Karında kalp atma hissi seyirme

yardimednltfn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
10
1
1
23
Arkadaşlar öncelikle merhaba, gastrit rahatsızlığım var ve genellikle mide ile ilgili sorunlar çok yaşıyorum. Stres sıkıntı üzüntü hemen mideme vuruyor çoğunlukla yemek yemeyi seven biri değilim o da gastritimi iyice tetikliyor, iç hastalıklarına randevu aldım fakat günü gelene kadar yaşayan biri varsa sormak istedim, karnımın tam ortasında ya da kasıklarıma doğru ara ara hep seyirmeler oluyor ve sürekli bi hareketlilik fakat bu hareket seyirme hep drvam ediyor ve çok belirgin şekilde kalp atışı gibi atma hissi hem görebiliyorum hem hissediyorum bunun belli başlı bir şeyi var mı yoksa vücudumu çok mu dinliyorum? genelde devamlı hasta olan biriyim zaten fakat en ufak şeyde düşüncelerle kendimi strese boğuyorum

Merhabalar annemde de vardı kalp ritim bozukluğu teşhisi konuldu 3 sene önce o günden beri kan sulandırıcı ve kolestrol ilacı içiyor ve şimdi geçti
Kaç yaşındasınız

Merhabalar annemde de vardı kalp ritim bozukluğu teşhisi konuldu 3 sene önce o günden beri kan sulandırıcı ve kolestrol ilacı içiyor ve şimdi geçti
Kaç yaşındasınız
ya kalp için gittiğimde bir şey çıkmıyor ve ritim bozukluğu çoğunlukla stresten çıkıyormuş ama kalp icin gittigimden bir sey cıkmıyor

Merhaba, bedenini çok fazla dinliyorsun bence. Hiç psikolojik destek aldın mı?
Bu arada karın bölgesinde kalp atışı hissi bende de oluyor uzanırken özellikle hissediyorum.
psikolojik desteği 3 yıl önce falan almıştım fakat daha sonra bıraktım doktor bitirmemisti süreci yanlıs oldugunu biliyorum fakat doz yükseldikce kendimi kötü hissediyodum ben bıraktım, vücudumu cok dinledigim icin yine psikolojik kuruntu yapıyorum sanırım

Keşke ilacı doktora sormadan bırakmasaydınız. Bence tekrar gitseniz iyi olur.

Gaz bile çıkabilir bence de kendini fazla dinliyorsun ilacı da öyle kafana göre bırakmamalıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…