Karın germe olanlar toplanalım

Esmayilmazlar1

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
298
Yer
Eskişehir
Yaklaşık 2 senedir karın germe ameliyatı olmak istiyorum ve sürekli araştırma halindeyim ama tam anlamıyla incecik bel yapan dikişleri güzel ince doktor bulamadım. Tam buldum dediğim noktada hep bir hayal kırıklığı yaşadım. Kendimde olunca burada süreci sizinle paylaşmak isterim. Karın germe liposuction ve bbl düşünüyorum. Karın germe olanlar veya tanıdıkları ameliyat olanlar yazabilir mi. İzleriniz ne durumda istediğiniz kadar ince bir görüntü oldumu

doktor bulabildiniz mi

02.10.2025’te lipo germe oldum. Ben de çok uzun yıllar düşünmüştüm. Şu anda keşke o kadar düşünmeseymişim diyorum.
Ama itiraf etmeliyim ki ameliyattan sonraki günlerde, bazı uyuyamadığım gecelerde, aynı fikirde değildim.

Siz hangi doktora oldunuz kaç kilo doku alındı memnunmusunuz

Ahh bende aynı şeyleri düşünüyorum 12. günüm sizde enfeksiyon açılma falan yaşadınızmı

suraya geleyim ve tecrübeli kadinlarin tüm söylediklerini dinleyeyim bende (bende doktor arayisi icindeyim)

Siz hangi doktora oldunuz kaç kilo doku alındı memnunmusunuz
Dr Ulaş Bali’ye oldum 1.800 gr doku alındı. 66 kilo ile girdim operasyona boyum 1.60cm 6 ay sonra 55’e düştüm. Ama zaten 6 ay boyunca sıfıra yakın karbonhidrat, sıfır şeker beslendim. Şu andaki sonuçtan memnun sayılırım. Sayılma sebebim, bende herkeste olmadığı söylenen dikişlerin kapanma sürecinde kanama süresi fazla uzun sürdü, içeride seremona oluştu, bundan kaynaklı bir şişlik görüntüsü ve hissi var. Haftaya dr randevum var, nasıl bir yol izleyeceğiz henüz bilmiyorum.

Ahh bende aynı şeyleri düşünüyorum 12. günüm sizde enfeksiyon açılma falan yaşadınızmı
Direnlerim 5. Yada çok emin değilim 6. Günde çıkarıldı. Bana göre biraz erken çıktı, daha sonrasında dikişlerden kanamalar oldu ve haftalık olarak dr enjektörle içeriden kan ve biriken sıvıyı çekti. Sıvı çekimi de bir kaç hafta sürdü. Daha sonrasında dikişler kapandı minik bir delik kaldı, oradan enfeksiyon olduğu söylenen sıvı çıkmaya başladı, 2 hafta kadar antibiyotik kullandım ve dikiş tamamen kapandı. Şimdi içeride oluşan seroma için haftaya tekrar muayeneye gideceğim. Nasıl bir yol izleyeceğiz henüz bilmiyorum. Sağlıklı günler dilerim

Kızlar yağ aldırma ameliyatlarında emboli riski yüksek diyorlar doktorlar bunun için bilgilendirme yapıyor mu? Şu an için değil ama ileride yağ aldırma ameliyatı düşünüyorum genetik olarak üst bacaklarım çok kalın

Karın germe içinde mi geçerli emboli riski bilgim pek yok yoksa sadece lipo için mi

Yağ aldırma işlemlerinin hepsi için emboli riski yüksek
+ sigara +dogum kontröl hapi daha da yükseltiyor. diye ögrendim. bir kac yildir sürekli kafamda karin germe ameliyati var ve gercekten ihtiyacim olan bir ameliyat ama bir miktar yag aldirmadan da istedigim gibi bir görüntüye ulasamayacagimin farkindayim. bu emboli riskinden ödüm patliyor. minimuma indirmenin bir yolu yok mu ya ?

`