Karın germe oldum:)Abdominoplasti-TummyTuck

yumurcakburcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
22
37
88
İstanbul
kızlar sonunda karın germe oldum:) çok rahat geçti diyebilirim ağrısız sızısız kurtuldum bugün 9. günüm gayet iyiyim ,gözümde o kadar büyütmüştüm ki nasıl olucak çok acıcak kendimi harap etmişim resmen sezeryan tarzı bişey diyebilirim hatta benim kendi sezeryanımdan ki oldukça rahat geçmişti bu daha da kolaydı ilk gün ayılırken biraz sancım oldu ama psikolojik olabilir çünkü kafamda sürekli çok acılar içinde uyanıcam gibi bi düşünce vardı ağrı kesici yapıldı 15 dakka sonra bitti o gün zaten narkoz etkisinde uyudum uyandım hep, akşama doğru tuvalet için kendim kalktım eşim ve arkadaşım şok oldu ben de unuttum ameliyatı dedim gayet rahat kalktım yürüdüm 2. gün dr um çıkabilirsin dedi ben kalmak istedim hastanede çok rahat ettim iyi istiosan kal dedi ben 2 gün kaldım yani 3. gün eve geldik gayet rahat bi şekilde yan yatarak uyudum böyle günler biribirini takip etti ve 9. günümdeyim çok iyiyim diyebilirim fakat çok ödemliyim çok şişim başka da bi sıkıntım yok.. şimdi teşekkür kısmına geçmek istiyorum burda tanışıp sonradan canım arkadaşım olan sevgili Cherry e 7 aydır benimle uğraştığı için hep yanımda olduğu destek verdiği için binlerce kez tyeşekkürler iyi ki var beraber yürüdük biz bu yollardsa di mi))) ve tabi ki onu görerek beğendiğim dr seçimimde baya etkili olan güzeller güzeli arzum77 ye sorularıma hemen cevap verdiği ve beni çok rahatlattığı için içinin güzelliği resmen dışına yansımış çok çok çok saolsun herşey için ve sevgili fitifit e desteği için çok saolsun herşey için saolun kızlar iyi ki varsınız... ve tabi dr um hasan fındık 'a bana sabrettiği için :))) yazık adamcağıza beni dinlemiyosunuz diodum meğerse ben onu hiç dinlemiyomuşum ama müthiş tatlı biri olduğu için normal karşılıyo bunları işinde çok titiz mükemmeliyetçi olabileceğin en iyisini yapmaya çalışan çok bilgili bi dr harika anlatıo ne eksik ne fazla gerçekleri söylüyo herzaman mutlu etmek için uğraşıyo resmen ..bu arada resim koymaya çalışırım kızlar kendinize iyi bakın

Estetik operasyonlara kesinlikle karşı değilim. Zamanı gelince bende yaptırıcam ufak tefek. Çok sevindim adına. Ama bu operasyondan sonra hamile kalsak yAda kilo alsak ne olur

Gecmiş olsun , bende sezeryan oldum ama şöyle 1 yıl filan geçsin karnımı düzelttirmek istiyorum

tatlım çok geçmiş olsun sevindim iyi olmana seninki de benim gibi kolay geçmiş demekki malum ben 4. gün avm avm gezmiştim umarım bundan sonra da sorunsuz süreçlerin olur ödemler olacak inecek şişecek kaşıntı olabilir ağrı olabilir bunlar hep normal 9 gün geçmiş bile korkma ve dikkat et kendine

Canım benim çok geçmiş olsun, sürecin zaten rahat geçiyor, dilerim sonucunda gnlündeki gibi olur. Şimdi sabretme dönemi senin için. Ödemler hepimizde oluyor ama 2 ayda tamamen geçer. Merak etme.
İyi ki senin gibi tatlı ve samimi birini tanıdım. Karın germe ortak noktamızda karşılaştık ama çok güzel bir dostluğumuz oldu. Yardımcı olabildimse ne mutlu bana. Sen de kendine çok iyi bak. Yakında görüşmek dileğiyle

Kedili0983 bu operasyondan 1 yıl sonra hamile kalabiliosun fakat yine kasların ayrılabilir tekrar olmak gerekebilir 2. çocuğu düşünüyosan olma bence zaten 2. çocuk da ya da ikiz gebeliliklerde karın çok daha kötü oluyomuş benim ilkinde fena oldu çocuk çok iriydi çünkü hem kilo aldım hem ödemim çoktu aşırı göbekliydim şart olmuştu bu ameliyat ; Bright crystal bekle tabi bir yıl herkesin böyle olucak diye bişey yok biz 14 arkadaş hamileydik hepimiz birbirimizden farklıydık sadece 3 tanesi bildiğin karınları sırtına yapıştı taş gibi hiçbişey olmadı sezeryan normal farketmez şuan bi arkadaşım normal doğum yapmıştı onunda karnı kötü o da olmak istiyo bekle bence de ; fitifit sen hiç şiş bile olmamışsın beni gör çok acayip şiştim niye bu kadar ödem oldu anlamadım hasan bey olabilir dedi çok şükür ya nasıl gözümde büyüttüm görmen lazım gelin misali hem ağlarım hem giderim oldu iyi ki de oldu hakkaten olunca bumuymuş oldum

Merhaba ,
Öncelikle çok geçmiş olsun bize Çünkü benimde bu gün 12. Günüm karın germe ve meme dikleştirme artı liposuktion yapıldı bel çevreme. Bende çok tedirgin vede korkarak girdim amaliyata ama senin gibi rahat atlattım çok şükür öyle operasyona bağlı değilde iyileşme süreci ile ilişkili Ağrı'lar oluyor evet ama dayanılmaz değil . 3 sezaryan doğum vede 3 kez 30 kilo alıp verdim dolayısıyla çok deforme oldum .şimdiden özgüvenim yerine geldi 33 yaşımdayım ve şimdiden özgüvenim yerine geldi çok şükür . Artık bir an önce normale dönmek ümidi ile

ay canım ya süpersin daha çok gençsin çok iyi yapmışsın 3 çocuk 3 sezeryan yani tabi şart oluyo işte bazen göğüs dikleştirmede zor diolar arkadaşlşarım oldu kurtuldun bi kerede neyse geçti gitti çok şükür kurtulduk darısı tüm isteyenlerin başına inşallah L Lawemya

ödem olmaz mı cnm o kadar ödem oldu ki bir ara gerginlikten sislikten karnımın bir tarafında çatlak oluştu yani sen düşün ama geçti hepsi bu arada sen dikleştirme de mi oldun?

valla 5. gün ve 15. gün baya iyi gözüküyodun sen benim ödeme bildiğin dr da şaşırdı ağrın var mı bu ne şişlik dedi indi tabi o güne kadar ama hala bariz göbekliyim şuan şişim yani yavaş yavaş heralde iner bu arada ben dikleştirme olmadım, 2 arkadaşım oldu zor dediler onu demek istedim fitifit bana sadece germe yapıldı kas onarımı yağ alınmadı karından

Maşallah sana Geçmiş olsun tekrardan
Fotolarını merakla bekleyeceğim

Çok geçmiş olsun her geçe
geçmiş olsun her geçen gün dahada mutlu olucaksın inş.

L Lawemya 1 ay önce arkadaşım senin dr una göğüs dikleştirme silikon artı karın germe oldu ; mini karın germede ameliyat öncesi karar vermişler dr daha az acılı olur demiş bizimkide korkup tamam mini olsun demiş ama çok çekti ben aklına girmiştim karın germe ol diye çok üzüldüm beni baya korkutmuştu bana hastaneyden bi resim attı 4 tane diren 1ay boyunca ben nasıl bu ameliyatı olucam dedim resmen onun yüzünden kızların başının etini yedim çok mu acıyo diye ama hiç öyle olmadı valla silikonda olmadığıma pişmanım şuan sigara çok içiyo bilmiyorum ondan mı o kadar kötü oldu sen de iyi atlattım diosun onunki neden öyle oldu bilmiyorum bana son dakkaya kadar çok zor çok zor deyip durdu

Gecmis olsun benimde agrisiz gecti ameliyatim ayni senin gibi kendim gittim wc ye ertesi gun kendim kalktim dolandim durdum
Bende merak ettim gormek isterim resim eklerseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…