- Konu Sahibi akaslanayca1987
-
Ben deriyi bir parça daha alıp öyle dikecek sanıyordum, Kesiyi uzatıp deriyi rahatlatıp dikmiş ama işe yaramadıDoktor neden almadı fazla deriyi ?
Fazla deri oldugu içinmi işe yaramadı revizyonBen deriyi bir parça daha alıp öyle dikecek sanıyordum, Kesiyi uzatıp deriyi rahatlatıp dikmiş ama işe yaramadı
Benim mantığıma göre öyle gergin değil o bölgeFazla deri oldugu içinmi işe yaramadı revizyon
Keşke özelden foto atsanız banada benimki öyle geliyor ama bende size atayım acaba bizemi öyle geliyor bana görede biraz daha alsaymış olurmuş sanki yanlardanBenim mantığıma göre öyle gergin değil o bölge
Attım size mesajKeşke özelden foto atsanız banada benimki öyle geliyor ama bende size atayım acaba bizemi öyle geliyor bana görede biraz daha alsaymış olurmuş sanki yanlardan
Evet geçti sorun yokDikişlerinizdeki kızarıklık ve iltihap geçtimi bilgi verebilirmisiniz ?
hic sesin cıkmıyor iyi olduguna yoruyorum:))Evet geçti sorun yok
Canımm iyiyim sen nasılsın tatıldeydim tatıl sonra sı misafirlerim geldi ıkı haftadır bendelerdi hiç bakamdım buralara yazamadım sana valla daha iyi hissediyorum sen ne surumdasun ödemler ne durumda benim hala var ödemlerim hissediyorum dikiş üstü bölgeler sert halahic sesin cıkmıyor iyi olduguna yoruyorum:))
Cok sevindim iyi olmanaCanımm iyiyim sen nasılsın tatıldeydim tatıl sonra sı misafirlerim geldi ıkı haftadır bendelerdi hiç bakamdım buralara yazamadım sana valla daha iyi hissediyorum sen ne surumdasun ödemler ne durumda benim hala var ödemlerim hissediyorum dikiş üstü bölgeler sert hala
İyi tatiller canımm çok iyi valla ödemlerin kalmamaması o düğümler bendede var hepsi zamanla yavaş yavaş azalarak geçecek sanırım ama eskiye göre bay iyiyim önceden korseeız çok tuhaftım şimdi takmayınca daha iyi hissediyorum zamanla hersey daha güzel olcak inşallahCok sevindim iyi olmanaBen de tatildeyim, baya iyiyim artık ödemlerim neredeyse kalmadı sayılır elbette hissizlik aynen devam. Ödemler inimce dikiş altındaki düğümler elime gelmeye başladı ay baya tuhaf bir hismiş
Korse zaten bu sıcakta cekilecek dert değil ben de bıraktım giymiyorum artık gerek kalmadı sanırım. Düğümler eriyince daha normal hissederiz herhalde tuhaf bir duygu cünküİyi tatiller canımm çok iyi valla ödemlerin kalmamaması o düğümler bendede var hepsi zamanla yavaş yavaş azalarak geçecek sanırım ama eskiye göre bay iyiyim önceden korseeız çok tuhaftım şimdi takmayınca daha iyi hissediyorum zamanla hersey daha güzel olcak inşallah
Ben nisanda oldum Haziran da çıkardımMerhaba arkadaşlar öncelikle hepinize çok geçmiş olsun. İyi olmanıza sevindim. Bende 12 temmuzda karın germe ameliyatı oldum acaba korseyi kaç hafta kullandınız ben çok sıkıldım korseden dayanamıyorum. Şimdiden teşekkürler
Çok sağol arkadaşım bu arada ben enfeksiyon oldum sigaradan kaynaklı doktorum antibiyotik krem verdi şuan onu kullanıyorum. Sizin dikiş izleri ne alemde özelden size foto atabilirim. Psikolojik olarak çok kötü durumdayım umarım enfeksiyon geçerBen nisanda oldum Haziran da çıkardım
Doktorum saha erken de çıkarabilirsin dedi
Ben özellikle dışarıda daha güvende hissettiğim için karnımı çıkarmadım
geçmiş olsun İnşaAllah istediğiniz gibi olur
Temiz ve kuru tutmaya çalışÇok sağol arkadaşım bu arada ben enfeksiyon oldum sigaradan kaynaklı doktorum antibiyotik krem verdi şuan onu kullanıyorum. Sizin dikiş izleri ne alemde özelden size foto atabilirim. Psikolojik olarak çok kötü durumdayım umarım enfeksiyon geçer
İnşallah arkadaşım desteğin için çok teşekkür ederimTemiz ve kuru tutmaya çalış
Mümkünse gün içinde hava alsın elbet geçecek bunu unutma
Psikolojik olarak ameliyat sonrası hepimizi yoran bi operasyon atlattık
Emin ol 1 ay sonra bunların hiç bir öneml kalmayacak keyfini çıkaracaksınız
Rica ederimİnşallah arkadaşım desteğin için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?