Karında yumuşaklık,rahatlama,bebeği hissedememe duygusu yaşayanlar var mı ?

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
648
34
18. haftamıza yeni girdik. Karnım az çok belli olmaya başladı bazen yamuluyo bi tarafa toplanıyo karnım o zaman daha bi sert ve şiş oluyo ama bazende karnım yumuşuyor ve boşmuş gibi hissedemiyorum bebeğimi tekme falanda duymadım henüz sadece sol tarafa toplandığında karnım dışa doğru cıkıyo ve acıyor bazende titreşim gbi bişeyler oluyordu.Pozisyon değiştirdiğinde rahatlıyor karnım,fakat o yumuşuama ve boşluk hissi bi kaç gündür olmaya başladı daha geçen cuma gittim doktorada herşey gayet normal testlerimizde risk yoktur çıktı. Ee bendeki bu his neyin nesi karnım acısa ah uff diyorum yumuşayıp rahatlasa bebeğime bişey mi oldu niye rahatladım böyle diyorum. Karnında böyle hisler olan var mı acaba normal mi bunlar konuşuyorum bazen oğlum hadi belli et endini burdayım de bana diye geçen gün sanki duydu da yine yamulttu karnımı sola dışa doğru çıktı nasıl sevindim bişey olsa öyle hareketler edemez değil mi yumuşaması da rahtladıgından mıdır bilemedim :44: :49:

18. haftamıza yeni girdik. Karnım az çok belli olmaya başladı bazen yamuluyo bi tarafa toplanıyo karnım o zaman daha bi sert ve şiş oluyo ama bazende karnım yumuşuyor ve boşmuş gibi hissedemiyorum bebeğimi tekme falanda duymadım henüz sadece sol tarafa toplandığında karnım dışa doğru cıkıyo ve acıyor bazende titreşim gbi bişeyler oluyordu.Pozisyon değiştirdiğinde rahatlıyor karnım,fakat o yumuşuama ve boşluk hissi bi kaç gündür olmaya başladı daha geçen cuma gittim doktorada herşey gayet normal testlerimizde risk yoktur çıktı. Ee bendeki bu his neyin nesi karnım acısa ah uff diyorum yumuşayıp rahatlasa bebeğime bişey mi oldu niye rahatladım böyle diyorum. Karnında böyle hisler olan var mı acaba normal mi bunlar konuşuyorum bazen oğlum hadi belli et endini burdayım de bana diye geçen gün sanki duydu da yine yamulttu karnımı sola dışa doğru çıktı nasıl sevindim bişey olsa öyle hareketler edemez değil mi yumuşaması da rahtladıgından mıdır bilemedim :44: :49:

son derece normal bir durum yaşıyorsunuz. 2.gebeliğim olmasına karşın aynı şeyleri ben de yaşıyorum ve endişe ettim. 2 hafta daha sabredin sabah akşam tekmelerle ben buuradayım diyecek bebişiniz.

son derece normal bir durum yaşıyorsunuz. 2.gebeliğim olmasına karşın aynı şeyleri ben de yaşıyorum ve endişe ettim. 2 hafta daha sabredin sabah akşam tekmelerle ben buuradayım diyecek bebişiniz.

Ayy inşş. sabırsızlıkla bekliyorum tekmelerini akşama kadar zaten evde tek başımayım onun tekmeleriyle son bulsun yalnızlığım bende hemen endişeleniyorum işte ilk bebeğim bütün duygularımın hislerim ilki o benim Rabbim hepimize kucaklarımıza almayıda nasip etsin (Aminn) :49:

O titreşim bebeğin hareketleri zaten başta böyle oluyor. Ama o sertlik ve top gibi bi tarafa toplanması kasılmaymis bence bunu doktoruna söyle önemli birsey.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O toplanma daha çok ben yoruldugumda birde sabaha karşı wc ye sıkısmıs uyandgmda oluyo onu farkettim. Rahatlama we yumuşama olsada karnimin şişlgnde bi degsme olmuyo bebegm gundn gune buyuyo yani yinede doktora söylerim tabi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar dün a,le hekimliğinde ebe'y gittim öylesine arada uğra der hep rutin tahlilleri falan yaptılar. Ben şu karnın sertleşmesi ve yamulması olayını anattım gayet normal hatta karnın büyüdükçe daha fazla hissedeceksin dedi. Kasılma değilmiş belki aynı şeyleri yaşayan olursa diye sordum. Sadece sabahları idrara çok sıkıştığımda oluyor zaten oda normalmiş içim rahatladı burdanda bilgi amaçlı yazmak istedim. :49:

Back
X