Karından ultrasonla kese kaç haftalıkken görülür..???

canım sakın vajınalulyrasonla baktırma kesınlıkle::::::::::: kesınlıkle kese görünene kadar bekle doktor bakalım desede tavsıye etme
yerleşme donemınde vajınadan bakma bebgın yerını bozabılıyormuş ve düşük riskını yuzde 50 artıyormuş edındıgım ve dınledıgım tecrubelere dayanark söyluyorum bende kese görünene kadar asla alttan baktırmıcam allahım hersyın hayırlısını naıpğ etsın
sende bı arastır ıstersen canm ve duyduklarımı ve bır yakınıda gördügümü söylemek istedım

cnm ben onu arastırmıstım bu yanlıs bılınen bır bılgıymıs oyle yazıyor hıcbırzararı yokmus

Ben de aynı sorunu yaşamıştım ama korkulacak bişey yok kesinlikle.. 6 haftalıkken keseyi görebiliyolar, daha öncesinde vajinal ultrason kullanıldığı halde bende bulunamamış ve dış gebelik riski göz önünde bulundurulmuştu.ama 5 hafta bittikten sonra normal görüntü elde ediliyo, kalbini ferah tut inşallah sen de hayırlısıyla görürsün bebeğini :)

Tatlım bende 4 haftalık iken kontrole gittiğimde göremedi vajinal baktı bu sefer gördü haftaya çağırdığında yani 5 haftalık iken bebeğimi görmüştü

bende 1 hafta once karından ultrasonla gordum keseyı ama daha emriyoyu goremedım bakalım cuma gunu gidicem insallah hayırlı haberlerle donerım dua edin benim için melekler

aklına kotu seyler getırme canım ınsallah sag saglım bebeklerımızı kucagımıza alıcaz her doktor ılk muayenede dış gebelik olabılır dıyo sınır edıyolar ınsanı takma sen kafana
Evet ilk kontrolde hemen dış olabilir kimyasal olabilir ümitlenme erken bilmem ne bir sürü negatif ifade insana cehennem ediyorlar en tatlı zamanları

5 hafta 2 gunluk hamileyim ve dun keseyide gordum yolk kesesinide gordum alttan baktirmk kadar ynlis bisey yok bnce bekle daha cok yeni gorunmemesi norml...

Hafta sonu doktora gittim (5 hafta 3 günlükken) kese göründü :) keseyi görmek için 5. haftayı beklemek gerekiyor sanırsam.

kafadaki soruların sonu yok arkadaşım. ilk başta hamile miyim? sonra kese görünecek mi? benim şimdiki derdim kalp atışı hangi gün başlayacak? (bunun için 6. - 7. haftayı bekliyorum.) sonrasında düşük riski zaten hep kafada,testler başlayacak, test sonuçları, cinsiyet, karnın büyüyecek..................şeker riski, erken doğum olmasın diye dualar dualar......

doğum sonrası ayrı kafaya takacak noktalar çıkıyor :) ama baştan sona tüm süreç çok güzel. bebeğinizi kucağınıza aldığınızda tüm o mide bulantıları, uykusuz geceler.... yok oluyor.
bu benim 2. hamileliğim, allah anneliği isteyen herkese yaşatır inşallah.

ben geçen hafta cumartesi (11.09.2014) günü gittim doktora. kese göründü rahim içinde gayet normal. Ancak yolk kesesi görünmedi dr. alttan bakalım dedi korktuğum için bu cumartesi tekrar gideceğim. Doktorun o günkü hesabına göre 5,5 haftalık, benim ve ultrasonun hesabıma göre 6 haftalık hamileyim ??? (Adet ilk günü 30.08.2014) Yolk Kesesi niçin görünmüyor ki ben yumurtlamadan önce ilişkiye girmiştim yani yumurtlamadan 4-5 gün önce. birde 1 haftadır aşırı bulantım vardı ancak dün sihirli bir şey oldu ve bitti anlam veremedim Ne oluyor bana? Böyle durumda olan var mı aranızda? Üfffff kafam çok karışık . Aslında dr. gitmeye ve kötü bir şey duymaya çoookk korkuyorum.

Son düzenleme:
5.4 Günlükken keseyi gördük tam bir hafta sonrasında da bebisin varlığını ☺

canim uzulme sakin ben kendimden anlatayim reglim geciyordu 1 veya 2 gun sonra test yapiyordum hamile cikiyordum ve ayni hafta doktora gidiyordum keseyi goruyordu ultrasonla ve bebegim 7 haftalik oldugunda kalp atislarini duymstuk ama kaybettik ne yazikki. uzulme sakin moral cok onemli eger sorun olursa cevaplayabilirim bildigim yasadigim birseyse

Yarın kontrole gideceğim. Durum hala aynı 1 hafta geçmek bilmedi çok korkuyorum. Netten okuduklarım kafamı karıştırdı hep olumsuzluk daha fazla yorumlarda. Benim gibi olanlarda var mı acaba ? Benim içinde dua edin lütfen hayırlısı ise, sağlıklı ise olsun istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…