Karın germe,protezli meme dikleştirme ameliyatı olacağım gelin tecrübelerimizi birlikte paylaşalım

zeynep345

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
7 kasımda karın germe protezli meme dikleştirme ameliyatı olacağım ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi 10 günüm var ne önerirsiniz mesela

Protezli meme dikleştirme çok zor aynı süreçte o 2 ameliyat seni çok zorlar

7 kasımda karın germe protezli meme dikleştirme ameliyatı olacağım ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi 10 günüm var ne önerirsiniz mesela
Bende 11 Kasım da meme dikleştirme olacağım

Bugün 10 gün oldu bende olalı ilk günler çok zor ama olacaklara tavsiye yanında yardımcın yoksa sakın kalkışma

ben de oldum ilk 2 gün haricinde herşey çok güzel gitti . Ağrım bile kalmadı

ben de oldum ilk 2 gün haricinde herşey çok güzel gitti . Ağrım bile kalmadı
Kaçıncı gününüz dik yürüyebiliyor musunuz ve sırt ağrınız var mı bende oldum 9. Gün sırtım hala çok ağrıyor dik gürüyemiyprym

İlk 3 gün biraz sor geçti .Eğri yürümek biraz bel ağrıtıyor. Ama onun dışında iyiydim sorun yoktu

Geçmiş olsun, bende oldum be kendi dokum ile meme dikleştirme oldum. Dikişlerim açıldı tekrar dikildi. Zor bir süreç en az 3 ay sonra normale dönüyorsunuz. Ama şimdi bakıyorum geriye değiyor bende tek başımaydım. Yardım şart kesinlikle. Herkes istediği gibi olsun inşallah.

Merhaba kastamonu egitim ve arastirmada estetikoln varmi ozellikle karin germe tecrubesi bilgisi olanlar lutfen yardm edebilirmi ayni zamanda karabuk ve sinop taki plastik cerrahlar hakkinda bilgisi tecrubeai olanlr varmi

1 nisanda oldum şu an 5. Günüm dün 4. Gün direnlerim alındı 6 adet direnim vardı 2 göğüs 2 lipo yerlerinde 2 karın bölgesin de . İlk ameliyat tan çıktığım da çok ağrı vardı tabi narkoz etkisiyle baya bağırmışım beni uyutun tekrar çok acıyor falan diye . Narkotik akıllı ağrı kesici takıldı bir cihaz ve tuşu var her yarım saat te bir basabiliyordum ameliyathane de hazırlanıp gelecek dediler yarım saat için de o da takıldı. İlk gün biraz zordu narkoz etkisi , o ben neden böyle bi şey yaptım kendime ile gidip gelen düşünceler ..
Ayağa kalkma süreci akşam geldiler ilk gün hemşireler çok çok iyilerdi yavaş yavaş kademeli kaldırdılar başım dönüyordu tabi ki ilaçlardan narkozdan 5 saat sürmüştü ameliyatım 7-8 saat tahmin ederken doktor . İlk gün doktorum kapıya kadar bile gitsen iyi demişti ama mutlaka kalk demişti hemşireler yavaş yavaş gel git yaparak sürekli sakin zorlamadan kaldırdılar iki üç adım atabildim . Sonra tekrar yatış zaten o ağrı kesicilirle uyumamak mümkün değil . İkinci gün kalkabildim sonra her 2 saatte bir kalkmamı söyledi doktorum kalkmak mutlaka destek istiyor 2-3 kişi ile anca kalkabiliyordum yatarken de öyle zaten V şeklinde yatıyorsunuz yatağa kumandadan ayarlayıp düz bir şekilde . 3.gün artık direnler çok rahatsız etmeye başlamıştı dua ediyordum alınsın diye sabah doktorum geldi kontrol etti ve alacağını söyledi , sinek ısırığı gibi acıyacak her biri dedi, ama böyle bir his yok o kablonun 10-15 cm i zaten derimin içindeymiş ılık ılık acı hissederek onları çekti biraz bağırdım her birinde ama sonrası artık kendim sadece annemin desteği ile kalkmaya ve 3. Gün WC ye tek başıma gitmeye başladım. Direnler varken bu imkansız dı pijamayı dikkatli indirip dikkatli kaldırmak gerektiğinden. Her 2-3 saatte bir yürüyorum yavaş yavaş yatmaktan baya sıkıldım. Oturabiliyorım arkama yastık koyup oda da ki koltuğa 3. Gün itibari ile kendim yemeye başladım öğünlerimi yavaş yavaş annem önüme koyunca masa ile . Pazartesi yani yarın taburcu olucam büyük ihtimal . Özel bir hastane de oldum . Doktorum çok çok iyi bir insan ilgili , dakik . Diğer doktorlar 10-11 de gelirken hastasını kontrole benim doktorum her gün tam 7 de odadaydı , pansumanı vs kendi yaptı hep. Sonda konusuna değineyim ben isteyene kadar çıkartmadı doktorum , çünkü evet kalkıyorum yürüyorum ama bol sıvı aldığım için hem damar yolu hem ağız yolu 10-15 dk da bir beni çok zorlar dedim ve sondam da 3. Gün direnler ile birlikte sabah çıktı artık çıkartalım sen daha da rahatlayacaksın dedi ve öyle oldu . Bu bir süreç ben de bir an her şey çok güzel olacak diyorum bir an ben ne yaptım yeter bıktım yatmaktan kalkmaktan birilerine muhtaç olmaktan diye isyan ediyorum, göğüslerime mentor 320 cm silikon koyulmuş. He bir de dün 3. Gün duş ta aldım doktor mutlaka al dedi direnleri aldığında akşam üstü akşam gibi . Korseleri çıkarıp direk yürümek çok garip geldi vazgeçmeye çok yakındım eşimin annemin desteği ile bir şekilde yıkandım , sonra korselerimi hemşire taktı , varis çorabım biraz kirlenmişti o değişti yenisi ile . Diren yerlerinde su geçirmez bant var , biraz akıntı olması normalmiş çok olursa haber verin doktorum. Dikiş yerlerimdeki bantlar da eğer su teması ile çıkarsa hemşire yenileyecekti ona da gerek kalmadı , çıkmadı biraz da önlem için saç kurutma makinasının kısık hali ile eşim uzaktan kuruttu. Bir daha 2-3 gün duş düşünmüyorum , biraz zorladı kendime güvenim gelince düşünüyorum. Ama doktor iyi ki ille al demiş ilk duşumu evde alsam daha zor olurmuş hastane de olunca daha rahattım. Bugün 5. Gün az önce kahvaltımı ettim , Narkotik akıllı ilacım dün 4. Gün itibari ile bitti , damardan aldığım antibiyotik ve ağrı kesicileri artık ağız yolu ile alıyorum . Aynı zamanda demir hapı da veriyorlar mide koruyuc ile . Son bir damardan Narkotik ağrı kesici hakkım varmış eğer çok ağrım olmazsa yaptırmamı önermedi hemşireler belki yarın eve çıkmadan rahat etmek için yaptırırım ya da yaptırmam . Şu an için sürecim böyle umarım anlatabilmişimdir çok karışık olmadan.1-2 ay sonraki halimi dört gözle bekliyorum çünkü tez canlı biriyim hemen evime evdeki işime gücüme dönmek çocuğumla ilgilenmek istiyorum . Benim ameliyatımın içinde hastane de 5 gece kalış korseler ve tüm tedaviler dahil di . Çok memnun kaldık hastaneden ve doktorumdan iyi ki ona olmuşum diyorum . 1 hafta sonra güncelleme yaparım

bugün 12. Günüm , vücuduma ekstra bir güç geldi daha iyi hissediyorum , mutfak toplama vs yapmaya başladım yavaş yavaş ama hızlı yoruluyorum hep bi oturma sırtımı yaslama ihtiyacı var . Gece ilk defa sırt üstü yatarken deneyip kendim kalkabildim ama geri kendim yatamadım buna da şükür çünkü WC ye gitmek bile çok korkunç geliyordu ilk günler sonda takılı iken kolaydı kendim kalkıp asla yapamam sanıyordum.. 2 ay korse devam göğüs korsesi 1 ay korseden kurtulmayı dört gözle bekliyorum çünkü terliyorum ve ruhumu daraltıyor ..
Göğüslerim henüz şekilleri bir garip onların da ödemlerinin inip yerleştiği halini görmek istiyorum hemen , bende süreç bu şekil de

merhaba nasılsınız şuankş durumunuz nedir nerde hangi doktora ve ne kadar ücrete olduğunuzu ögrenebilirmiyim

`