Karın germe sonrası dikişimde kızarıklık ve iltihap

hic sesin cıkmıyor iyi olduguna yoruyorum:))
Canımm iyiyim sen nasılsın tatıldeydim tatıl sonra sı misafirlerim geldi ıkı haftadır bendelerdi hiç bakamdım buralara yazamadım sana valla daha iyi hissediyorum sen ne surumdasun ödemler ne durumda benim hala var ödemlerim hissediyorum dikiş üstü bölgeler sert hala

Cok sevindim iyi olmana Ben de tatildeyim, baya iyiyim artık ödemlerim neredeyse kalmadı sayılır elbette hissizlik aynen devam. Ödemler inimce dikiş altındaki düğümler elime gelmeye başladı ay baya tuhaf bir hismiş

İyi tatiller canımm çok iyi valla ödemlerin kalmamaması o düğümler bendede var hepsi zamanla yavaş yavaş azalarak geçecek sanırım ama eskiye göre bay iyiyim önceden korseeız çok tuhaftım şimdi takmayınca daha iyi hissediyorum zamanla hersey daha güzel olcak inşallah

Korse zaten bu sıcakta cekilecek dert değil ben de bıraktım giymiyorum artık gerek kalmadı sanırım. Düğümler eriyince daha normal hissederiz herhalde tuhaf bir duygu cünkü

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize çok geçmiş olsun. İyi olmanıza sevindim. Bende 12 temmuzda karın germe ameliyatı oldum acaba korseyi kaç hafta kullandınız ben çok sıkıldım korseden dayanamıyorum. Şimdiden teşekkürler

Ben nisanda oldum Haziran da çıkardım
Doktorum saha erken de çıkarabilirsin dedi
Ben özellikle dışarıda daha güvende hissettiğim için karnımı çıkarmadım
geçmiş olsun İnşaAllah istediğiniz gibi olur

Çok sağol arkadaşım bu arada ben enfeksiyon oldum sigaradan kaynaklı doktorum antibiyotik krem verdi şuan onu kullanıyorum. Sizin dikiş izleri ne alemde özelden size foto atabilirim. Psikolojik olarak çok kötü durumdayım umarım enfeksiyon geçer

Temiz ve kuru tutmaya çalış
Mümkünse gün içinde hava alsın elbet geçecek bunu unutma
Psikolojik olarak ameliyat sonrası hepimizi yoran bi operasyon atlattık
Emin ol 1 ay sonra bunların hiç bir öneml kalmayacak keyfini çıkaracaksınız

İnşallah arkadaşım desteğin için çok teşekkür ederim

İnşallah arkadaşım desteğin için çok teşekkür ederim
Rica ederim çok düşünmemeye çalışın Doktorunuz belki ağızdan da antibiyotik ilaç verebilir bir sorarsınız
Temiz ve kuru olduktan sonra geçmemesi için giç bir sebeb yok
O kadar büyük operasyonu atlattınız emin olun bu çok daha kolay geçexek
Çok şükür kalıcı bir şey değil sadece süreç yoruyor insanı
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…