Karın germe ve lipo olanlar bi bakabilirlermi

Linasarya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
87
59
3
35
herkese merhaba kıZlar siteyi alt üst ettim fakat bir yıl veya iki yıl once ameliyat olanları bulamadım ben sonuç odaklı düşünüyorum acı agrıyı fln gectim bir yıl sonra ki halinizden mutlumusunuz memnunmusunuz pişmanmısınız eski halinize döndünüzmü kafamda bir sürü birsürü soru deli sorular
Bende 9 martta olucam ama once bu sorulara cevap bulmam laZım yardımlarınızı bekliyorum

L Linasarya , ben karın germe+meme dikleştirme ameliyatı olalı tam 2 yıl oldu. Çoook mutluyum. Hatta birkaç gün önce eski resimlerime baktım, kendim bile şok oldum. Unutmuşum o hallerimi Umarım sen de mutlu olursun.
Öncelikle cevabın için cook teşekkürler inan bana umut verdin karın germe özellikle kaç kiloydun boyun kaçtı şimdi kaç kilo oldun bana yatdımcı olurmusun eminim sense olmadan once benim gibi tedşrgindin

herkese merhaba kıZlar siteyi alt üst ettim fakat bir yıl veya iki yıl once ameliyat olanları bulamadım ben sonuç odaklı düşünüyorum acı agrıyı fln gectim bir yıl sonra ki halinizden mutlumusunuz memnunmusunuz pişmanmısınız eski halinize döndünüzmü kafamda bir sürü birsürü soru deli sorular
Bende 9 martta olucam ama once bu sorulara cevap bulmam laZım yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşım konuya cevap yazınca gördüm başlığınızı bende 2 yıldan fazla olan hastayım ve çok memnunum karın germe ve meme ameliyatım dan hiç korkmayın sorun varsa ve spor diyetle çözümlenemeyecek gibi ise doğru dr teknikle olun mutlu olun :))) yersen kilo alır eskiye dönmez ama dersin göbeğim çıktı yanım çıktı katım çıktı :)) dikkat etmek lazım rahatlamamak gerekiyor

Jelesec, hatırlıyor musun, benim karnımı görünce aboooovvvv, hemen yaptır demiştin

hahhahah hatırladım gerçekten olman gereken bir ameliyattı kuzum iyiki oldun:)))) ama senin karnı geçenler kocaman kocamn göbeği olanlar senden sonra çıktı:) doktorumuza olanlar zuzu53 zuzu53 gibi izin alım ondan atım sana eski yeni halini:) evrim geçirdi

hahhahah hatırladım gerçekten olman gereken bir ameliyattı kuzum iyiki oldun:)))) ama senin karnı geçenler kocaman kocamn göbeği olanlar senden sonra çıktı:) doktorumuza olanlar zuzu53 zuzu53 gibi izin alım ondan atım sana eski yeni halini:) evrim geçirdi
Tatlım izin senindir, servis edebilirsin resimlerimi :D

Tatlım izin senindir, servis edebilirsin resimlerimi :KK70:

he sonra dava açma yazmıyorum grubun argo kelimesini buraya anladın sen :KK70:hesapkitap eski üye ben bile unutmuştum kendisini güvenilir kuzum kadın yani erkek değil doktorumuz da seninki :p:cool:

he sonra dava açma yazmıyorum grubun argo kelimesini buraya anladın sen :KK70:hesapkitap eski üye ben bile unutmuştum kendisini güvenilir kuzum kadın yani erkek değil doktorumuz da seninki :p:cool:
Yahu grubun argosumu nidasımı bilemedim :)) hepimizin diline dolandı :D

Back
X