Yarın kontrole gideceğim. Durum hala aynı 1 hafta geçmek bilmedi çok korkuyorum. Netten okuduklarım kafamı karıştırdı hep olumsuzluk daha fazla yorumlarda. Benim gibi olanlarda var mı acaba ? Benim içinde dua edin lütfen hayırlısı ise, sağlıklı ise olsun istiyorum .
Yarın kontrole gideceğim. Durum hala aynı 1 hafta geçmek bilmedi çok korkuyorum. Netten okuduklarım kafamı karıştırdı hep olumsuzluk daha fazla yorumlarda. Benim gibi olanlarda var mı acaba ? Benim içinde dua edin lütfen hayırlısı ise, sağlıklı ise olsun istiyorum .
Kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var en 18 martta adet oldum 14 nisanda kan testi yaptım 320.4 cikti Dr gittim ne olur ne olmaz diye dis gebelik olmasın diye yeniden aynı yerde kan test yaptir dedi 20 nisanda yeniden yaptım 2662 cikti hersey buraya kadar normal iki Gündür bende kahverengi akıntı gelmeye başladı cok degil bi parmak kadar ama panikledim Dr ulaşmadığım icin baska Dr gittim doktor yeniden kan testi yaptım bu sefer 2480 cikti ve ultrasonda kese görülmedi Dr kese olmadıgı icin dis gebelikten şüphelendi şiddetli ağrıların olursa hemen gel ve yanında mutlaka birileri olsun dedi cok korkmaya başladım sizce normal mı kesenin hala görülmemesi bide hafta sonu olduğu icin Doktoruma ulaşamadım Pazartesi hemen gidicem ama acaba ilk once yeniden bugun gittiğim hastaneye gidip kan testi yaptırsam mı bakalım dert düşücek mı? Cunku her yerde yapılan kan testlerin dgerleri aynı degil bilemiyorum ama cok Canım sıkıldı
kızlar merhaba,
bende dün kan tahlili yaptırdım değerim 97,11 çokmu düşük sizce, adetim geçmeden yaptırdım adet günüm bugündü,
dr.3 haftalık olduğunu söyledi ama kese falan göremedi en az 5 haftalık olmalı kese görülmesi için dedi, dış gebelik vs. olabilir dedi,çok moralim bozulduyaaa 15 gün sonra tekrar gitcem nasıl geçerrrrr
çnm sıkma kendini sana yine ultrasonla bakmış bana onu bile yapmadı bekle belki kanaman olur deyine ben şok oldum tabi ama dayanamadım bgn yaptırdm test 2 günde 32 den 138 e çıkmış hafta sonu bidaha gidiçem inşallah güzel haberleri alırımheralde ümitlendirmemek için öyle diyolar
Arkadaşlar merhaba bende bugün doktora gittim. Keseyi gördük 5+2 dedi doktor SATA gorede öyle ama bebek falan yoktu içinde 10 gün sonra gel dedi daha önce boş gebelik gecirmistim şuan resmen stresten carpintim var foto aticambir bakın lütfen sanki bir hare var gibi içinde nasıl geçecek bu on gün Allahım sen bizlere yardım et.
Merhaba bende 2015 mart annesiyim.Gebeligim ilk 5 ci haftada farkettim 5.3 gibi Dr. Kontrolünde kese vardı ertesi hafta ancak bebeği gördük. Seninde inş. Hayır haberlerini alırız. Ttumukara
OTE="Dem34, post: 44726120, member: 618415"]Merhaba bende 2015 mart annesiyim.Gebeligim ilk 5 ci haftada farkettim 5.3 gibi Dr. Kontrolünde kese vardı ertesi hafta ancak bebeği gördük. Seninde inş. Hayır haberlerini alırız. Ttumukara
[/QUOTE]
İnşallah dediğiniz gibi olur cevabınız beni nasıl mutlu etti rahatlattı anlatamam. Çok teşekkür ederim.