Karışık bir durum ve kardeşim

senemcik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
354
2
116
42
İzmir
erkek kardeşim 26 yaşında meslek sahibi yakışıklı kazancı iyi bir genç akerden geldikten sonra çokkk eski bi tanıdık kızla flört etmeye başladı ve kız eve gelip gitmeye başladı annemler pek hoş karşılamadılar ama ciddi diye gittik tanıştık istedik ve farkettikki ileride sorun yaşayabilecekleri küçük bir sorun var arada mezhep farı var hadi onu geçtik nişan oldular geçen yaz fakat ben gelini bi paylaşım sitesinde buldum ve kendimde bi erkek adına hesap açıp ekledim kimdin neydin diye biraz atıştık filan sonra sohbete başladı ara ara nişanlı olduğunu söyledi fakat hiç tahmin edemeyeceğim şeyler yazdı annemin nalet bi kaynana olduğunu annemin kardeşimi gelinden kıskandığını bizlerin yanındayken bizi yok saydığını ve buna benzer birçok şey ve argo şeyler.benim sormak istediğim her defasında müdafa ettiği nişanlısının bunları söylediğini düşündüğünü kardeşime nasıl söyleyeceğim söylemem lazımmmmmmm kardeşime çok üzülüyorum

Keşke yazıştıklarınızın kopyasını alsaydınız kardeşinize kanıt olarak gösterirdiniz...

bence ne olursa olsun yaptığınız doğru bırşey değıl :26:
kardeşınıze üzülüyorsunuz tamam ama bırakın bence kardeşınız kendı karar versın
kendı tanısın eş adayını kendını görsün hatalarını

Sıze yapılsa hoşunuza gıder mı?
Hem belkı gelın adayınız makarasına yazıyor bunları
tanımadığı bı ınsana neden kaynanasını çekıştırsın kı :26:

Yaptığnız etik deği ama haticeye değil neticeye bakalım
Tanımadığı bir erkeği ekiiyor
Arkanızdan atıyor
Bunlar hiç hoş şeyler değil.
Mesajları sildiniz mi?
Kardeşinize deseniz kızar mı bir de o var
Hepten size cephe almasın...

ooohhhoooo ben bile bazen kayınvaldeme kayınpederime öyle kızıyorum ki, eşime bile anlatamıyorum.
açıyorum telefonu anneme anlatıyorum. ama kalkıpta onların yüzüne karşı verip veriştirmiyorum.
içim ayrı dışım ayrı, ama bu benim kötü biri olduğumu kanıtlamazki.
sen bile baksana ne kadar sinir olmuşsun.
önemli olan kızın erkek kardeşine karşı tutumu, herkes herkesi beyenmek zorunda değil.
o belki annesiyle bile konuşamıyor, yabancı birine anlatmak iyi gelmişte olabilir.
hem senin yaptığında çok büyük ayıp, dürüs bi davranış değil.
olanı biteni anlatmak seni kardeşinin gözünde daha kötü bi duruma düşürür.
BENCE..

ben öncelikle sana kızardım arkadaşım . çünkü karşındakini kandırmışsın resmen açığını yakalasam diye fesatça düşümüşsün. sonuçta gün geliyor kendi ailemiz için bile sinirlenip ağzımızdan kötü şeyler çıkabiliyor. bunlar olabilecek şeyler. ben erkek kardeşinin yerinde olsaydım sana kızardım ve eğer aşıksa kız arkadaşına inanacak sana da az önce dediğim şeylerden ötürü kızacaktır.umarım annene anlatmamışsındır. zaten istemiyormuş hepten araları bozulacak bu olay anlaşırlırsa bu da senden bilinir. en iyisi kız la konuş . gerçi sana karşı tutumu çok değişecektir.

Merhaba.
Her şeyden önce gördüklerinizi bir kenara bırakıp kendinizin hatalı oldugunu kabullenin. Yaptığınız hoş değil. E siz hatalısınız diye karşı taraf masum mu oluyor şimdi? Tabii ki hayır! Yapmanız gereken şey erkek kardeşinize bu duurmu söylemeniz. Çünkü o sizin kardeşiniz ve evlenecegi bayan hakkındak bu gercegi bilmesi lazım. Bir de şunu demek istiyorum o bayanın haklılık payı var mı sizin hakkınızda söylediklerinde?? Bunu iyic sorgulayın bence.. Hatalar insanlar içindir problemlerinizi çözmeye çalışın derim. Kardeşinize de yargılamadan etmeden bunları söyleyin. Bırakın kararı o versin.

Back
X