karın şekli?=?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yger
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yger

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
146
2
296
Elazığ
merhaba arkadaslar size bı sorum olacak
hanı derler ya karnın sıvrıyse erkek
kalcalardan basenlerden almıssan kız dıe
sızce dogruluk payı var mı ???
sızın karın seklı nasıl ve cınsıyetı ney???

merhaba arkadaslar size bı sorum olacak
hanı derler ya karnın sıvrıyse erkek
kalcalardan basenlerden almıssan kız dıe
sızce dogruluk payı var mı ???
sızın karın seklı nasıl ve cınsıyetı ney???

Doğruluk payı olabilir. Benim karnım öne doğru sivri,bebeğim erkek.Doktorum da göbeğimin erkek göbeği olduğunu söylemişti zaten.

hiç alakası yok canım tamamen genelleme
herkesin vucut yapısı şekili farklı
eğer varsada böyle birşey

bana uymuyor

benim kızım olucak, sevinmiştim azcık kalçalı olurum diye ama ne fayda hala aynı popo eski kotlarıma bile giriyorum
önde bir topçuğum var o kadar:1:

Son düzenleme:
evet kesinlikle bi alakası yok göbek şeklinin cinsiyetle.. benim oğluşum olucak ama yapıdan dolayı dışardan gören kız diyor..

benim ilkde kızdı aynı kız belirtisinde idi

arkadan kilo almıştım.

ikincide top gibiydi herkes erkek mi diye soruyordu.

hatta dr.bile karnın ne kadar sivri halk arasında oğlan derler.diye espri

bile yapmıştı ve oğlum oldu...

önde sivri bi karnım vardı başka bi yerimden de kilo almamıştım kızım oldu..

21 haftalık karnım) $420128_541119455920331_558383632_n.webp

Bu ilk çocuğumda olan karın - kız $12052010085.webp
Bu da 2 çocuğum-oğlumda olan karnım $IMG_5545.webp
34-35 hafta gebelik zamanı çekdirdim bu fotoğrafları

sipsivri :) erkek mı canım yoksa kızmı masallah rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın
tesekkur ederim,canim benim.Sana da Inshallah!16 haftalikken doktor kiz dedi,ama hala inanamiyorim,cgunki gebelik aynen oglunmda gibi geciyor)asyerme,karin seklim,zayiflamam,her sey

benim ilk oğlumda da karnım böyleydi aynen şimdide böyle ikinciside erkek hiç basen yok sadece önce sipsivri bir top:)
ah canim benin,ya delirecem gibi ben(rahmetli nenemi gordum ryyada.bana bir beyaz belekde bebek getirdi,onume koydu ve "Bu senin oglun,Shamil" dedi(cok ilginc,tuylerim cok zayif buyuyor,hep et ve tatli yiyorum,asiri cok kebap tuketiyorum)zayifliyorum,midem hic bulanmadi ama doktorlar israrla kiz dediler(bir hafta sonra detayli ultrasona girecem buyuk ihtimalle.i zaman tam kesinlesir.Sana kacinci haftada kesin erkek soylendi,canim benim?

ah canim benin,ya delirecem gibi ben(rahmetli nenemi gordum ryyada.bana bir beyaz belekde bebek getirdi,onume koydu ve "Bu senin oglun,Shamil" dedi(cok ilginc,tuylerim cok zayif buyuyor,hep et ve tatli yiyorum,asiri cok kebap tuketiyorum)zayifliyorum,midem hic bulanmadi ama doktorlar israrla kiz dediler(bir hafta sonra detayli ultrasona girecem buyuk ihtimalle.i zaman tam kesinlesir.Sana kacinci haftada kesin erkek soylendi,canim benim?

burayada sana zahmet yazarmısın cınsıyetı kesınlesırse canım ???

canırm aş ermeler çok farklı olabiliyor benim ilk oğlumla bunun arasında dağlar kadar fark var ben hep ilk başlarda kız sandım bu yüzden bana 12 kız dediler 14 te erkek sonra doktor değiştirdim 20. haftada oda erkek dedi ayrıntılı ultrasonda da hala erkek diyorlar zaten bende gördüm testislerini açtı bacaklarını edepsiz baya ortadaydı herşey:9:
stres yapma canım nasılsa kızında var oğlunda ben çok istedim kızım olmasını ama nasipte yokmuş üçüncüye kısmet inşallahhh:)

canırm aş ermeler çok farklı olabiliyor benim ilk oğlumla bunun arasında dağlar kadar fark var ben hep ilk başlarda kız sandım bu yüzden bana 12 kız dediler 14 te erkek sonra doktor değiştirdim 20. haftada oda erkek dedi ayrıntılı ultrasonda da hala erkek diyorlar zaten bende gördüm testislerini açtı bacaklarını edepsiz baya ortadaydı herşey:9:
stres yapma canım nasılsa kızında var oğlunda ben çok istedim kızım olmasını ama nasipte yokmuş üçüncüye kısmet inşallahhh:)

kızda bulantı çok olur derler benim kızımda hiç bulantım olmadı.şimdi 2.hamileliğimi yaşıyorum yine bulantı yok.. hayırlısıyla bi kızım daha olur inşallah..sedacım inşallah 3.de kızın olur.çok istiyorsun çünkü..inşallah ALLAH sana bi kız evladı verir.
karın şekline bakacak olursak ben normalde de basenli biri değilim kızımda hiç basenim yoktu.karnım da sivri değildi..

kızda bulantı çok olur derler benim kızımda hiç bulantım olmadı.şimdi 2.hamileliğimi yaşıyorum yine bulantı yok.. hayırlısıyla bi kızım daha olur inşallah..sedacım inşallah 3.de kızın olur.çok istiyorsun çünkü..inşallah ALLAH sana bi kız evladı verir.
karın şekline bakacak olursak ben normalde de basenli biri değilim kızımda hiç basenim yoktu.karnım da sivri değildi..

amin canım inşallah birgün bir kızım olur.evet basen olmasada kızda karın daha yayvan oluyor genelde benim yanlar boş resmen ama öne doğru sipsivri hele ilkinde arkadan hiç belli olmuyordu hamile olduğum önümde sipsivri bir top vardı.

ilk cocugum erkek:55:.sivri bir karnim vardi..aynen yanlar boss...simdi kizimi bekliyorum :49: yine karnim sivri ve yanlar bos..bence bu yapiyla alakali..

Back
X