Karın şişkinligi

Busrasez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
3.534
2.101
133
29
Arkadaslar regl gunume 4gun kaldı hesapladım. İlk defa karnim bole sert sisti kasik agrım var gazım var mideme batmalar oluyor arada bir bas agrisi çekiyorum onceden hic bōle olmamamīştı hamilemiyimdir sizce?

test yapmadan bilemezssin.. kan testi kesin çözüm.

Test yapmaya korkuyorum canm indan

Test yapmaya korkuyorum canm indan

neden korkuyorsun.. en kötü ne olabilir... pozitifse birlikte seviniriz. negatifse . rahat rahat haret eder huzursuz olmazsın.. bir sonraki ay için hazırlanırız.. hepsi bu kadar.. en azından şüpheyle yaşamazsın.

neden korkuyorsun.. en kötü ne olabilir... pozitifse birlikte seviniriz. negatifse . rahat rahat haret eder huzursuz olmazsın.. bir sonraki ay için hazırlanırız.. hepsi bu kadar.. en azından şüpheyle yaşamazsın.

Aynn canm haklisin bu belirtiler hamiltlik belirtlemi sence olablrmi ?

Ben bunlardan hiç birini yaşamadım.. adet olacağım diye düşünüyordum sadece meme uclarıma el değdiğimde acıyordu o kdr..

Yani bunlari yasamadn hamile oldun benimde goguslerim taa gbi sisti ustune uzanamiyorum aciyor bakalım nolcak canim ya bugun test yapcam :)

Yani bunlari yasamadn hamile oldun benimde goguslerim taa gbi sisti ustune uzanamiyorum aciyor bakalım nolcak canim ya bugun test yapcam :)

EVET işte bu ... test yani kan testi en kesin çözüm.. bizede haber ver zaten 1 -2 saatte çıkıyor sonucu .

Arkadaslar regl gunume 4gun kaldı hesapladım. İlk defa karnim bole sert sisti kasik agrım var gazım var mideme batmalar oluyor arada bir bas agrisi çekiyorum onceden hic bōle olmamamīştı hamilemiyimdir sizce?
Bunlar ayni benim belirtiler canim karnim hala sis 2 gun oldu hamileligimi ogreneli insallah sende hamilesindir

Bunlar ayni benim belirtiler canim karnim hala sis 2 gun oldu hamileligimi ogreneli insallah sende hamilesindir

Ayy canm inş oledir yarn gitcem kan testi yapmaya bakalım merktn catlcm çünkü canm sennde hayırlı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı saglikli evladın doğar inş canım :)

Ayy canm inş oledir yarn gitcem kan testi yapmaya bakalım merktn catlcm çünkü canm sennde hayırlı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı saglikli evladın doğar inş canım :)
Amin canim cumlemize saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin sonucunu yaz bize

bence adet gecikmesini bekle, boşuna kan verme. Sonra hayal kırıklığı oluyor. En önemli belirti adet gecikmesi

Canım karnmin siskinlgi yok böke sert sis 1 ayll hamileym sanki bir kaç kişi hamilemsn dedi anlama bgn yaptrcm yani zaten umudum çok yok

Canim benim de reglime bir kac gun varken sisti gergin bir karnim vardi. Hamile oldugumu gecen hafta ogrendim. O siskinlim hala gitmedi 2 3 aylik hamile gibiyim. Insallah gobusune kus konmustur seninde canim.

Canim benim de reglime bir kac gun varken sisti gergin bir karnim vardi. Hamile oldugumu gecen hafta ogrendim. O siskinlim hala gitmedi 2 3 aylik hamile gibiyim. Insallah gobusune kus konmustur seninde canim.

Canm böle bir siskinlik yok intrnttn hamile fotolarina baktim karnın aynı bakalm test yaptrcm çok ümitlenmek istemyrm cnm sonra kotu haber alırsam diye,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…