Karınca yumurtası yağı

arkadaşlar daha geçe gün tv de izledim. karınca yumurtası yağı ismiyle piyasada satılan ürünler tamamen sahteymiş. yapılan analizler sonucu içindeki maddelerin sıvı yağ olduğu ortaya çıkmış. uzmanlar diyor ki ; karınca zaten küçük... yumurtası da küçücük. ki bunu şişeye doldurulması da çok maliyetliymiş.. öyle 10- 15 liraya satılmasıda mümkün değilmiş. keşke daha önce öğrenseydim.. boşuna para verdim o kadar. ama gerçek bir karınca yuvasındaki yumurtalar işe yararmı bilemem. sonuçta doğal bir durum..

Çevremde bunu uygulayan çok kişi var ve sonuç aldıkları kesin. En kısa zamanda bende uygulamayı düşünüyorum. Şu şekilde kullanılıyor: İstenilen yerdeki tüyler/kıllar alındıktan sonra yağ sürülüyor. Zaten deri, hemen emer yağı. Sonra bu işlem 3 gün aynı şekilde devam ettiriliyor. Tekrar tuy/kıl cıktığında alınıp yine aynı işlem tekrar ediliyor. Ta ki tüyler azalana hatta yok olana kadar. :enbuyukkk:

ben piyasadaki karınca yumurtası yağlarının (5-10tl) olanların gerçek olduğuna inanmıyorum. karıncanın yumurtasından çıkacak yağ nekadar olabilirki o kadar şişe ucuza satılabilecek benim aklım almıyor. o bir şişe için kaç milyon karınca yumurtası gerekir bi düşünün. ben başka bişeyduymuştum ama onu bulmak zor. yeni doğmuş bir sıçan-farenin dışındaki sıvıyı bebeğe sürerseniz hiç tüyü çıkmıyormuş.o sıvı bizim bebeklerde doğduklarında olan vernix sıvısı gibi bişey. birde her yaşta etkili olan bir yöntem daha duymuştum ağdadan sonra katır sidiği sürmek anında etki yapıyormuş. bence asidik bir madde olduğu için öldürüyodur kıl köklerini. mantıklı ama ben olsam deneyemem.allahtan sarışınım.öle çok problemim yok tüylerimle.

sakın piyasadaki ürünleri sürmeyin arkadaşlar... çünkü hepsi toplatılıyo.... daha gecen hafta bakanlıktan yazı geldi.... ürünlerin bi coğu sahte..... sağlık müdürlügünce toplatıyoruz tüm karınca yumurtası yaglarını....koylerde tarlalarda vs tanıdıgınız varsa onlar aracılığıyla edının bu yagı... pıyasadan almayınn....

kızkardeşim biryerlerden gerçek karınca yumurtası bulmuş,küçük bir kavonozla verdi,bizim çektiğimiz ağda çilesi,kuaför stresini yeğenim çekmesin sür diye de başımın etini yedi:)))
bir sonraki muayenede doktoruma sorayım,hakkaten faydası oluyor mu acaba ve en önemlisi çıkışını engellediğimiz kıllar başka bir soruna yol açar mı ki? sonuçta doğanın gidişatına aykırı bir şey yapacağımız..

sonuçta ter bzleri ve birtakım hormonlar kıl kökleri yani foliküllerden salgılanıyor. mesela lazer epilason henüz yeni sayılır 10-15 yıllık bir olay henüz tam çalışmalar yapılamamış. ilerde (20yıl)sonra mesela başka kötü etkilerinin ortaya çıkmayacağına kimse garanti veremez. öle değilmi. o yüzden ben bu konuya çok temkinli yaklaşıyorum.

birde bu arada bizim bebeklerimiz tüysüz doğmuyorlar. anne karnındayken lanugo denilen ayva tüyleriyle kaplılar. doğumdan sonra bunlar tamamen dökülüyor sayılır. esmer bebeklerde bellerinde filan kalıyor bazen. dr.ların hemen hemen hepsi ağdyaya bile karşılardır. sadece jilet önerirler.buda bizizm işimize gelmiyor tabi. ama bence hiç bir dr. bebeklere bu tarz şeyler sürülmesini onaylamaz.

bebeklerdeki bu olayı ilk defa duydum ama kardeşimde bende düzensiz olarak ağdadan sonra 3er gün sürmüştük o dönemde tüyler çok incelmişti bırakınca eski haline döndü

Bir de hamam otu yağı varmış daha neler çıkacak bilmiyorum. anneannem bunu kuzenimde denemiş bebekken. kızda cidden tüy yok çok hoş ya olan yerlerde de az var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. annem de çoğu tüyler ( diz üstü bel sırt göbek vs) doğum yaptıktan sonra dökülüyor diyor. ee o zamana kadar bekleyecek miyim yahu
ülkemizin konumundan ikliminden dolayı biz türkler çok kıllıyız ne yazık ki asyalılar da hiç tüy yok mesela! benim asyalı erkek arkadaşım da bile tüy yok ciddi söylüyorum bacakları bile tüysüz ben utanıyorum valla.
lazer düşünenler de dikkat etsinler. ben medical park a gitmiştim kolum için 250 tl aldılar her seans için ve sonuç tamamen hayal kırıklığı -.- bir de utanmadan seans sonunda bizim suçumuz yok siz hala gelişiminizi tamamlamadığınız için olmadı dediler. hayır başta söylemiyorlar bu yöntemle para kazanan çok karaktersiz insanlar var dikkatli olun. kullandıkları makinelere dikkat edin bazıları hiçbir işe yaramıyor.

Son düzenleme:
Ben de kendim için düşünüyordum arkadaşım önerdi ama yorumları okuyunca kafam karıştı yahu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…