doktor gezip içine en sinen kişiye ameliyat olmalısınız. Ben 1.5 yıl Çetin Duyguyu takip ettim. Sonunda da gittim ameliyat oldum. Zor iş başlaması, karar vermesi, kolaylıklarBen de karın germe ve meme dikleştirme yaptırmak istiyorum. Bir süredir Bülent beyi takip ediyorum instagramdan, karın için öncesi sonrası fotoğraflarını beğeniyorum, özellikle yaptığı göbek delikleri hoşuma gidiyor ama bir şey dikkatimi çekti, kesi izini sanki çok yukarıda yapıyor yani göbek deliğine epey yakın, meme konusunda gayet başarılı görünüyor ama karın germe izinin yeri konusunda tereddütlerim var bu doktorla ilgili. Yukarıda yazdığınız diğer doktor Barış Keklik'in de sayfasına da baktım mesajınınızı okuyunca ama fazla fotoğraf paylaşımı göremedim karın konusunda. Ben de araştırma aşamasındayım, aklımda birkaç doktor daha var Elif Eren Aydın, Çetin Duygu ve Hasan Fındık gibi. Aklıma yatan doktorla görüşmeye gideceğim ama hem biraz daha kilo vermek için hem de maddi olarak hazır hale gelmek için bir dahaki yaz ameliyat olmak istiyorum meme ve karın bir arada.
Arkadaslar ben karin germe ve meme diklestirme icin arastirmalarim sonucunda Dr. Bulent Tekerekoglu ve Baris Keklik arasinda kararsiz kalmis durumdayim. Bu isimler konusunda bilgisi onerisi, deneyip mutsuz olan var mi? Ozellikle karin germebeni cok korkutuyor acikcasi. Aslinda ayni konuyu once doktor deneyimleri bolumune yazdim ama kimse cevaplamadi:)) ordan konu var mi bilmiyorum.
Merhabalar. Ben 28.07.20 tarihde Defne Erkara da karin germe, meme diklesdirme, bacak ici, bel, basen lipo ameliyyati oldum. Ve yüzüme yag dolgusu. Cok memnun kaldim. 6 saat sürdü ameliyyatim. Baska nese öyrenmek isteseniz yazinArkadaslar ben karin germe ve meme diklestirme icin arastirmalarim sonucunda Dr. Bulent Tekerekoglu ve Baris Keklik arasinda kararsiz kalmis durumdayim. Bu isimler konusunda bilgisi onerisi, deneyip mutsuz olan var mi? Ozellikle karin germebeni cok korkutuyor acikcasi. Aslinda ayni konuyu once doktor deneyimleri bolumune yazdim ama kimse cevaplamadi:)) ordan konu var mi bilmiyorum.
Sevgili arkadasım cevap verdigin için cok teşekkür ederim özellikle merak ettiğim karın germe sonrası çok korkkunv acılar mı oluyor öyle şeyler duyuyorum ve çok korkmaya başladım. İç bacak içinde benzer şeyler söyleniyor. Sen hepsini aynı anda mı oldun? Nasıl dayandın yaMerhabalar. Ben 28.07.20 tarihde Defne Erkara da karin germe, meme diklesdirme, bacak ici, bel, basen lipo ameliyyati oldum. Ve yüzüme yag dolgusu. Cok memnun kaldim. 6 saat sürdü ameliyyatim. Baska nese öyrenmek isteseniz yazin
Sesimi duydugun ve cevap yazdıgın için cok teşekkür ederim. Cok merak ettiğim bir durum var acıkcası sana danışmak isterim, görüştügüm bir doktor cok pahalı ama sezeryan gibi yatay cizgiyi çok aşşagıya gizlerim ve belki tam ortadan 2.5-3 santim bir de dikey kesi izi kalabilir diyor, bir diğeri ise cok makul ücret istedi ama sezaryen kesisinden üç santim yukarıdan boydan boya izin olur diyor. Aynı göbek aynı deri için iki farklı görüş aldım. Bu ameliyatı olmuş birisi olarak sezaryen izinden üç parmak yukarı yatay kesi ile sezeryan seviyesinden yatay ama artı bir de üç santimlik dikey kesi arasında hangisini secerdin? İkinci merakım ise karın germe sınrası cok agrın oldu mu? Yerleri tırmaladım diyenler var. Baya korktum acıkcası?En pahalısı Çetin Duygu. Ama değer. Yüz yüze görüşmede benim içime en çok o sinmişti. Oldum ameliyatımı. Anne estetiği yaptı karın memeden. Biraz şiştim ameliyattan sonra ama iyiyim şimdi. Arkadaşım da başka doktora ameliyat oldu. İzlerim arkadaşıma kıyasla daha aşağıda sezeryan ameliyat izi gibi. Bence karar vermek için bir kaç tane doktor gezip içine en sinen kişiye ameliyat olmalısınız. Ben 1.5 yıl Çetin Duyguyu takip ettim. Sonunda da gittim ameliyat oldum. Zor iş başlaması, karar vermesi, kolaylıklar
Merhabalar. Aslinda ameliyyatdan kormuyordum problemim narkozdan uyanmakdi. Malesef cok zor oldu uyanma. Baya ugrasdilar benim icin. Neyse 2-3 saat cok sükür uyandim. Ameliyyatdan 4saat sobra corba verdiler. Guya yedimSevgili arkadasım cevap verdigin için cok teşekkür ederim özellikle merak ettiğim karın germe sonrası çok korkkunv acılar mı oluyor öyle şeyler duyuyorum ve çok korkmaya başladım. İç bacak içinde benzer şeyler söyleniyor. Sen hepsini aynı anda mı oldun? Nasıl dayandın ya
Evetbcok asagida. Ve en cok göbek icin endise yapiyordum. Coklarinda yapmaca görünüyor göbek bu amelliyyatdan sonra. Ama bu göbek tam istediyim kibi. Hiccc tikis belli deyilNarkoz olayı bazı bünyelerde sıkıntılı oluyor haklısın. Ama ne güzel yaşamışsın ve bitmiş gitmiş. Karın izin çok aşşagıda mı ve sana sıkıntı veriyor mu
Merhaba geçmiş olsun bu gun 3. Günüm tam karın ve protez göğüs diklestirme operasyon dan sonra hiç agrım olmadi uyandıktan sonra çorbamı yedim kusma olmadi ertesi gün yurutuldugumde baş dönmesi kusma hissiyle tansiyonum düştü soğuk ter boşaldı yine kusamadım uzanınca gecti 1 saat sonra kalkıp yürüdüm şimdi evdeyim ağrı şancı yok gerginlik ve ödem hissi var sadeceMerhabalar. Aslinda ameliyyatdan kormuyordum problemim narkozdan uyanmakdi. Malesef cok zor oldu uyanma. Baya ugrasdilar benim icin. Neyse 2-3 saat cok sükür uyandim. Ameliyyatdan 4saat sobra corba verdiler. Guya yedimve kustum. 1 saat sonra kaldirdiöar yürütdüler. Zorda olsa kalktim. Meme hiccc acitmiyo. Ama karin germede eger diastaz varsa kaslar dikilmisse o zaman acisi oluyo. Liposaksin yerleri de aciyo. Her taraf morluklarla dolu. 1az korkunc geöiyo. 2. Gün artig Yürüyürdum. Mutlaka bunu yapmak gerekiyor
Sizede kecmis olsun. Hayirli ugurlu olsun yeni vücudunuzMerhaba geçmiş olsun bu gun 3. Günüm tam karın ve protez göğüs diklestirme operasyon dan sonra hiç agrım olmadi uyandıktan sonra çorbamı yedim kusma olmadi ertesi gün yurutuldugumde baş dönmesi kusma hissiyle tansiyonum düştü soğuk ter boşaldı yine kusamadım uzanınca gecti 1 saat sonra kalkıp yürüdüm şimdi evdeyim ağrı şancı yok gerginlik ve ödem hissi var sadece
Sizin doktprunuz kimdi acaba?Sizede kecmis olsun. Hayirli ugurlu olsun yeni vücudunuz. Bende meme diklesfirme implanrsiz oldu cok sükür. Karin germede kaslarin dikisi agri veriyordu. 25.08 tarihde 4. Haftani dolduracam. Her sey yolunda cok sükür
Defne ErkaraSizin doktprunuz kimdi acaba?
Prof Murat Topalan asistanıyla görüştüm biraz önce. Ay çok nazik kadın. Ben çok çekinerek aradım fakat çok rahatlatıcı konuştu. Muayene olmayı düşünüyorum kendisine. Tek korkum, nasıl fiyatla karşılacağım. Galiba bir böbreği mi satmam gerekebilirVar canım var :)) instagramdan aldım yürüdüm ben işin aslı bu işe taktım kafayı. Aslında üç doktorla görüştüm ben. Birincisi Prof Dr Murat Topalan muayenesi bile bir saat sürdü acıkcası ne dedigini ne yapacagını çok baştan bilen, tane tane anlatan bir doktor. Ah bir de fiyatı uygun olsaydı gözüm kapalı atlardım yalan yok. Cem Payaslı kendine güvenerek konuşuyor ama muayene göz atma şeklinde açıkcası ben şaşırdım ve fiyat çok fazla. Bir kişiyle daha görüştüm ama ona olmam cok klasik geldi bana ve bir sürü kesiden bahsetti tarzını vs uygun görmedim. Bir de yakını meme ve karın yaptıran ve memnun olan bir arkadaşım israrla Doc Dr Ozay Özkaya’yı söylüyor, yaptıran kişinin tatil fotografını gördüm cidden pek güzeldi karın da meme de, ona da gidecegim gerci ücretli muayene imiş ama uygun bir rakam fedakarlık yapabilirim gibi. İnstagram sayfası bilgi dolu ama before after’lar yok. Acıkcası bu before after işi bana reel gelmemeye başladı. Bunlardan başka Onur Egemen adını verdi instagramdan deneyimli bir hasta onunda düşünebilirim. Bir data oluşturup notlar alıyorum. İşe ciddi egildim:)) bu ameliyatlara bile nasıl param yetecek derken bir de revizyonlarla ugrasmak istemiyorum. Aniden karar verdim yaz bitsin bu işi bitirecegim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?