karindan yapilan ultrasonda buyuk vajinalde kucuk

ayse-91

her gunumuze cok sukur
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
250
166
23
34
Slm kizlar son adetime gore 5 hafta 4 gunluk hamileyim iki gun once doktor kontrolum vardi karindan ultrasonla bakti 5 haftalik dedi doktor. Dun kahverengi lekelenmem oldu acile gittik vajinal ultrasonla bakti sukur ki dusmemis bebegim hala benimle tabi hala risk var yatak istirahati verdi ama aklima takilan su vajinal ultrasonla bakinca bu bebek 5 haftadan kucuk dedi hic basina bole birsey gelen var mi.karindaki ultrasonla bebek buyuk vajinal ultrasonla kucuk cikiyo

Canım geç döllenme olmuştur. Ölçümler birbirini tutmayabilir onu kafana takma. Doktorun progestan yazdıysa onu iç ve sadece tuvalet ihtiyacın için kalk. Umarım iyi olursun. Sağlıklı gebelikler

Canım geç döllenme olmuştur. Ölçümler birbirini tutmayabilir onu kafana takma. Doktorun progestan yazdıysa onu iç ve sadece tuvalet ihtiyacın için kalk. Umarım iyi olursun. Sağlıklı gebelikler
Sagol cnm hic ilac vermedi bi daha leke gelirse o zaman veririz dedi bende gec dollenmedir dedim ama karindaki ultrasonda gorunmemesi gerekmiyomu o zamanda

Canım onlar çok milimetrik hesaplamalar. Ben 2 farklı doktora gdiyorum. Birinde bebeğim büyük çıkıyor diğerinde 1-2 gün küçük çıkıyor. Onu kafaya takma şu an önemli olan kanaman olup olmaması. Bol su içip yat. Benim de ilk haftalarda 1 ay kadar lekelenmem oldu sonra geçti. Allahn izniyle hiç bişey olmaz merak etme

Canım onlar çok milimetrik hesaplamalar. Ben 2 farklı doktora gdiyorum. Birinde bebeğim büyük çıkıyor diğerinde 1-2 gün küçük çıkıyor. Onu kafaya takma şu an önemli olan kanaman olup olmaması. Bol su içip yat. Benim de ilk haftalarda 1 ay kadar lekelenmem oldu sonra geçti. Allahn izniyle hiç bişey olmaz merak etme
Sagol cnm su an lekelenme yok gibi insallah olmaz bi daha

Back
X