yarın sabah karın germe ve aynı anda silikon ameliyatı olucam bennasıl gecer nasıl olur heyecan cok fena suan:) oldugumda yazarım ıns yasananları
nasıl gectı amalıyatınız cok gecmıs olsun gelısmelerı bızımle paylasırsanız sevınırım cok agrı varmı karında en cok bu urkutuyor sonuctan memnun kaldınızmı?
cok gecmıs olsun, umarım hersey yolundadır, ılk 15 gun en zor zamanlar ,sonrası zaman ve sabır...
arkadaslar bende karingerme ameliyati olmak istiyorum sor bir karardi ama verdim yanliz simdi doktor konusunda kararsizim bir fatih dagdelen ist ikinci doktor cemil tugay izmir ayrica ben izmirliyim bu doktorlari taniyan varmi bilgiler icin tesekürler :)
canım bir bilgim yok bu konuyu bende artık ciddi ciddi düşünüyorum ve yeni araştırmaya başladım.
bende 23 yaşındayım.göğüslerimin ebatlarından memnunum ama sanki aşağı doğru biraz sarkık. 2yıllık evliyim ve bu durumdan rahatsız oluyorum.izmirdeyim bende.
doktor veya ücret konusunda bilgisi olan var mı ? göğüs dikleştirme sadece ne kadar ücreti var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?