Karındaki çatlaklar için öneri bekliyorum.

candyelif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
1.765
0
116
39
İstanbul
kızlar doğumdan sonra karında kalan o kocaman ve sevimsiz çatlaklar için neler yapıyorsunuz..??
ve bu kötü görüntüden nasıl kurtulucaz..??
baktıkca içim kararıyorr:gitme::gitme::gitme::gitme:

hiçbişii yapmıyom baktıkça moralim bozuluyo:kedi::kedi::kedi:
demekki hamişken çatlamamış olmak sonradan çatlamıcaz anlamına gelmiyomuş:bbo:
çatlaklar bi kenara benim hala karnım var pantolanlar düğmelenmiyosenağlama

çatlakları hiçç takmıyorum,karnımda pek yok ama bacaklarım popomm felakettt.
göbiş benimde var hala napcam bilmiyorum =((

kızlarr bende hiç çatlak oluşmadı ama şöle söleyim bepanthen merhem çok ii geliyo diye duymuştumm baya yarıkları azaltıyomuşşş ben hamileyken bepanthen merhem ve badem yağı kullanmıştım benimki de badem yağından kıllandı aldırsam bişi olurmu acaba ???

ayyyh benimde hem kocaman göbegim hemde bisürü catlaklarim var.göbekteki cizgide aynen duruyor. Hic gitmicekmi bunlar yauffff. En azindan su göbegim inseydi biraz. akannehir

artik aksam 6 dan sonra pek bisi yemiyorum ve gün icindede kalorisi az olan seyleri yemeye calisiyorum. göbek hepten sismesin diye. kaydirigubbakcemile3.

bende de çatlak oluşmadı ama öbeğimdeki hafif sakıklık kaldı.... gitmeyeceğinden şüphe etmeye başladımmm...
bu arada o çatlakalrın hiç bişekilde tedavisi yokmuş kızlar...

valla ben ilk zamanlar kantaron yağı sürdüm, bayağ faydasını da gördüm sonra kızımın hastalığı çıkınca kendimi hepten unuttum... kızım bi iyileşsin inş. bakıcaz bi yoluna...ya benimki hem hafif çatlak hem göbiş hem de esmer oldu... inş. düzelirmafoldumben

yarami destin simdi :gitme: sifir gobekli buket oldu koca gobekli varil :sinifsinif: catlak nedir, kilo nedir bilmezdim. hamileligimde 23 kilo aldim. simdi karnimda bisuru catlagim var.o kadarda yaglanmistim. su lierac ampullerden 3 kutu bitirdim ama bana misin demedi mafoldumben cok fazla sutum olmadigi icin yememden de kisamiorum. ne bulursam yiyorum :bbo: karnim sanki 7 aylik hamile gibi duruo. beni gorenler tanimiyolar mafoldumben anammm ne kadar dolmusum meger :1ninca:
bu arada catlaklarin tedavisi yok diolar ama kk da bi yerde okumustum buzlu terapi yontemi mi varmis ne o faydali diolardi. walla kesin faydaliysa yaptiririm bende.tabii once 2.cocugu isteyip istememek onemli.cocuk sayfasi kapaninca olur estetik isi :hulya:

merhaba,

bu buz yöntemi bende duymustum.tv de bir yer cikiyordu bir sabah programinda kesin cözüm diye. sonra internete biraz arastirdim yapanlar hic menun kalmamis. hem cok pahali, cok aci veriyormus sonradan bide catlaklar gene gitmemis. bu buz tedaviden sonra derin soyulmaya basliyormus, altindan kirmizi deri cikiyor ve bu sonradan iste cok aci veriyormus.baskada cözüm bilmiyorum. Bende arada kanteron yagi sürüyorum, aklima gelincede contratubex kremimden.

o kremden bende de varr işe yararmı..benim bildiğim okrem ameliyat sonrasında kullanılıyor ama aynaya bakmak istemiyorum yaa..
yazda geliyorrr 6-7 ay sonra deniz kum güneş nasıl gidicez.. bu koca karın ve kocaman çatlaklarla nasıl olucak yaa...mafoldumbenmafoldumben

valla ben mayo giycem, sansim varsa icten böyle korseli bir model bulurum toparlayıcı kaydirigubbakcemile2 valla baska care yok benim icin. Istah masallah yerinde.

daha 2 ay oldu doğum yapalı hanımlar 1 seneye anca gidermiş daha durun yawww yeni doğum yaptık..

çatlak gıtmez boşuna uğraşmayın benım keremden vardı 4 sene oldu aynı duruyor boşverin yavrularımızdan kalan hatıra diye bakın...

şimcik buketcim 6,5 kilo almış çağla haliynen bebek çıkıncak eski haline dönmüş..benim de görünüş olarak eskisinden bi farkım yok ama giyinikken :çok üzgünüm: şööle yumuşak hafif sarkık bi göbek war we çok canımı sıkıyo..çatlaklardan bahsetmiyorum bile..8 ay hiç çatlamadım.hatta 8,5 ay..bi iki tane altlarda minik wardı..şimdi inanamıyorum boyuna boyuna kocaman çizgilerim war..beyazlaşırmış ya çatlaklar,bari beyazlaşsa böyle kırmızı kırmızı sinir oluyorum..

aslinda daha hala kırmızı ise iyi bisey daha kremlerlen falan belki biseyler yapabilirsin ama beyaz oldumu ömür boyu sana hatira demek.

kizlar benimde hic catlagim olmadi cok sukur..catlaklar lazerle tedavi edilebiliyormus ama baya pahaliymis sanirim..ince catlaklar 2-3 seansta kapaniyormus ama cok derin catlaklar icin 10 seans falan gerekli oda baya masrafli olur sanirim...

aynen sanki tam beni anlatiyorsun canim mafoldumben

ben kilo verceğme kilo almşm hemde 3 kiloşuan sadece bebeği çkartmş durumdaym doğma gderken 85tim şmdi 80im bi ara 77ydimvalla ne bulrsam yiyiom miğdem genşlemş resmne doymuyorum yemeyncede süt gidio yasın napcass deniz kum hayal oldu göbeğim 5 aylık hamile gibi resmen kıslar çatlaklarda varbu çatlaklar gtmicek ancak estetklen felan lioseksınmıdır nedir onlarla ancak gidereblrss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…