Karın sertliği ?

karamelim24

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
33
27
23
İstanbul
Kızlar 32 haftalık hamileyim. Son zamanlarda Karnım sürekli sertleşip taş gibi oluyor. Kasılıp kalıyor nefesim daralıyor. Bel ağrım filan arttı. Doktor muayeneme daha vardı ama dayanamadım salıya randevu aldım ama korkuyorum. Erken doğum belirtilerine benziyor yaşadıklarım. Sağ göğsüm kızımı emzirirken süt sıtmasında yaşadığım gibi şişti ve ağrım var... süt geliyor çoğalıyor da olabilir. Herşey gözümde büyüyor. Var mı tavsiyesi olan veya benzer şeyleri yaşayan

Kızlar 32 haftalık hamileyim. Son zamanlarda Karnım sürekli sertleşip taş gibi oluyor. Kasılıp kalıyor nefesim daralıyor. Bel ağrım filan arttı. Doktor muayeneme daha vardı ama dayanamadım salıya randevu aldım ama korkuyorum. Erken doğum belirtilerine benziyor yaşadıklarım. Sağ göğsüm kızımı emzirirken süt sıtmasında yaşadığım gibi şişti ve ağrım var... süt geliyor çoğalıyor da olabilir. Herşey gözümde büyüyor. Var mı tavsiyesi olan veya benzer şeyleri yaşayan
Bacim dedigin kasilmalari hamileligimin 34. Haftasi ara ara oldu bende...
Giderek dahada siklasti...
Sonuc 35+1 de suyumun gelmesiyle erken dogum...
Yerinde olsam vakit kaybeden en kisa zamanda giderdim...
Sik sik olmasi normal degil doktorunu ara derim..

Bacim dedigin kasilmalari hamileligimin 34. Haftasi ara ara oldu bende...
Giderek dahada siklasti...
Sonuc 35+1 de suyumun gelmesiyle erken dogum...
Yerinde olsam vakit kaybeden en kisa zamanda giderdim...
Sik sik olmasi normal degil doktorunu ara derim..

canım sağolasın. Inşallah bekler bebeğim o kadar çok korkuyorum

Bende de kasılma vardı , karnım iyice sertleşmişti bugün doktora göründüm nst'de sancı çıktı doktorum yat dinlen bol bol dedi , yürüme fazla hareket etme dedi ki benimki sağolsun doğum pozisyonunu almış. İnşallah 37ye kadar sabreder en azından diye temenni ediyorum. Magnezyumu ihmal etme dedi doktorum... Ve bol bol dinlenmeymiş ilacı gerekirse yemek bile yapma dedi , ama asıl önemli kısmı tekrar aynı şekilde kasılma ve bebeğin taş gibi durması söz konusuysa hemen gel dedi ihmal etme dedi... İnşallah seninkide bu tip birşeydir canım da yatarak ve bol bol dinlenerek zamanı geçirebiliriz inşallah...

Kızlar aynı sorun bende de var ve daha 28 haftalık hamileyim, bebeğim sanki bi yerde toplamıyormuş gibi karnım sertleşiyor ve yaklaşık otuz saniye sürüyor.iki gün önce biraz ev işi yapmıştım dinlemek için uzandığında abartmıyorum yaklaşık bir saat içinde yedi sekiz kere oldu..şu an oturuyorum ve bu yazıyı yazama kadar iki kere yine oldu tabii bunlar daha kısa sürdü.yarın doktor randevum var inşaallah bi sorun çıkmaz

Kızlar aynı sorun bende de var ve daha 28 haftalık hamileyim, bebeğim sanki bi yerde toplamıyormuş gibi karnım sertleşiyor ve yaklaşık otuz saniye sürüyor.iki gün önce biraz ev işi yapmıştım dinlemek için uzandığında abartmıyorum yaklaşık bir saat içinde yedi sekiz kere oldu..şu an oturuyorum ve bu yazıyı yazama kadar iki kere yine oldu tabii bunlar daha kısa sürdü.yarın doktor randevum var inşaallah bi sorun çıkmaz
Merhaba sordunuzmu acaba doktorunuza ?ne dedi merak ettim.. bende ayni sorunu yasiyorum 21. Haftamdayim.. karnimin bir yerinde oluyor. . Ben sordum doktora kasilma olsaydi bütün karninda olurdu.. bebektir o dedi... Rabbim sagsaglim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin inş...

merhaba. ben de gebeliğin 17. haftasını yarın doldurcam. 5 gündür karnımı çok değişik hissediyorum. sabahları sağ tarafıma yatmış olarak uyandığımda karnım sağa doğru sipsivri ve semsert oluyo. taş gibi. korkup sırt üstü dönüyorum. yavaş yavaş sertlik gidiyo. bir de karnımın alt tarafı çok sert ve acıyo. sanki bebeğin kafası aşağıda gibi .yani aşağıdan göbek deliğime doğru semsert bir uzantı. yarın kontrole gidicem ama 3-4 gündür çok stresliyim. anormal bişey yoktur umarım :KK43:(

merhaba. ben de gebeliğin 17. haftasını yarın doldurcam. 5 gündür karnımı çok değişik hissediyorum. sabahları sağ tarafıma yatmış olarak uyandığımda karnım sağa doğru sipsivri ve semsert oluyo. taş gibi. korkup sırt üstü dönüyorum. yavaş yavaş sertlik gidiyo. bir de karnımın alt tarafı çok sert ve acıyo. sanki bebeğin kafası aşağıda gibi .yani aşağıdan göbek deliğime doğru semsert bir uzantı. yarın kontrole gidicem ama 3-4 gündür çok stresliyim. anormal bişey yoktur umarım :KK43:(

Canim hemen doktora gitAllah korusun onlem aliniyo ama
Canim hemen doktora git varsa bile onlem

Benimde 27.haftadayken sertleşmeler başlamıştı ayağa kalkıyordum birden semsert oluyordu birden zamanla düzeliyordu iki gün takip ettim acil gittim nst ye girdim birsey çıkmadı
..ihmal etmemek lazım

Benimde 27.haftadayken sertleşmeler başlamıştı ayağa kalkıyordum birden semsert oluyordu birden zamanla düzeliyordu iki gün takip ettim acil gittim nst ye girdim birsey çıkmadı
..ihmal etmemek lazım
bende gittim bugün magnezyum verdi. her şey normal dedi :))

Back
X