Karıncaları öldürmeden nasıl kurtulabilirim?

BayanCandyCrush

Oğlum paşam benim
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
58
41
18
Merhaba arkadaşlar. Demin 1 yaşındaki oğlumun altını açarken birde ne göriyim bir tane karınca yürüyordu. Allahtan bezin dışındaydı. Oraya nasıl girdi anlamadım. Lütfen fikirlerinize çok ihtiyacım var. Bu karıncalardan öldürmeden nasıl kurtulabilirim?

Girdikleri delikleri kapatarak kimyasal yöntemlerde maalesef öldürüyor , birde benim deneyip başarılı olamadım tatlı tabağını zamanla dışarı taşıma yöntemi var , limon , sarımsak , bebek pudrası , kahve telvesi , defne yaprağı koymak karınca rtebeşiri işe yarıyor denmiş ama onlarda maalesef işe yaramadı bende sen yinede bi dene istersen.

Bir deniyeyim inşallah işe yarar. İnan oğlum için endişeleniyorum çünkü ne görse ağzına götürüyor sürekli peşindeyim. Evi sürekli süpüremiyorum süpürgeden çok korkuyor.

tarçın karinca tebeşir ve toz kahve dök.. yakında gidiyor ben yeni evliyken karincalar vardi hemde çoktu zamanla kayboldu çoğu:)

Valla bizim ev en ust kat o kadar karince geliyoduki sirkeli suyla sildim limon kabugu koydum baya arastirdim bu konuyu dogal yontemler cozum olmadi evde iki cocuk olunca ilaca pek yanasmadim ama kokusuz bi ilac aldi esim butun koseleri ilacladik 2 aydir hic kalmadi eczanede satilan ozellikle karinca icin bi ilac var cok iyi geliyo en kesin cozum o

Back
X