Karından ultrasonla kese kaç haftalıkken görülür..???

Serap2657

Her son yeni bir başlangıç...
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
274
9
96
kızlar bugun hastaneye gıttım karından ultrasonla baktılar keseyı goremedıler ama doktor gıcıktı vajınalultrasonla bakmadı adetım bugun ıtıbarıyle 10 gun gecıktı karından gorunmemesı normalmı adetım 5 gun gecıkmesıne ragmen beta hcg 50.8 cıkmıstı yıne kan verdım daha sonucumu almadım yarın alıcam bı sorun yoktur dımı

merhaba canım öncelikle kötü düşünme belli ki geç döllenme ve bthcg o yüzden düşük değerini takip et düzenli bir şekilde yükselirse 2500lerde karından belki görebilirsin benim değerim 4000küsürken karından gözükmemisti dr. vajinal bakmıştı ama biraz daha beklemeni tavsiye ederim inşallah görürsün önce keseyi ve sonrasında meleğini ve kalp atışlarını.

insallah tatlım cok uzuldum bugun boyle olunca ama sımdı bıraz rahatladım tsk ederım moral verdiğin için

buarada 4000 oldugunda kaç haftalık hamıleydın canım gorunmedıgınde

insallah tatlım cok uzuldum bugun boyle olunca ama sımdı bıraz rahatladım tsk ederım moral verdiğin için

İnşallah değerin artar ve kesende görünür benimde bthcg 1300 de görünmemişti kese ve 5 haftalıktım.bir hafta sonra gitmiştim o zaman görünmüştüAma senin geç döllenme olabilir..İnşallah geç döllenmedir.Allah hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

amin sagol canım allah hepımızin bebeklerini sağlıcakla kucagımıza almamızı nasip etsin. ama beta hcg baska turlu 50.8 e kadar yukselmez dımı bır gebelık soz konusu olmasa

buarada 4000 oldugunda kaç haftalık hamıleydın canım gorunmedıgınde

5hafta 4günlük hamileydim canım bu arada eğer bebek olması için iğne ilaç tedavisi olmadıysan eger degerin bir hamilelik oldugunu gösteriyor, bazı tüp bebek tedavilerinde vb tedavilerde kullanılan ilaclar da betahcg hormonunu yükseltebiliyormuş, ama kesenin gorunmesi falan haftayla eş orantili gitmeyebiliyor tamamen yumurtanın döllendigi tarihle alakali birşey içini ferah tut :)

yok cnm hıc bır ıgne ılac yok dogal yolla hamıle kaldım insallah dedıgın gibidir

Canim benimde gec dollenme olmustu kese gorunene kadar onu gorduktek sonra bebegi gorene kadar baya stres yasamistim adetim 1 hafta gecmisti beta hcg 2514 cikmisti ama kese yoktu 5 haftalikken aslinda 2 hafta geriden geliyomus 8 haftalikken keseyi 10 haftalikkende bebisi gorduk bence stres yapma benim gibi gec dollenme olmus olabilir

yınede senın betan bayagı yuksekmıs cnm benım 5 gun gecıkmede 50.8 di sadece bakalım yenıden kan verdım bugun yarın sonucu alıcam katlamısmı bı de bende sag tarafımda ara ara batmalar hala oluyor bu bi risk olusturmaz dımı sizdede varmı aynı seyler

Son düzenleme:
kızlar dun verdıgım kan sonucu bellı oldu 1190 sizce nasıl gidişat
8 mart 50.8
14 mart 1190

kızlar merhaba,
bende dün kan tahlili yaptırdım değerim 97,11 çokmu düşük sizce, adetim geçmeden yaptırdım adet günüm bugündü,
dr.3 haftalık olduğunu söyledi ama kese falan göremedi en az 5 haftalık olmalı kese görülmesi için dedi, dış gebelik vs. olabilir dedi,çok moralim bozulduyaaa 15 gün sonra tekrar gitcem nasıl geçerrrrr

aklına kotu seyler getırme canım ınsallah sag saglım bebeklerımızı kucagımıza alıcaz her doktor ılk muayenede dış gebelik olabılır dıyo sınır edıyolar ınsanı takma sen kafana

kızlar dun verdıgım kan sonucu bellı oldu 1190 sizce nasıl gidişat
8 mart 50.8
14 mart 1190

Bence iyi gidiyorsun canim bu hafta git doktora keseyi gorur belki deger yukselmis sanirim seninde iki hafta geriden geliyor gec dollenmis yavrucak kasigindaki batmalarda cok normaldir canim yavrun buyuyor burdayim anne diyor

Canim benim kese 7 haftalikken goruldu gec dollenme olmustu adetim 1 hafta gectiginde gorunmuyodu kese canini sikma sakin stres yapma insallah boyle bi sey yoktur gerekirse baska doktorada gorun bak konu sahibi arkadasinki 4 gun icinde bet hcg 50 den 1000 lere cikmis bence 10 gun bekle git tekrar gir ultrasyona insallah bebisinin kesesi gorulur canim

inşallah canım değeriminde düşük olduğuunu sanmıyorum 3 hafalık değer 50 benim değerim 97,11

Bence iyi gidiyorsun canim bu hafta git doktora keseyi gorur belki deger yukselmis sanirim seninde iki hafta geriden geliyor gec dollenmis yavrucak kasigindaki batmalarda cok normaldir canim yavrun buyuyor burdayim anne diyor

banada oyle gelıyor tatlım kesin gec döllenme olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…