Bende 11 Kasım da meme dikleştirme olacağım7 kasımda karın germe protezli meme dikleştirme ameliyatı olacağım ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi 10 günüm var ne önerirsiniz mesela
Doktorunuz kim7 kasımda karın germe protezli meme dikleştirme ameliyatı olacağım ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi 10 günüm var ne önerirsiniz mesela
Oldunuz mı ameliyat acaba7 kasımda karın germe protezli meme dikleştirme ameliyatı olacağım ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi 10 günüm var ne önerirsiniz mesela
Merhaba oldunuz mu ameliyat7 kasımda karın germe protezli meme dikleştirme ameliyatı olacağım ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi 10 günüm var ne önerirsiniz mesela
Siz oldunuzmu ameliyatMerhaba oldunuz mu ameliyat
Evet ben oldumSiz oldunuzmu ameliyat
Sonuçlarınızdan memnunmusunuz karın germe dikişleriniz nasıl foto atabilme şansınız varmı bende düşünüyorumda dikişlerden korkuyorum sadece dikişleri bile atsanız olurEvet ben oldum
Kaçıncı gününüz dik yürüyebiliyor musunuz ve sırt ağrınız var mı bende oldum 9. Gün sırtım hala çok ağrıyor dik gürüyemiyprymben de oldum ilk 2 gün haricinde herşey çok güzel gitti . Ağrım bile kalmadı
merhaba hangi doktora oldunuz tavsiye eder misiniz İstanbulda ise doktroun ismi telefon numarasını atar mısnız özeldenben de oldum ilk 2 gün haricinde herşey çok güzel gitti . Ağrım bile kalmadı
Merhaba kastamonu egitim ve arastirmada estetikoln varmi ozellikle karin germe tecrubesi bilgisi olanlar lutfen yardm edebilirmi ayni zamanda karabuk ve sinop taki plastik cerrahlar hakkinda bilgisi tecrubeai olanlr varmi7 kasımda karın germe protezli meme dikleştirme ameliyatı olacağım ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi 10 günüm var ne önerirsiniz mesela
1 nisanda oldum şu an 5. Günüm dün 4. Gün direnlerim alındı 6 adet direnim vardı 2 göğüs 2 lipo yerlerinde 2 karın bölgesin de . İlk ameliyat tan çıktığım da çok ağrı vardı tabi narkoz etkisiyle baya bağırmışım beni uyutun tekrar çok acıyor falan diye . Narkotik akıllı ağrı kesici takıldı bir cihaz ve tuşu var her yarım saat te bir basabiliyordum ameliyathane de hazırlanıp gelecek dediler yarım saat için de o da takıldı. İlk gün biraz zordu narkoz etkisi , o ben neden böyle bi şey yaptım kendime ile gidip gelen düşünceler ..7 kasımda karın germe protezli meme dikleştirme ameliyatı olacağım ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi 10 günüm var ne önerirsiniz mesela