Allah korusun inşallah öyle bir durum değildir yarın bi gideyim ben kafam rahat etsinKasılma o canım .ben de yaşıyordum tabi anlamıyordum tecrübesizlikten nedir diye. Sonra erken doğum yaptım . Belki seninki sadece normal bir durumdur. En kısa zamanda doktora gitmelisin.
Bende de oluyor. Muhtemelen bebek hatta bebeğin pozisyonuna göre poposu olabilir denildi sağlık ocAğına kontrole gittiğimde.18 hf hamileyim 2 kez oldu yumru şeklinde elimin üstü kadar çıkıntı ve sertlik oluştu sabah yatakta sırt üstü yatarken göbek deliğimin hemen altında bebeğin olduğu yer yani bu bebek midir acaba? Çok farklı şeyler de yazıyor bebek diyende kafam karıştı öyle olduğu zaman hafif can acımam da oluyor yaşayanınız var mı?
Kasilma isede korkmayin magnezyum baslar doktorunuz. Gecmis olsunBazıları erken Doğum riski bazıları bebek dedi anlam veremedim haftaya dr randevum şimdiden gitmek istemedim
idrar yanması ve kasılman varsa verilen ilaçları muhakkak kullanman gerek magnezyum eksikliği kasılmaları tetikliyor ve idrar yolu enfeksiyonu da doğumu tetikliyorAcile gittim yine lekem geldi ve hafif ağrım vardı şükür kötü bişey denmedi ama ister istemez can sıkıyor. Benek hareket ettikçe rahim kasılıyor o rahim dendi. Vajinal muayenede oldum bu arada. İdrar yanması vardı ona ilaç yazdı tekrar antibiyotik buzcopan ve 2 adet iğne ve magnezyum ama almadım daha ilaçları yarın kendi dr ma gideceğim yazılan ilaçları ve tekrar muayenemi olacağım çünkü çok ilaç kullanamıyorum özellikle suya atılan ilaçta ilk yudum da övüyorum maalesef yarın ki sonuçlarında paylaşırım sizlerle belki yardımım dokunur.
Demek ki ihmalkar bir dr su söylediğim halde normal demiştiDoktorlar fark etmedi mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?