Karında sertlik ve yumru?

elita

❣️❣️❣️
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
190
53
98
18 hf hamileyim 2 kez oldu yumru şeklinde elimin üstü kadar çıkıntı ve sertlik oluştu sabah yatakta sırt üstü yatarken göbek deliğimin hemen altında bebeğin olduğu yer yani bu bebek midir acaba? Çok farklı şeyler de yazıyor bebek diyende kafam karıştı öyle olduğu zaman hafif can acımam da oluyor yaşayanınız var mı?

Bazıları erken Doğum riski bazıları bebek dedi anlam veremedim haftaya dr randevum şimdiden gitmek istemedim

Kasılma o canım .ben de yaşıyordum tabi anlamıyordum tecrübesizlikten nedir diye. Sonra erken doğum yaptım . Belki seninki sadece normal bir durumdur. En kısa zamanda doktora gitmelisin.

Kasılma o canım .ben de yaşıyordum tabi anlamıyordum tecrübesizlikten nedir diye. Sonra erken doğum yaptım . Belki seninki sadece normal bir durumdur. En kısa zamanda doktora gitmelisin.
Allah korusun inşallah öyle bir durum değildir yarın bi gideyim ben kafam rahat etsin

Bende de oluyor. Muhtemelen bebek hatta bebeğin pozisyonuna göre poposu olabilir denildi sağlık ocAğına kontrole gittiğimde.
Özellikle sabahları yan yatarken düz uzandığımda elimi karnımda gezdirince belli oluyor çok net bir şekilde ama sancı ağrı vb olmadı bende

Acile gittim yine lekem geldi ve hafif ağrım vardı şükür kötü bişey denmedi ama ister istemez can sıkıyor. Benek hareket ettikçe rahim kasılıyor o rahim dendi. Vajinal muayenede oldum bu arada. İdrar yanması vardı ona ilaç yazdı tekrar antibiyotik buzcopan ve 2 adet iğne ve magnezyum ama almadım daha ilaçları yarın kendi dr ma gideceğim yazılan ilaçları ve tekrar muayenemi olacağım çünkü çok ilaç kullanamıyorum özellikle suya atılan ilaçta ilk yudum da övüyorum maalesef yarın ki sonuçlarında paylaşırım sizlerle belki yardımım dokunur.

idrar yanması ve kasılman varsa verilen ilaçları muhakkak kullanman gerek magnezyum eksikliği kasılmaları tetikliyor ve idrar yolu enfeksiyonu da doğumu tetikliyor

Dr gittim herşey normal bir gün önce verilen ilaçları vermedi sadece magnezyum verdi normalmiş bu haftalar çok şükür

Arkadaşlar belki okuyanınız olur bu konuyu açtıktan 15-20 gün sonra 5.5 aylık erken Doğumla bebeğimi kaybettim ihmal etmeyin

Bendede aynısı oldu doktorum başlarda birşey demedi allaha şükür 34. Haftayı gördük sonra sancılarım başladı ve en son gittiğimde erken doğum olabilir diyip müdahale etmedi beni yolladı. Ben ertesi gün doğumumu yurtdışında yapmak için buraya geldim ve burdaki doktor hemen fitil ve haplarla sancıları durdurdu şimdi günümün dolmasını bekliyorum.

Çok bilmişiz galesiz bir dr denk geldim şans mı kızmetsizlik mi bilemedim Allah büyük

Kızlar bisey sorucam kasılmalariniz nasıldı benim de bebek hareketi az oluyo ve benim sandigim hareket esliginde afedersiniz alt tarafa dogru muthis baskı ile agri hissediyorum normal de hareketinde ağri olmuyor bir dekarnim şisiyor baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…