Karındaki çatlaklar için öneri

saime77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
448
3
96
Adana
arkadaşlar, karındaki çatlaklar için kantaron yağının iyi geldiğini düşünüyorum, doğumdan sonra kullanmaya başlamıştım, ve çatlak olan yerlerde sızlama oluyordu ben de yoğun alerjiyle karın çatlaması olmuştu ve karnımın şeklini doğumdan sonra görseniz ... çok kötüydü.. kantaron yağı iyi geldi sızladıkça çatlaklar hafiflemeye başladı.. sonra meleğimn hastalığı çıkınca kendimi unuttum tabi... bayağdır yapmıyordum sızlamada geçti gibiydi bugün karnıma peeling kesesiyle keseleyip ( birazda ponza taşıyla tahriş etmeden ovdum)arkasından kantaron yağı sürdüm şimdi de sızlama başladı ..çatlakları yeniden büzmeye başladığını düşünüyorum artık işe yaamaz diye sürdüm ama galiba yarıyacak... kantaron yağını eşim dağdan toplayıp yapmıştı ... sizde bir deneyin çatlaklarınızda sızama olacak mı? bu sızlama bana derinin harekete geçip büzüştüğünü gösteriyor gibi geldi... belki de geç kalmamışızdır. ben 21 ekim de yaptım doğumu ... şimdi yine günde 3 öğün kantaron süreceğim ... :Saruboceq:

canim bende burada kirmizi kantaron yaginin iyi geldigini okumustum.sute bi zarari olur korkusuyla kullanamadim bi turlu.

zannetmiyorum canım zararı olacağını, eşimin topladığı kantaronunun sarı çiçekleri vardı ama yağ kırmızı oluyor aynısı mı bilmiyorum.. ben göğüs ucuma da sürüyorum zaman zaman ve iyi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…