kızlar dun verdıgım kan sonucu bellı oldu 1190 sizce nasıl gidişat
8 mart 50.8
14 mart 1190
cnm ben 5 haftalıkken karından gördüm minnakımı
kızlar bugun hastaneye gıttım karından ultrasonla baktılar keseyı goremedıler ama doktor gıcıktı vajınalultrasonla bakmadı adetım bugun ıtıbarıyle 10 gun gecıktı karından gorunmemesı normalmı adetım 5 gun gecıkmesıne ragmen beta hcg 50.8 cıkmıstı yıne kan verdım daha sonucumu almadım yarın alıcam bı sorun yoktur dımı
canım sakın vajınalulyrasonla baktırma kesınlıkle:::::::::::kesınlıkle kese görünene kadar bekle doktor bakalım desede tavsıye etme
yerleşme donemınde vajınadan bakma bebgın yerını bozabılıyormuş ve düşük riskını yuzde 50 artıyormuş edındıgım ve dınledıgım tecrubelere dayanark söyluyorum bende kese görünene kadar asla alttan baktırmıcam allahım hersyın hayırlısını naıpğ etsın
sende bı arastır ıstersen canm ve duyduklarımı ve bır yakınıda gördügümü söylemek istedım
Evet ilk kontrolde hemen dış olabilir kimyasal olabilir ümitlenme erken bilmem ne bir sürü negatif ifade insana cehennem ediyorlar en tatlı zamanlarıaklına kotu seyler getırme canım ınsallah sag saglım bebeklerımızı kucagımıza alıcaz her doktor ılk muayenede dış gebelik olabılır dıyo sınır edıyolar ınsanı takma sen kafana
Tebrikler biraz olsun rahatlamış olmalısın inşallah pıt pıt duyarsın kalbini en yakın zamandabende 1 hafta once karından ultrasonla gordum keseyı ama daha emriyoyu goremedım bakalım cuma gunu gidicem insallah hayırlı haberlerle donerım dua edin benim için melekler
Tebrikler biraz olsun rahatlamış olmalısın inşallah pıt pıt duyarsın kalbini en yakın zamanda
5.haftada görünür cnm inşallah görürsünbenim kese gözükürmü acaba pazartesi
vajinal muayenede mi? yoksa abdominalde mi?5.4 Günlükken keseyi gördük tam bir hafta sonrasında da bebisin varlığını ☺
Henüz hiç vajinal muayene olmadım. Ultrasonda görülen...vajinal muayenede mi? yoksa abdominalde mi?
kızlar bugun hastaneye gıttım karından ultrasonla baktılar keseyı goremedıler ama doktor gıcıktı vajınalultrasonla bakmadı adetım bugun ıtıbarıyle 10 gun gecıktı karından gorunmemesı normalmı adetım 5 gun gecıkmesıne ragmen beta hcg 50.8 cıkmıstı yıne kan verdım daha sonucumu almadım yarın alıcam bı sorun yoktur dımı
ben geçen hafta cumartesi (11.09.2014) günü gittim doktora. kese göründü rahim içinde gayet normal. Ancak yolk kesesi görünmedi dr. alttan bakalım dedi korktuğum için bu cumartesi tekrar gideceğim. Doktorun o günkü hesabına göre 5,5 haftalık, benim ve ultrasonun hesabıma göre 6 haftalık hamileyim ??? (Adet ilk günü 30.08.2014) Yolk Kesesi niçin görünmüyor kiben yumurtlamadan önce ilişkiye girmiştim yani yumurtlamadan 4-5 gün önce. birde 1 haftadır aşırı bulantım vardı ancak dün sihirli bir şey oldu ve bitti anlam veremedim Ne oluyor bana? Böyle durumda olan var mı aranızda? Üfffff kafam çok karışık . Aslında dr. gitmeye ve kötü bir şey duymaya çoookk korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?