Karındaki çatlaklar için öneri bekliyorum.

şükürler olsun çatlağım yok çok hafif bi göbüşüm kaldı oda gider zamanla daha 3 ay oldu doğum yapalı...ya benim karnımda sarkmada yok derim sıkıı wollaa....maşaşllah diimmmmm.

bende hıc catlak yok seytan kulagna kursun ama kılo ve gobek var 71 le doguma gıttım şimdı 67 68 ım ama cok asırı yıyorum hamıleyken bıle bu kadar cok yemıyordum yemeyınce sutum olmuyo cnku

kızlar kk da okumuştum kahve ve limon suyu karıştırıp sürmek iyi geliyor demişlerdi. denemedim hiç.
zamanla toparlanır spora başlarız artık yavaştan.karın kaslarımızı sporla güçlendirmemiz lazım . un çuvalı gibi göbeğim yumuş yumuş sinir oluyorum. 57 kiloyum 3 kilom kaldı ama bu karnımın yumuşaklıgı benı sınır edıyor. artık spora başlıcam yavaştan.mekik çekelim düzenli ki sıklaşsın karnımız.

ben pilates yapıyorum ve kondüsyon bisikletine biniyorum yürüyş bandında yürüyorum karnım nerdeyse gitti kalmadı 2 kilo da verdim geriye kaldı 6 kilo

valla hiç takmıyorum sezeryanla doğum yaptım 1 hafta korse giyemedim öle bi sarkıktıki hiç toparlanmaz zannediyordum ama 15 gün kadar yün korse giydim toparlanıverdi.çatlaklarda takmıyorum bisürü var ama zamanla renkleri sönüyomuş isterse sönmesin halimden memnunum.fazla kilolarım içinde emziren anne diyeti var hem sütü arttırıyo hem kilo veriyon ona başlayacam inşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…